Skip to content

ALLPOWERS R600 – Kannettava voimalaitos, joka täyttää kaikki vaatimukset

30 de kesäkuu de 2023
allpowers r600 frontal

Jos tarvitset voimalaitoksen, joka antaa sinulle turvallisuus ja palveluALLPOWERS R600 tarjoaa tietysti etsimäsi itsevarmuuden. Tutkittuani markkinoita tarpeisiini parhaiten sopivat vaihtoehdot, löysin merkin ja valitsin sen lippulaivatuotteen, jonka teho on jopa 600 W. Matkustan paljon, koska tykkään nauttia luonnosta, minkä vuoksi päätän usein tehdä etätyötä. Etsin voimalaitosta, jonka avulla voisin kytkeä kannettavan tietokoneeni, ladata puhelimeni ja hyödyntää sen potentiaalia muiden laitteiden yhdistämiseen. Epäilemättä ALLPOWERS R600 on täyttänyt kaikki nämä vaatimukset.

Yksi ALLPOWERS R600:n tärkeimmistä nähtävyyksistä on se voit yhdistää jopa 10 laitetta samanaikaisesti ja tee se luotettavan UPS:n mielenrauhalla, joka ei vahingoita mobiililaitettasi tai tietokonettasi aseman sattuessa. En ole kokeillut kaikkia näitä vaihtoehtoja, mutta antaakseni sinulle käsityksen, se pystyy pitämään 40 W:n jääkaapin kylmänä noin kuusi tuntia, katsomaan televisiota jopa kaksi ja puoli tuntia tai pitämään valot päällä seitsemän tai kahdeksan tuntia. , muiden sovellusten joukossa. Parasta on, että jos akku tyhjenee, kestää vain tunnin palautua 100 %:iin. Unohtamatta myöskään sen pitkäikäisyyttä. Se tarjoaa kuitenkin myös reaaliaikaista yksityiskohtaista tietoa latauksen tilasta AP R600 V2.0 -sovelluksen ansiosta. AP R600:ssa on laaja valikoima mahdollisuuksia ja se oli epäilemättä elämäntyyliini parhaiten sopiva. Alla esittelen yksityiskohdat, jotka saivat minut hankkimaan sen tällä hetkellä.

allpowers-start-app

ALLPOWERS röntgen: turvallinen sähkönsyöttö

Siinä on LiFePO4-akku, rautapitoinen litium litiumrautafosfaattikatodilla. Kemiallinen kaava, joka tuottaa akun, jonka käyttöikä on pidempi, erityisesti 3 500 sykliä ennen kuin sen kapasiteetti laskee 80 prosenttiin. Tämä tarkoittaa lähes vuosikymmenen keskeytyksetöntä käyttöä. Se pysyy vakaana käytön aikana eikä rekisteröi toiminnassaan vaihtelua lähestyessään kokonaispurkaustaan. Ne tarjoavat paremman turvallisuuden äärimmäisessä kuumuudessa tai korkeassa kosteudessa ja suojaavat ympäristöä olemalla vähemmän myrkyllisiä. Erityisesti tämä kannettava voimalaitos mahdollistaa päivittäisen kuljettamisen paikkoihin, joissa ei ole sähköä mutta se toimii myös kotona tai ympäristöissä, joissa on sähköä, mutta on ollut sähkökatkos.

allpower-sisäinen-akku

Jos lukemasi toistaiseksi tuntuu mielenkiintoiselta, toivon, että tämä osa auttaa sinua löytämään tämän ALLPOWERS-tuotteen houkuttelevammaksi. Tämä kiinalainen yritys on perustettu vuonna 2010, ja se on omistautunut aurinkoenergia-alalle, tulostaa niille aina tyypillistä filosofiaa, lisätä T&K-toimintaa ja tuotantoa. Tästä syystä ALLPOWERS on halunnut tarjota tämän portaalin lukijoille 15 % alennuksen verkkosivuillaan syöttämällä koodin MM15.

allpower-power-akku

Helppo kuljettaa ja optimoitu muotoilu

Mainitse ensin pieni viittaus sen pakkaukseen. Kannettava voimalaitos on saapunut ilman ongelmia kuljetusyrityksen kanssa. Yksinkertaisuus laatikon kuvassa ja se antaa etusijalle muun tyyppisille tiedoille, jotka ovat hyödyllisempiä haltijalle. Sisällä, ALLPOWERS R600 on saapunut hyvin suojattuna kahden vaahtolohkon väliin ja mukana tulee kotelo latauspistokkeineen ja kirjekuori, jossa on tuotteen takuu, joka on 5 vuotta. Heidän verkkosivuiltaan löydät käyttöohjeet käyttöön.

allpowers-pakkaus-vaahto

Yksi ALLPOWERS R600:n tärkeimmistä ominaisuuksista on sen helppo kuljettaminen. Ei pidä unohtaa, että siirrät sähköenergiaa minne haluat ja missä sitä tarvitset, ja siinä mielessä sen painon keveys ja materiaalit eivät tee siitä epämukavaa. Tuotteen mitat ovat 28,5 x 19,5 x 19 cm ja 5,8 kg. Kevyiden materiaalien käyttö sen valmistuksessa ja ylempi taittuva kahva mahdollistaa sen kuljettamisen paikasta toiseen helposti ja laatikon pyöristetyt reunat estävät mahdollisia fyysisiä vaurioita rakenteeseen.

kaikkivoimat-qr

näyttää myös tilatiedot LCD-näytön ja virta- ja poiskytkimien kautta. Tältä näytöltä voidaan samanaikaisesti tarkistaa, onko se yhdistetty Bluetoothiin ja siten toimiiko matkapuhelimemme yhdessä sovelluksen ja kannettavan voimalaitoksen kanssa, mikä heijastaa samanaikaisesti pistorasioiden toimintaa. Se heijastaa myös kestoa päivinä tuolloin annettavalla käytöllä.

allpower-informatiivinen-näyttö

Edessä pistorasian lisäksi taskulamppu voi tarvittaessa valaista tilaa, jos kotona on ollut sähkökatkos, esimerkiksi nähdäkseen, kunnes kannettava voimalaitos kytketään päälle. Lisäksi vaara- ja/tai hätätilanteessa taskulampun säteilemässä valossa on apuna vilkkuva SOS-toiminto.

kaikkivoimat-valo

Kapasiteetti normaalia suurempi

ALLPOWERS R600:n kapasiteetti on 299 WH, 10 % enemmän kuin muut energialähteet. Lisäksi latausmuodot eivät vaadi tilaa vieviä tai hankalia elementtejä sen suorittamiseen. Tuotteen mukana tulleet johdot riittävät, virtalähde (max 400W), aurinkolataustulo (maksimi 300W) ja toinen auton tupakansytyttimen kautta (maksimi 200W). Vaihtovirtalatausvaihtoehdolla voit siirtyä nollasta 100 %:iin vain 1 tunnissa.

Toisaalta mahdollisuus ladata XT60-auringonvalolla, joka kestää puolitoista tuntia, on se etu, että se tekee sen tavallaan puhtaampaa ja ekologisempaa, eikä sinun tarvitse huolehtia hiljaisesta odottamisesta. ALLPOWERS R600:ssa on 2 siniaaltolähtöä, 230 V, 600 W ja se kestää 1200 W huippuja.

kaikki voimat-panokset-energia

Käytä jopa 10 laitetta kerralla

Allpowers R600 -asemalla voit kytkeä päälle kymmenen laitetta samanaikaisesti sen sisältämien pistorasioiden ansiosta, jotka koostuvat: kahdesta AC-pistorasiasta (110V), kahdesta USB-C-portista, kahdesta USB-A-portista ja kahdesta tasavirtapistorasiasta, auton tupakansytytin (12V/10A) ja 15W langaton liitäntä.

allpowers-langaton-lataus

Tämän latausaseman avulla voit nauttia niistä päivistä ulkona ilman, että menetät kodin mukavuutta. Kuten olen jo esitellyt edellä, Allpowers R600:ssa on keskeytymätön UPS-virtatoiminto. Tämä tarkoittaa, että jos verkko epäonnistuu, mikään liitetyistä laitteista ei vaurioidu sisäisesti tai tietoja katoa kannettavan tietokoneen käytön yhteydessä.allpower-pistorasia

Tarkkaile akun suorituskykyä sovelluksella

Allpowers R600:n tarjoama vapaus lisääntyy sen Allpowers APP -sovelluksen ansiosta. Tällä sovelluksella voit hallita käyttöaikaa, jäljellä olevan akun prosenttiosuutta sekä toiminnassa olevia pistorasioita ja käytettyä tehoa. 5–10 metrin säteellä voit ohjata asemaa ja saada kaikki tarvitsemasi tiedot reaaliajassa.

allpowers-operation-app

Intuitiivinen ja täydellinen sovellus, joka valvoo voimalaitoksen tilaa ja jonka avulla voit puolestaan ​​hallita, mitkä laitteet suljetaan ja mitkä jatkavat niiden käyttöä. Lisäisin vain yhden yksityiskohdan, ja se on osio, jossa se ilmoittaa käytettyjen jaksojen lukumäärän. Uskon kuitenkin, että tämä voitaisiin kompensoida toisella alennuskoodilla, jonka Allpowers julkaisee käyttäjille, jotka vierailevat sen verkkokaupassa. Valitse vain haluamasi tuote ja levitä GC20 vastaavaan laatikkoon saadaksesi 20 %.

kaikki voimat-suorituskyky

Omakohtaista kokemusta käytön jälkeen

Tein tutkimuksen litiumakkumarkkinoista ja tämä oli yksi niistä, joista pidin eniten ja joka vakuutti minut eniten voimalaitoksen kapasiteetin sekä sen tarjoamien palveluiden ja sen tarjoama turvallisuus toiminnallisella tasolla sekä järjestelmäsi luotettavuus ulkopuolisten tekijöiden aiheuttamien onnettomuuksien yhteydessä.

Kymmenen laitteen yhdistäminen samanaikaisesti tekee siitä erittäin houkuttelevan tuotteen ja ennen kaikkea energian kestävyys riippuen laitteista. Ja se on, että minulle oli erittäin tärkeää pystyä kytkemään jääkaappi ja Allpowers R600:lla voin tehdä sen huoletta.

Voimalaitoksessa yhdistyvät kuljetuksensa helppous latauksen helppouteen ja potentiaaliin, joka sillä on, kunnes se on täysin tyhjä. Materiaalit, joista se on valmistettu, tiedot, joita se julkaisee sovelluksensa ja LCD-näytön kautta ja muut toiminnot, kuten taskulamppu, joka lähettää myös valaistustilan SOS-tilassa, tekevät siitä kokonaisvaltaisen Suositeltava tuote kaikille, jotka haluavat nauttia elämästä ulkona tai tarvitset varman sähkönsyötön, jos koet säännöllisiä sähkökatkoja.

Toinen erittäin suotuisa seikka on sen akun kestävyys, sillä se pystyy lataamaan sitä lähes kymmenen vuoden ajan suuren syklien (3500) ja ei vähiten lataustulojen, kuten aurinkoenergian, ansiosta, mikä meidän kaltaisessa maassamme. joten et ole huolissasi siitä, että toinen löytää toisen valopisteen tai pääset käsiksi autoon.

Näiden voimalaitosten edistyminen näkyy tässä Allpowers-tuotteessa jota suosittelen epäilemättä.