Skip to content

500px Downloader – Lataa kuva 500px:stä

17 de marraskuu de 2021
500px Downloader Lataa kuva 500px sta

500px latausohjelma: 500px on kanadalainen valokuvaussivusto, joka on suunniteltu kannustamaan valokuvaajia esittelemään kykyjään lataamalla parhaat työnsä.

Ihmiset eri elämänaloilta lataavat laadukkaita ja upeita kuvia. Itse asiassa 500px on upea kokoelma parasta laatua ja korkearesoluutioisia kuvia.

Vaikka käyttäjät voivat löytää kuvia mille tahansa tyylilajille, verkkosivusto ei salli käyttäjien tallentaa näitä kuvia. Et voi ladata näitä kuvia PC:lle, Tabletille, Macille tai älypuhelimelle.

Monet teistä ovat varmasti kokeilleet hiiren kakkospainikkeella tapahtuvaa kuvantallennustekniikkaa. Mikään ei kuitenkaan toimi, kun on kyse kuvan tallentamisesta 500 pikselistä.

500px latausohjelma

iStaunchin 500px Downloader on suunniteltu käyttäjille, jotka aikovat ladata kuvia 500px:stä henkilökohtaiseen käyttöön.

500px Image Downloader on tarkoitettu vain käyttäjille, jotka aikovat tallentaa kuvat henkilökohtaiseen käyttöön. Jos aiot käyttää näitä kuvia kaupallisiin tarkoituksiin, kuten ladata ne verkkosivustollesi tai jakaa ne sosiaalisen median ystävillesi, emme tue sinua.

Toisen sisällön käyttäminen kaupallisista syistä ilman käyttäjän lupaa voi rikkoa tekijänoikeuslakeja. Saatat saada rangaistuksia, jos päädyt tekijänoikeusrikkomukseen.

Kuinka ladata kuvan 500 pikselistä

  • Etsi kuva, jonka haluat ladata 500 pikselistä.
  • Kopioi tämän kuvan URL-osoite yläpalkista
  • Siirry 500px Image Downloaderiin ja liitä linkki tyhjään ruutuun.
  • Paina Lataa-painiketta

Se siitä! Voit ladata vain yhden kuvan kerrallaan. Jos haluat ladata useita valokuvia tältä verkkosivustolta, toista yllä mainittu prosessi ja kopioi ja liitä kuvan URL-osoite tähän ohjelmistoon.

Jokainen alustalle ladattu kuva on valokuvaajan omistuksessa. Mutta kaikki käyttäjät eivät halua tallentaa kuvaa kaupallisiin tarkoituksiin. Joskus haluamme vain ladata upeita valokuvia saadaksemme niistä inspiraatiota ja valokuvausideoita. Samalla tavalla saatamme haluta käyttää kuvia mobiilitaustakuvana tai työpöydän taustakuvana. Nämä ovat siis joitain henkilökohtaisia ​​käyttötarkoituksia, jotka eivät riko tekijänoikeuslakeja.

Jos tarvitset nopean ja turvallisen ratkaisun kuvien lataamiseen 500 pikselistä, olet tullut oikeaan paikkaan. Vaikka työkalu ei tue useita kuvia kerralla, voit ladata kaikki suosikkikuvasi erikseen ja tallentaa ne laitteellesi myöhempää käyttöä varten.