Skip to content

Apple Watchin kasvojen vaihtaminen iPhonesta – Vaiheittainen opas

4 de syyskuu de 2021
iphone apple watch 14424

Apple -yhtiö on onnistunut erottumaan useiden yritysten joukosta jokaisen laitteesi erinomainen laatu älypuhelimissa ja muissa tuotteissa, iPhone -mobiililaitteen suuren menestyksen lisäksi yhtiö on onnistunut kehittämään uusia laitteita ja lisävarusteita, jotka parantavat käyttäjäkokemusta käyttäessään mitä tahansa tuotteistaan.

Yksi innovatiivisimmista oli epäilemättä Airpods -kuulokkeet, joita on joitain täysin langattomat kuulokkeetToisin sanoen ne voidaan liittää mihin tahansa iPhone -mobiililaitteeseen ja jopa puhelimiin, joissa on Android -käyttöjärjestelmä Bluetooth -yhteyden kautta, joka on myös onnistunut saamaan erilaisia ​​päivityksiä, joissa se on onnistunut parantamaan äänitehosteitaan ja kuulokojeiden suunnittelua.

On kuitenkin olemassa toinenkin laite, jota käytetään tällä hetkellä laajalti monenlaisten toimintojensa ja suuren tehokkuutensa vuoksi, puhumme Apple Watch.

Mitä Apple Watch -kellot ovat?

Apple Watch ovat älykkäitä kelloja, jotka pystyvät suorittamaan erilaisia ​​toimintoja ja jotka pystyvät myös muodosta yhteys puhelimeesi bluetoothin kautta, Apple Watch ranteessasi, voit tallentaa kaikki tekemäsi harjoitukset ja vaikka harjoittelet uintia, koska Apple Watch -laitteissa on vedenpitävä järjestelmä.

Myös aiot pystyä vastaamaan viesteihin ja puheluihin jotka tavoittavat puhelimesi ja jopa vastaavat niihin Apple Watchista, myös jos se on ilmoitus WhatsAppista tai mistä tahansa muusta puhelimeesi lataamastasi viestisovelluksesta

On huomattava, että samasta älykellosta voit ladata erilaisia ​​pelejä ja sovelluksia helposti, jotta voit käyttää niitä samasta laitteesta milloin vain haluat.

Eri tapoja luoda tai muokata Apple Watchin kasvoja

Apple Watch ovat myös laitteita, jotka tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja pystyä mukauttamaan sen ulkoasua, eri väreistä ja tyyppisistä hihnoista selkä- ja kellotauluihin, jotka tunnetaan nimellä ”Kellotaulut”

Vaihda Apple Watchin pallo tai kellotaulu Se on hyvin yksinkertainen toiminto, ja voimme suorittaa sen myös suoraan kellostamme, sillä meidän tarvitsee vain painaa digitaalista varis -painiketta kytkeäksemme Apple Watchin päälle ja pitämään sitten painettuna aloitusnäytössä pitämällä näyttöä painettuna jonkin aikaa se minimoi kuvan.

henkilö käyttää omenakelloa

Tässä vaiheessa sinun on liu’utettava oikealle puolelle vaihtaaksesi pallon toiseksi, joka on jo asennettu oletusarvoisesti Apple Watchiin, voit myös valita muokata palloja niin, että voit muokata niitä mieleiseksesi Jos haluat olla enemmän tyytyväinen Apple Watchin ulkoasuun, aloita kasvojen mukauttaminen Apple Watchissa noudattamalla näitä ohjeita

 1. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on käynnistää Apple Watch painamalla digitaalinen varis
 2. Paina pitkään ruutua vaihtaaksesi palloja
 3. Valitse muokattava ja napsauta painiketta ”muokata” aloittamaan pallon muokkaamisen
 4. Ota haluamasi muutokset palloon ja paina varispainiketta, jotta muutokset voidaan tallentaa

Voit myös ladata lisää palloja sovelluksen kautta WatchOS iOS- tai Android -puhelimellasi, koska samassa sovelluksessa on suuri määrä erittäin silmiinpistäviä valitsimia, jotka voit asentaa ja käyttää kellossasi. On myös vaihtoehto jakaa pallot muille ihmisille erittäin helpolla tavalla

Kuinka kellotaulugalleria toimii

Sen toiminta lähinnä perustuu nopeampaan ja helpompaan tapaan nähdä kaikki alat käytettävissä kellossasi. Tällä tavalla, jos saat sellaisen, joka on yhtäkkiä mielenkiintoinen ja jolla on myös mahdollisuus muokata sitä, sinun on vain lisättävä se nopeasti kokoelmaasi; Ja mikä parasta, voit tehdä kaiken tämän galleriasta.

Samoin jotain erittäin tärkeää on, että voit pelata sen tarjoamilla vaihtoehdoilla, kuten varmistaa, että se on juuri haluamasi malli, että voit muuttaa sitä tai myös napsauttamalla palloa voit valita haluamasi värin ja tyylin Mitä haluat minun käyttävän?

Lisää palloja kokoelmaani

Sinä pystyt Luo täysin henkilökohtainen kokoelma kellosi valitsimilla Monista muunnelmista huolimatta sinun on vain noudatettava muutamia vaiheita, jotka näytämme sinulle alla:

 1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on mennä suoraan johonkin palloon ja samalla painat sitä sen yläreunan näytöllä.
 2. Toinen asia, jonka aiot tehdä, on liu’uttaa sormeasi vasemmalle, kunnes tulet loppuun, ja siinä vaiheessa löydät painikkeen UUDELLEEN.
 3. Lopuksi käännät Crown digitaalisen kruunun ja napsautat lisää.
 4. Valmis, joten pallo lisätään sen jälkeen voit muokata sitä haluamallasi tavalla niin paljon kuin haluat.

Poista pallot kokoelmastani

Niiden poistamiseksi sinun on myös noudatettava joitain nopeuden ja turvallisuuden vaiheita. Aluksi sinun on siirryttävä aktiiviseen palloon ja painettava näyttöä, sitten siirryt alueelle, jota et todellakaan enää halua pitää pallogalleriassa ja sormi ylös, sen yläpuolella napsautat Poista.

On tärkeää huomata, että se ei ole pysyvä prosessi. Toisin sanoen, voit lisätä pallon uudelleen. Lisäksi kelloni vaihtoehdolle on olemassa toinen prosessi vain, että sinun on etsittävä alueeni vaihtoehto, jossa aiot painaa Poista.

Miten saan jaetut alat verkkoon?

Sfäärin saaminen tapahtuu Kuvien tai sähköpostin kautta, mutta toinen tapa on Internet -linkin kautta. Pääasiassa sinun on avattava viesti tai sähköposti, jos sillä on jaettu alue.

Toisessa vaiheessa sinun on napsautettava jaettua alaa ja annat sitten mahdollisuuden lisätä. Myös uudessa osassa painat sovelluksen hintaa tai Lataa sovellus App Storen kautta napsauttamalla. Samoin voit myös napsauttaa vaihtoehtoa jatkaa ilman tätä sovellusta ja sinulla on jaettu alue. Applen kellosovellukset

Jaa Apple Watchin alueet ystäviesi kanssa

 1. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on päivittää sovellus WatchOS 7 puhelimen uusimpaan versioon, jotta voit käyttää sen uusimpia toimintoja
 2. Avaa sen jälkeen sovellus ja siirry aloille
 3. Valitse alue, jonka haluat jakaa, ja napsauta sitten -painikettajakaa’ sijaitsee näytön oikeassa yläkulmassa
 4. Valitse sovellus, jonka kautta haluat lähettää pallon
 5. Valitse henkilö, jolle haluat lähettää pallon
 6. Ja valmis!

Voit myös jakaa kellotauluja tai kellotauluja suoraan Apple Watch -laitteestasi. Siirry kellossa olevaan kellotaulujen osaan painamalla aloitusnäyttöä pitkään ja valitse lähetettävä ja napsauta jakamisvaihtoehtoa, valitse yhteyshenkilö, jolle haluat lähettää pallon ja paina Lähetä.