Skip to content

Aktivoi Swiftkey -näppäimistö Androidissa incognito -tilassa – helposti

2 de syyskuu de 2021
anuncio teclado swiftkey 14513

Vuosien aikana ihmiset ovat kehittäneet valtavan määrän tapoja me kaikki pidämme yhteyttä. Yksi suosituimmista tavoista tehdä tämä on matkapuhelimien kautta. Nämä alun perin pystyivät kuitenkin vain soittamaan ja vastaanottamaan viestejä ajan myötä, kun loimme älypuhelimia.

Älypuhelimet ovat uskomattomia laitteita, koska ne säilyttävät kämmenelle mahtuvan tietokoneen sisällä tietokoneen kaikilla työpöydän normaaleilla toiminnoilla. Se on joka tapauksessa enemmän toimintoja kuin pöytätietokone.

Älypuhelimien joukossa on paljon apusovelluksia ja -ohjelmia, kuten Swiftkey -näppäimistö. Tänään opetamme sinulle kaiken tästä näppäimistöstä ja yhdestä sen erikoistiloista.

Mikä on Swiftkey -näppäimistö ja mikä on incognito -tila?

Swift Key -näppäimistö on luotu vuonna 2010 J. Reynolds ja tohtori Medlock, molemmat Yhdysvaltojen kansalaisia. Hänen yrityksensä sai paljon huomiota, lähinnä ohjelman käyttämien tekstin ennakointijärjestelmien vuoksi. Tämä on osa Androidin parhaiden näppäimistöjen sarjaa.

Nämä tekstin ennakointijärjestelmät antoivat hänelle mahdollisuuden selviytyä teknologioista, joista Apple kehitti automaattinen täydennys ja automaattinen korjaus. Nämä omenajärjestelmät olivat aikansa edistyneitä.

Näiden ongelmana oli kuitenkin se, että Applella oli yksinoikeus kehittämäänsä tekniikkaan, eivätkä he koskaan halunneet jakaa sitä muille tuotemerkeille.

Silti SwiftKey tuli voittajaksi tästä ongelmasta lisääntyneen saatavuuden vuoksi näppäimistö on ilmainen ja voit ladata sen haluamillesi puhelimille julkaisemalla ne Google Playstoressa.

Swiftkey-näppäimistö käyttää uusinta tekniikkaa tunnistaakseen, mitä sanoja aiot käyttää ja milloin ehdottaa niiden lisäämistä tekstiin. Tämän perusteella monet käyttäjät valittavat silloin he tuntevat, että näppäimistö itse katselee heitä. On kuitenkin Incognito -tila, jonka avulla voit poistaa tämän ominaisuuden näppäimistöltä.

Incognito -näppäimistön käyttäminen.

Näppäimistö Swiftkey -näppäimistö voit kirjoittaa omasi kautta Sovellus incognito -tilassa tämän tilan aktivoimiseksi sinun on vain avattava keskustelu ja odotettava näppäimistö, tämän jälkeen sinun on painettava näppäimistön vasemmassa yläkulmassa olevaa kuvaketta, tämän jälkeen avautuu valikko, jossa sinun on valittava vaihtoehto ”Incognito”, ja voila voit nauttia a incognito -näppäimistö ilman mitään ennusteita.

Tämä on hyvin kuuluisa menettely, koska joka päivä useammat ihmiset ymmärtävät, kuinka epämiellyttävää on saada näppäimistö tallenna kaikki kirjoittamasi sanat, koska kaikki haitalliset henkilöt, joilla on pääsy näihin tietoihin, voivat aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa uhrin henkilöllisyydelle.

Tämä johtuu siitä, että kirjoitamme joka päivä loputtomia sanoja näppäimistöllä, jotka eivät ensi silmäyksellä vaikuta kovin paljoilta, mutta kun huomaat kirjoittavasi, ymmärrät vaarassa olet

Näppäimistöllä kirjoitat kaikenlaisia ​​tietoja päivässä, jotka voivat vaihdella vaarattomista tiedoista, kuten suosikkiväristäsi. Kuitenkin pankkiin tullessa sinun on käytettävä tunnistetietojasieli kirjoita ne näppäimistön kautta.

Jos se ”muistaa” tai tallentaa aktiivisesti kirjoittamasi, huomaat, että kyseessä on erittäin tärkeä tietoturvaloukkaus, joka sinun on poistettava.

Jos haluat aktivoida incognito -tilan, sinun on avattava kaikki tekstiruudut, joissa voit avata Swiftkey -näppäimistön. Kun olet siellä, sinun on painettava painiketta kolme vaakasuoraa raitaa joka on ylhäällä vasemmalla. Tämä avaa valikon, jossa on kaikki vaihtoehdot, ja voit jopa poistaa Swiftkey -näppäimistön värinän sieltä. Keskitymme kuitenkin painikkeeseen, jossa on naamio.

Android -puhelimen näppäimistö

Mitä etuja incognito -tila antaa minulle?

Tämän painikkeen avulla voit aktivoida incognito -tilan ja siten suojata tietosi tehokkaammin verkossa. Jos tietuetta ei luoda kaikesta näppäimistöllä kirjoittamastasi, et ole koskaan vaarassa.

On tärkeää, että tiedät, että mitään tietoja sinulta ei toimiteta tekoälyohjelmaan, joka tuottaa sanan ehdotuksia, jotka näet aina kun kirjoitat joku viesti.

Toinen sen tarjoama etu on, että pystyt kirjoittamaan ilman, että sinun on otettava huomioon sen tekemät äärettömät tekstiehdotukset, ja että joissakin puhelimissa se jopa saavuttaa muuta sanaa ilman lupaasi. Voit vaihtaa Android -näppäimistöäsi milloin tahansa ilman ongelmia.

Lataa Microsoft Swiftkey -näppäimistö Androidille

Lataa tämä loistava sovellus osoitteeseen Android Se on erittäin helppo toimenpide, sinun tarvitsee vain mennä mobiililaitteesi sovellusvalikkoon, avata sovellus Pelikauppa sitten hakukoneissa tämä Sovellus joudut etsimään Swiftkey -näppäimistö, valitse sitten incognito -näppäimistö, paina lataa ja voila, sinun tarvitsee vain odottaa muutama minuutti, ennen kuin sovellus latautuu ja asennetaan Android.

Tekstileikkeiden luominen Swiftkey -näppäimistöllä

Seuraavaksi annamme sinulle oppaan, jota voit seurata, jotta tiedät kaiken aiheeseen liittyvistä tekstileikkeistä Swiftkey -näppäimistö.

Lähetä tekstit leikepöydälle:

  • Valitse kopioitava teksti ja paina kopioi.
  • Paina leikepöytää ja paina kynäkuvaketta.
  • Lisää + painamalla a Leike Uusi.
  • Kirjoita tai liitä kopioitu teksti ja paina Tallenna.

Liitä leikepöydältä:

  • Avaa työkalupalkin näppäimistö.
  • Napsauta kuvaketta leikepöydälle löytää leikkeitä tallennettu.
  • Valitse leike, jonka haluat liittää ja kopioi se.
  • Välitä se teksti- tai keskustelukentän osaan.

Poista leikepöydän sisältö: Siirry leikepöydälle ja liu’uta sormeasi nopeasti vasemmalle tai oikealle. Jos et halua poistaa sitä, paina kumoa.

pikanäppäimistöinen puhelin

Samsungin näppäimistö tai Swiftkey, mikä on parempi?

Yksi eroista on, että näppäimistö Samsung ei vie tallennustilaa, koska se on esiasennettu kaikkiin Samsung-laitteisiin ja näppäimistö Swiftkey Se on sovellus, joka sinun on ladattava, ja se vie 35–40 Mt tilaa. Jos olet emojien ja tarrojen fani, käytä Swiftkey -näppäimistöä, koska se nopeuttaa niiden käyttöä, koska Samsung on vaihtanut sijaintinsa. Kirjoittamisen osalta Flow Swiftkey tukee eleitä eri suuntiin, kuten ylhäältä alas tai sivulta toiselle, kun taas Samsung ei tue niitä, lyhyesti sanottuna, sinun tulee käyttää näppäimistöä, joka sopii parhaiten haluamaasi ja tallennustilaan.

Syyt Swiftkeyn käyttämiseen Androidissa

Swiftkey on yksi parhaista sovelluksista näppäimistölläsi Android koska se tarjoaa sinulle erilaisia ​​toimintoja, yksi niistä on incognito -tila joka estää eniten kirjoittamiesi sanojen tallentamisen, toinen monista sen toiminnoista on leikepöydälle että annat tämän, koska sen avulla voit säästää leikkeitä ja lähetä ne sitten ystävillesi korostamalla, että tämä auttaa sinua parantamaan tuottavuutta ja kirjoittaa vielä nopeammin.

Muokkaa ennusteita

Yksi syy tämän sovelluksen lataamiseen ja käyttämiseen on se, että se tarjoaa sinulle hyvän korjaa automaattisesti korostaa myös, että se mahdollistaa sen muokata ennusteitasi emoji -ennusteella sanan kirjoittamisen jälkeen. Toisaalta se tarjoaa myös ennusteita eri kielillä.

Näppäimistöt ja koot.

Swiftkey -näppäimistö antaa sinulle mahdollisuuden hallita näppäimistöasetuksia, koska se antaa sinulle vapauden muokata teemasi näppäimistö sekä koko ja sijainti, mikä mahdollistaa paremman mukavuuden kirjoittaessasi tai kirjoittaessasi tekstiä tai viestiä.

Kirjoittaminen.

Flow -kirjoittamisen etu on, että se antaa sinulle mahdollisuuden kirjoittaa vielä nopeammin. Tätä varten sinun tarvitsee vain liu’uttaa sormeasi näppäimistön poikki, eli liu’uttaa sormeasi näytön piirustuksen yli tai kulkea jokaisen kirjaimen yli, niin näet kuinka se tapahtuu automaattisesti ennusteita ilmestyy.

Tekstinkääntäjä.

Tämän sovelluksen avulla voit käyttää kääntäjääsi, sinun tarvitsee vain käyttää Microsoft -kääntäjä tätä varten sinun on vain valittava vaihtoehto Kääntää, hyväksy ja valitse kieli, josta haluat kääntää.

Tarrat

Kanssa Swiftkey sinulla on rajoittamaton pääsy kaikkiin tarroja haluat ja antaa sinulle myös vapauden lisätä niihin tekstiä, jotta voit nauttia hauskasta keskustelusta sähkeessä, WhatsAppissa ja monissa muissa Viestisovellus.

Kuinka poistaa incognito -näppäimistö.

Jos haluat poistaa Swiftkey -näppäimistön incognito -näppäimistösovelluksen, sinun täytyy vain siirtyä Play Kauppa -sovellukseen, painaa valikkoa ja siirtyä vaihtoehtoon Omat sovellukset ja pelit ja etsi Swiftkey -sovellus, valitse se ja paina asennuksen poistamista.