Skip to content

78 trendaavaa meemiä Intiassa 2020

17 de marraskuu de 2021
funny memes

Trendaavat meemit: Meemistä on tullut sosiaalisen median käyttäjien keskeinen elementti. Jos sinulla on Instagram-, Facebook-, Twitter- ja muut sosiaaliset tilit, olet todennäköisesti jo lukenut meemit, jotka leviävät nopeasti.

Kyllä, luit oikein! Meemit tunnetaan kyvystään saada viruksia yhdessä yössä. Ihmiset rakastavat sitä ja jakavat nämä meemit sosiaalisen median ystäviensä kanssa. Näin meemit leviävät viruksille.

Trendaavat meemit

Intian lisäksi meemit ovat valloittaneet maailman myrskyllä. Jos on tylsä ​​päivä tai viikonloppu, ihmiset tarttuvat älypuhelimeen ja lukevat viraalisia meemejä intialaisista julkkiksista tai jännittäviä uutisia rentoutuakseen.

Takana ovat ajat, jolloin ihmiset viettivät aikaa perheensä kanssa tai järjestivät piknikkejä. No, he järjestävät silti hauskoja aktiviteetteja rakkaittensa kanssa. Mutta meemejä pidetään helpoimpana tapana rentoutua ja vapauttaa kehosi ja mielesi stressistä.

Ei ole väliä kuinka stressaantunut ja ahdistunut olet, katso muutama sosiaalisen median sivustoilla julkaistu meemi ja siinä kaikki! Kaikki stressisi, jännityksesi ja ahdistuksesi katoavat sekunneissa.

Tässä viestissä jaamme mielenkiintoisia meemejä, jotka ovat kiertäneet tällä hetkellä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Neha Dhupia Meemit

Julkkiksille ei ole vaikeaa saada viruksia Internetiin. Neha Dhupia on yksi sellaisista intialaisista näyttelijöistä, joita peitettiin rohkeista kommenteistaan ​​pettämisestä parisuhteessa.

Niille, jotka eivät tiedä, Neha on yksi valmentajista MTV:n reality-ohjelmassa Roadies Revolution. Äskettäin häntä peitettiin Internetissä, koska hän oli lähettänyt odottamattomia kommentteja roadien kilpailijalle. Hänet nähtiin huutavan kilpailijalle, joka ilmeisesti kertoi, että hänen tyttöystävänsä pettää häntä 5 miehen kanssa. Nehan rohkeat kommentit saivat videon viruksen.

Hän kertoi miehelle, että fyysinen väkivalta ei ole millään tavalla hyväksyttävää. Hän lisäsi myös, että aviorikos on naisen valinta. Jos hän pettää sinua viiden muun miehen kanssa, se on hänen valintansa. Et saa lyödä häntä.

Hän ei tiennyt, että video leviäisi siinä määrin, että Neha joutuisi median ja sosiaalisen median käyttäjien trollaamaan.

No, näyttelijä yritti puolustaa itseään lähettämällä sosiaalisessa mediassa pitkän viestin, jossa hän selvensi vastustavansa fyysistä väkivaltaa. Hän ei halunnut loukata ihmisten tunteita edistämällä huijaamista.

1.

Hmm 😒

2.

neha dhupia meemit

Aise kaise chalega didi?

3.

neha dhupia meemit

Neha😂

4.

neha dhupia meemit

Tervetuloa rouva 🙏🏼

5.

neha dhupia meemit

Sano EI valefeminismille!

Sonu – The Zomato Guy -meemit

Sonu, yksinkertainen Zomato-toimituspoika, levisi sosiaalisessa mediassa hetkessä. Hänen ainutlaatuinen tapansa hymyillä teki hänestä meemimateriaalin. Sosiaalisen median lisäksi ihmiset ovat alkaneet kopioida hänen hymyään videonjakoalustoilla, kuten TikTok. Hänestä on tullut niin suosittu, että jopa Zomato laittoi kuvansa heidän sosiaalisen median tileilleen.

Kun kysyttiin suuresta ja ainutlaatuisesta hymystä, he kertoivat kuulustelijalle, että hän oli erittäin onnellinen ansaittuaan 350 INR päivässä Zomatolta. Hän lisäsi myös saavansa ilmaista ruokaa, jos joku peruuttaa tilauksen.

Hän oli tyytyväinen Zomatoon ja sanoi saavansa palkan ajallaan. Jos et tiennyt Sonusta, katso alla olevat meemit:

1.

Zomato kaveri -meme

Kun ymmärrät, että seuraava luku käsittelee lisääntymistä.

2.

Zomato kaveri -meme

Kaksi kaveria, joiden hymy saa meidät nauramaan

3.

Zomato kaveri -meme

Bas zindagi mein on bande jitna khush hona hai

4.

Zomato kaveri -meme

5.

Zomato kaveri -meme

Minä kokeisiin: Hyväksytty kyu aa rahe ho

Rakastan Aaj Kal Memesiä

Olimme kaikki erittäin innoissamme nähdessämme Sara Ali Khanin ja Kartik Aryanin kemian näytöllä. Kaikki olivat innoissaan nähdessään kaksikon yhdessä Imtiaz Alin romanttisessa elokuvassa ”Love Aaj Kal”, varsinkin kun otetaan huomioon se tosiasia, että Sara myönsi olevansa ihastunut Kartik Aryaniin ja haluaisi mennä treffeille hänen kanssaan.

Kukaan ei ollut uskonut, että Imitiazin odotetuimmasta elokuvasta tulisi meemimateriaali sosiaalisen median yhteisölle. Sara Ali Khan joutui trolliin suositusta ja innostuneesta dialogistaan ​​elokuvasta ”Tum Mujhe Tang Karne Lage Ho”.

Vaikka hänen meeminsä saivat hymyn sosiaalisen median ystäville, Sara ei arvostanut meemiyhteisöä hänen työnsä kritisoinnista ja näyttelijän ammatista trollauksesta.

Mutta kuten me kaikki tiedämme, meemistä on tullut melko yleisiä. Jopa tavallisista ihmisistä tulee osa meemejä ilman syytä, puhumattakaan julkkiksista. Tässä ovat meemit, joista tuli hauska materiaali sosiaalisen median käyttäjille.

1.

rakastan aaj kal memeä

2.

rakastan aaj kal memeä

3.

rakastan aaj kal memeä

Bulati Hai Magar Jaane Ka Nahi Memes

Jos olet sosiaalisen median ystävä, tiedät jo, kuinka 3 vuotta vanha video levisi Internetissä. Shriram Rasiyan kappale Bulati Hai Magar Jaane Ka Nahi pääsi äskettäin trendaaville TikTokin hashtag-videoille.

Ihmiset alkoivat tehdä videoita tästä äänestä. Kuulitpa sen tai et, tähän vanhaan videoon perustuvia meemejä on hauska katsella. Tässä on joitain suosituimmista:

1.

trendikkäitä meemejä

2.

trendikkäitä meemejä

3.

trendikkäitä meemejä

4.

trendikkäitä meemejä

Gully Boy -meemit

Vuonna 2019 julkaistusta Gully boy -elokuvasta tuli yksi vuoden kuuluisimmista ja kaupallisesti menestyneistä elokuvista.

No, ei vain elokuva saanut arvostusta, vaan vuoropuhelut ja Alia Bhattin upea esitys vaikuttavat suuresti elokuvan menestykseen.

Alian dialogit elokuvasta Gully Boy tekivät hänestä yhden Internetin uistetuimmista julkkiksista.

No, Alia oli aiemmin peitetty hänen itkukohtauksestaan ​​Raazissa. Vuotta myöhemmin hän näytteli Gully Boyssa Ranvir Singhin rinnalla.

Nyt fanit eivät voi muuta kuin peittää häntä hänen dialogiinsa ”Mar Jayega Tu”. Vaikka elokuva julkaistiin vuonna 2019, peikot kiertävät edelleen sosiaalisissa verkostoissa.

Work From Home Meemit

Koronavirusuutiset ovat kaikkialla sosiaalisessa mediassa ja televisiossa. Ottaen huomioon sen tarttuvan luonteen monet maat ovat siirtäneet opiskelijoiden kokeita.

Koulut, yliopistot, korkeakoulut ja muut oppilaitokset on suljettu. Hallitus on pyytänyt yksityistä ja julkista teollisuutta sulkemaan, kunnes tilanne saadaan hallintaan.

Vaikka jotkut koulut ovat kiinni, toiset ovat aloittaneet verkkoluennot. Opiskelijoiden on tarkoitus saada verkkoyhteys joka päivä osallistuakseen luennolle tietokoneillaan.

Se on todellakin paras tapa taistella COVID-19:ää vastaan ​​häiritsemättä koulutus- tai työjärjestelmää. Jotkut työntekijät ja opiskelijat eivät kuitenkaan hyväksy ajatusta kotoa työskentelystä.

Memerit eivät voi jättää väliin yhtäkään tilaisuutta viihdyttää sosiaalisen median käyttäjiä. Mikä voisi olla parempi esimerkki kuin alla luetellut meemit, jotka kuvaavat kotona työskentelevien ihmisten elämää? Tässä on joitain suosituimmista.

KL Rahul Performance Meemit

Ei kauan sitten, KL Rahul peitettiin hänen esiintymisestä Coffee with Karanissa kiistanalaisimman krikettipelaajan Hardik Pandyan kanssa.

Viime aikoina hänen erinomainen suorituskykynsä ja uskomattomat lyöntitaitonsa ovat tehneet hänestä meemimateriaalin intialaisille. Ei vain fanit, vaan koko joukkue on yllättynyt katsoessaan KL Rahulin uskomattomia kriketitaitoja.

Hän on todellakin osoittautunut suureksi voimavaraksi Intian krikettijoukkueelle. Kuten me kaikki tiedämme, memerit eivät jätä yhtään mahdollisuutta peittää ihmisiä.

Tällä kertaa he ovat uistelleet KL Rahulia kaikkien toistaisten kriketinpelaajien voittamisesta. Tässä on peikko, josta tuli viihteen lähde krikettifaneille ja sosiaalisen median käyttäjille.

Siddhant Chaturvedi ja Ananya Pandey Memes

Siitä lähtien, kun tähtilapset ovat ilmoittautuneet Bollywoodiin, heitä on kritisoitu. Ihmiset ovat alkaneet uskoa, että Intian viihdeteollisuus on kyse nepotismista.

Ananya Pandya on yksi tällainen tähtilapsi, joka yritti puolustaa isäänsä väittämällä hänen elämässään kohtaamistaan ​​kamppailuista.

Hän sanoi, että hänen isänsä Chunkey Pandya ei osallistunut Coffee With Karan -tapahtumaan. Hän ei työskennellyt Dharma Productionin kanssa. Ananya yritti vaatia vaikeuksia, joita hänen isänsä oli kohdannut urallaan.

Näyttelijä sai kuitenkin julman vastauksen Siddhant Chaturvedilta. No, siitä lähtien kun video luotiin, se levisi virukseksi ja siitä tuli meemimateriaalia memereille. Tässä on joitain mielenkiintoisia meemejä videon perusteella.