Skip to content

10 parasta paikkaa Delhissä (päivitetty 2020)

3 de lokakuu de 2021
10 parasta vierailukohtaa Delhissa paivitetty 2020

Delhi on yksi maamme historiallisimmista ja kauneimmista kaupungeista. Delhi on myös Intian pääkaupunki ja myös yksi maamme parhaista matkailukohteista. Delhissä on monia historiallisia ja uusia infrastruktuureja. Jos joudut vierailemaan tämän kaupungin kauneimmissa ja ikonisimmissa paikoissa, tässä on luettelo, jota sinun on seurattava tutkiaksesi ja nauttiaksesi päivistäsi Delhissä täysimääräisesti.

Tässä artikkelissa olen luetellut 10 parasta Delhin vierailukohtaa:

1. Punainen linnoitus

Punainen linnake on yksi Delhin suosituimmista ja vanhimmista muistomerkeistä. Se sijaitsee osoitteessa Netaji Subhash Marg, Lal Qila, Chandni Chowk. Tämän historiallisen muistomerkin rakensi Mogolien keisari Shah Jahan vuonna 1638, kun hän muutti pääkaupungin Delhiin Agrasta.

Se on yksi Delhin kauniista paikoista, ja voit jopa katsella tunnin ääni- ja valoshowa, joka järjestetään joka ilta linnoituksessa. Punaisen linnoituksen vierailuun sinun on ostettava vain 35 rupian lippu, ja jos et ole Intian kansalainen, sinun on maksettava 500 rupiaa katsomaan tätä historiallista kohdetta.

2. Jama Masjid

jama masjid

Jama Masjid on yksi maamme suurimmista moskeijoista. Se on kaunis historiallisen perintömme symboli. Se rakennettiin vuonna 1656, ja sen sisäpihalla on suuri kapasiteetti nähdä 25 000 palvojaa. Jos haluat vierailla tässä kauniissa moskeijassa, sinun on käytettävä asianmukaista asua, muuten et pääse moskeijan tiloihin ja jos et käytä vaadittua asua, löydät sen myös sieltä. Jama Masjid sijaitsee osoitteessa Jama Masjid Road, Chandni Chowk, Delhi.

3. Humayunin hauta

humayunin hauta

Humayunin hauta on Intian ensimmäinen arkkitehtuuri, joka rakennettiin Mughal -arkkitehtuurin mukaan. Hautakampusta ympäröivät kauniit puutarhat. Tässä haudassa on toisen Mogolien keisarin Humayunin jäänteet. Se rakennettiin vuonna 1570 Mughal -keisarin Humayunin muistolle. Se näyttää myös Taj Mahalilta, koska se oli inspiraation takana yhden seitsemän maailman ihmeen, Taj Mahalin, rakentamisesta.

4. Chandni Chowk

chandni chowk

Chandni Chowk on yksi maamme vanhimmista markkinoista. Löydät erilaisista kaupoista edullisia koruja, kankaita, elektroniikkaa ja muita hyödyllisiä tuotteita. Voit myös löytää yhden parhaista katuruoista Chandni Chowkissa Delhissä. Nämä kadut ovat kapeita, murenevia, ruuhkaisia ​​ja kiehtovia. Sinun täytyy käydä näillä kauniilla kaduilla aina, kun sinulla on mahdollisuus vierailla Delhissä.

5. Swaminarayan Akshardham

swaminarayan akshardham

Hiljattain rakennetun temppelin rakensi BAPS Swaminarayan Sanstha -henkinen järjestö vuonna 2005. Se on yksi parhaista esimerkeistä Intian rikkaan perinnön ja taideteosten esittelyyn. Kompleksiin kuuluu kaunis puutarha, veneretki ja erilaisia ​​veistoksia. Tarvitset vähintään puolen päivän vieraillaksesi tässä paikassa perusteellisesti. Myöskään kamera ja matkapuhelin eivät ole sallittuja tilojen alla. Tämä paikka sijaitsee osoitteessa National Highway 24, lähellä Noidaa, New Delhi.

6. Lodhin puutarha

lodhin puutarha

Lodhi Garden on vierailijoiden herkkupaikka ja pakollinen vierailukohde, jos tunnet olosi väsyneeksi ja väsyneeksi päivittäisestä elämäsi aikataulusta. Nämä puutarhat rakensivat britit vuonna 1936, 15. ja 16. vuosisadan hallitsijoiden hautojen ympärille. Monet lenkkeilijät, joogaharjoittajat ja parit nähdään tässä paikassa vaeltamassa ja nauttimassa vapaasti.

7. Qutab Minar

qutab minar

Qutab Minar on myös yksi Intian muinaisen arkkitehtuurin mestariteoksista. Se on yksi maailman korkeimmista tiiliminareteista. Sen rakensivat Mogolien keisarit vuonna 1193. Syy tämän muistomerkin rakentamiseen on edelleen tuntematon. Qutab Minarin rakentamisen takana on useita uskomuksia. Minar on kaiverrettu Pyhän Koraanin jakeista. Tällä sivustolla on myös muita historiallisia monumentteja.

8. Gandhi Smriti ja Raj Ghat

gandhi smriti ja raj ghat

Raj Ghat on tarkka paikka, jossa Mahatma Gandhi murhattiin 30. tammikuuta 1948. Hän asuu tässä talossa 144 päivää ennen kuin hän hengitti viimeisen kerran. Kaikki hänen tavaransa säilytetään tässä paikassa. Siellä on esillä monia muita esineitä, kuten maalausta, veistoksia ja kansakunnan isään liittyviä kirjoituksia.

9. Intian portti

Intian portti

Intian portti on myös yksi kauneimmista ja inspiroivimmista vierailukohteista Delhissä. Se rakennettiin ensimmäisen maailmansodan aikana henkensä menettäneiden intialaisten sotilaiden muistoksi taistellessaan Britannian armeijan puolesta. Sitä ympäröivät myös puutarhat ja lasten puisto. Siellä voit myös nauttia erilaisista katuruoista. Se on yksi parhaista paikoista nauttia lämpimästä kesäillasta. Se on täynnä valoa yöllä rikastuttaakseen sen kauneutta täysillä.

10. Lootustemppeli

lootustemppeli

Lootustemppeli tai Bahain temppeli on kaunis muistomerkki. Se on rakennettu muotoon, joka muistuttaa lootuskukkaa. Sen kauneus kasvaa yöllä, kun kaikki valot palavat. Se rakennettiin Bahain uskon symboliksi, joka uskoo kaikkien ihmisten ja uskontojen ykseyteen. Sinne ovat tervetulleita kaikki kastista ja uskonnosta riippumatta. Se sijaitsee Etelä -Delhissä, lähellä Nehru Placea.

Nämä ovat joitakin parhaista paikoista vierailla aina, kun vierailet Intian pääkaupungissa Delhissä. Sinulla on valtava tyytyväisyys ja nautinto vieraillessasi näissä intialaisen perinnön ja arkkitehtuurin ihmeissä.

Lisensointi

Creative Commons -lisenssi
Tämä Dharmesh Dondan teos on lisensoitu a Creative Commons Attribution 4.0 kansainvälinen lisenssi.

Olet vapaa:

  • jakaa – kopioida, jakaa ja välittää teos
  • remix – mukauttaa teosta

Seuraavissa olosuhteissa:

  • attribuutio – Sinun on annettava asianmukainen luotto ja linkki takaisin iStaunch.com -sivustoon ja ilmoitettava, onko muutoksia tehty. Voit tehdä sen millä tahansa kohtuullisella tavalla.