Skip to content

Aktivoi tumma tila Signal Private Messengerissä muutamassa vaiheessa

4 de syyskuu de 2021
descargar aplicacion signal 14351

Vaikka onkin totta, että elämme tällä hetkellä vaikeita aikoja maailmanlaajuisen COVID-19-pandemian vuoksi. Karanteenissa oleminen aiheuttaa ahdistusta, masennusta ja jopa stressiä. Joten on hyvä ajatus häiritä mieltämme tekemällä erilaisia ​​asioita, jotka auttavat meitä ylläpitää viestintää muiden ihmisten kanssa.

Hyvä vaihtoehto tähän on sosiaalisten verkostojen käyttö, koska sillä on suuri vaikutus yhteiskuntaan tuottanut useita käyttötarkoituksia ja vielä enemmän viime päivinä. Ottaa suuren yleisön, joka pyrkii saamaan luovan ja mukavan tavan olla vuorovaikutuksessa rakkaidensa tai perheenjäsentensä kanssa.

Voimme rekisteröityä Tinderiin tai luoda tilin Badoon, toinen erittäin hyvä ehdotus olisi luoda tili Instagramiin tai käytä vain signaalia. Parantaaksemme nopeutta ja helppoutta kommunikoida näiden tai muiden kautta, koska löydettävissä on tuhansia sosiaalisia alustoja, ja ne kaikki tarjoavat meille myönteisiä etuja kaikin tavoin.

Tässä artikkelissa selitämme kuinka aktivoi pimeä tila tai yötila Signaalissa vaihe vaiheeltaja nauti tästä sovelluksesta milloin tahansa vuorokaudessa paljon mukavammalla tavalla.

Mihin pimeä tila on tarkoitettu?

Se ei ole käyttäjien laajalti käyttämä sovellus, mutta siitä huolimatta se on nimetty, se perustuu pikaviestiteema ja soittaa myös kaikille yhteyshenkilöille. Se voi olla erittäin hyvä vaihtoehto, jos haluamme välittömän prosessin.

Parasta siinä on, että se on salattu päästä päähän ja antaa meille täysin ainutlaatuisen yksityisyyden. Voimme ladata sen eri alustoille, kehittäjille aina ajatella käyttäjän turvallisuutta. Joten edes he eivät voi lukea yksityisiä keskustelujamme jossain vaiheessa, tämä on yksi niistä asioista, jotka ovat saaneet käyttäjät rakastamaan tätä sovellusta.

Verrattuna muihin sovelluksiin, jotka eivät vahvista käyttäjän yksityisyyttä. Tämä on yksi suosikeista, voimme käyttää sitä nopeasti ja se on täysin ilmainen, joten voimme saada sen milloin tahansa.

Kuten kaikilla sosiaalisilla alustoilla tai työkaluilla, sillä on sekä positiivisia että negatiivisia asioita. Niiden käyttöä ei kuitenkaan lopeteta jälkimmäisessä, vaikka kilpailun vuoksi näiden sovellusten kehittäjät ovat ottaneet käyttöön jatkuvia päivityksiä parantaa palveluitasi joka päivä ja estää monia käyttäjiä poistumasta heistä.

Hyvä asia on, että kun käytät sitä, he pyytävät meitä antamaan salaisen PIN -koodin. Tämä takaa, että kukaan muu ei voi käyttää keskustelumme yksityisyyttä toiselta tietokoneelta, ja voimme myös kirjautua ulos tietokoneelta. Sen kautta voimme lähettää erilaisia ​​tiedostoja, kuvia, gif -tiedostoja, voimme luoda ryhmäkeskusteluja myös ja jakaa ääniä yhteystietojemme kanssa.

Se tarjoaa myös vaihtoehdon Poista viestit ennen häntä muut käyttäjät lukivat ne kuten WhatsAppissa, mikä mahdollistaa paremman suojan vuorovaikutuksessa.

Sen haittapuolena on, että emme voi jakaa ”tiloja”. Koska sovellus ei salli sitä, se on toiminto, jota fanit vaativat, mutta he eivät ole vielä kehittäneet sitä. Samalla tavalla se ei salli meidän lisätä tai sijoittaa haluamaamme eli henkilökohtaista taustakuvaa. Siellä se ei ole pätevä, eikä se lopulta salli vaihtoehtoa jakaa välittömän sijaintimme.

Vaiheet tumman tilan aktivoimiseksi Signal Private Messengerissä

Tämä on yksi Signalin parhaista toiminnoista, se sallii sen käsittele sovellusta mukavammin. Erityisesti niille, joilla on näköongelmia ja jotka tarvitsevat vähemmän valoa matkapuhelinta tai tietokonetta käyttäessään. Näin vältytään vaikuttamasta edellä mainittuihin.

videopuhelun signaali

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on avata suoraan Signal -sovellus, joko tietokoneellamme tai mobiililaitteellamme, näemme ”kokoonpanovaihtoehdon”, painamme siellä. Valikko jaetaan seuraavasti:

’Ulkonäkö’, napsautamme siellä ja sitten ’teema’ ja lopuksi ’tumma tila’, ja vuorostaan ​​seuraamme näitä vaiheita nyt tumma tila aktivoidaan signaalissa, ja voimme nauttia sovelluksesta mukavammin, jos haluamme kääntää tekemämme asiat toisin, suoritamme saman prosessin ja painamme ”tyhjennä tila”.

Kuinka poistaa tumma tila käytöstä Signal Private Messengerissä

Jos haluat poistaa tumman tilan käytöstä signaalissa, sinun on tehtävä tee samat vaiheet kuin sen aktivoinnin yhteydessä. Kun olet edellä kuvatussa paikassa, sinun on merkittävä vaalea tila pimeän sijasta. Tällä tavalla se muuttuu ja on niin kuin alussa.