Skip to content

Automaattisen tallennuksen tai tallennuksen ottaminen käyttöön Sony Vegasissa

24 de elokuu de 2021
configuracion sony vegas 13077

Nykyajan kaltaisina aikoina yhteiskunnallamme on työkaluja, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästämme nykyaikaista, esimerkiksi viestinnän kaltaisilla aloilla, joissa voimme olla yhteydessä sosiaalisten verkostojen kautta ja levittää viestejä tai tietoja, mikä antaa meille mahdollisuuden hankkia tietoa virtuaalisten alustojen kautta, joilla voimme opiskella mistä tahansa maantieteellisestä paikasta.

Kaikki nämä työkalut asettavat meidät kehitysportaiden korkeimpaan pisteeseen, koska työskentelemme jatkuvasti ajatellen tulevaa tulevaisuutta, ja jokaisella meistä on mahdollisuus valita kauppa millä tahansa alalla, joko talouden ja rahoituksen maailmassa, tiede tai media, kuten sosiaaliset kommunikaattorit, graafiset suunnittelijat tai myös taide videon muokkaukset.

Mitä videoeditori on?

Aiemmin videonmuokkausohjelman tehtävänä oli tutkia, kuinka monta videokuvaa näillä suurilla nauhoilla oli, kun heidän täytyi lajitella ja puhdistaa rullat vähitellen, säilyttää ne ja säilyttää niiden käyttö niin, että videon projisointi olohuoneessa elokuva oli täydellinen, mutta nykyään videoeditori on tietokoneiden ja editointiin keskittyvien ohjelmistojen kautta sormenpäissäsi.

Matkapuhelimiemme tavoin laitteemme sovelluskaupasta saamme laajan luettelon sovelluksista, joiden tarkoituksena on auttaa meitä tekemään muokkauksia Videot eivät kuitenkaan edelleenkään saavuta tietokoneellemme ladattavan editorin laatua Adobe Premiere Prosta Sony Vegas Prohon, josta puhumme tänään.

Miten Sony Vegas Pro toimii?

Se on Sony Creative Softwaren luoma ohjelmisto, ja tämä ohjelma on suunniteltu toimimaan monitoimisesti kattaa loputtomasti vaihtoehtoja Sekä videon että äänen kaltaisissa asioissa voimme helposti tehdä muutoksia mihin tahansa muokattavaan kappaleeseen. Tämä ohjelma on alkuperäisestä versiosta versioon 10, joka on saatavana kaikissa Windows- tai Mac -käyttöjärjestelmien versioissa.

Lasken a mukava käyttöliittymä editorille, Tämän avulla voit tehdä kaikenlaisia ​​tehtäviä, kuten lisätä tai lisätä tekstejä tai nimikkeitä, tehdä 1080p- ja 720p -videoita, ja jopa mahdollisuuden lopettaa projektisi lisäämällä krediittejä videolle, jolloin sinulla on täysi vapaus hallita muokkauksia haluamallamme tavalla , joka tarjoaa luettelon minkä tahansa muodon tai kokoisista tiedostoista, jotka tukevat 4K- ja 8K -laatuisia videoita ja kehykset 30–60 kuvaa sekunnissa.

Tämän ohjelman voi ostaa Sony Vegas Pron viralliselta verkkosivustolta, mielenkiintoista tässä ohjelmistossa on se, että vaikka perusvaatimuksilla, kuten hyvällä prosessorilla ja hyväksyttävällä RAM -muistilla, voimme hyödyntää editoria, koska se on varsin mukautuva ja toimiva, jonka avulla voimme sen kirjastosta hallita suodatintiedostoja, jotka keskittyvät parantamaan ja muuttamaan ääni- ja videoraitoja audiovisuaalinen hanke.

Sony Vegas Pro on noin 18 versiota, joista jokaisella on mielenkiintoisia ja uusia toimintoja painoksille, uusille käyttäjille voi olla vaikeaa tietää, miten käyttää käyttöliittymää, samalla tavalla, aikojen saatossa tiedämme, miten Sony Vegasia käytetään, ollakseen ammattilaisia ​​painoksissa ja käsittele ohjelman perustoimintoja suodattimien, työkalujen, kuten leikkaamisen tai automaattisen varastoinnin, hyödyntämiseksi.

Kuinka aktivoida automaattinen tallennus Sony Vegas Prossa?

Kun toimittaja työskentelee, hänen on tiedettävä, kuinka käsitellä ohjelmaa, ei vain tietää, missä kukin toiminto sijaitsee, vaan myös tietää, että hänen projektinsa saa haluamansa vision, ja siksi on tärkeää jokaisen muutoksen tai säätämisen jälkeen, luonnoksemme tallennetaan automaattisesti, siten, että varmistamme työmme ja vältetään meitä viivyttävät onnettomuudet.

videonmuokkausohjelma käyttää automaattista tallennusta sony vegas pro

Sony Vegas Prolla on tämä automaattinen tallennusvaihtoehto, Asetukset -välilehden viimeisestä vaihtoehdosta löydät haluamasi asetukset, löydämme monia vaihtoehtoja, puhelu ”Ota automaattinen tallennus käyttöön” Meidän on merkittävä tämä vaihtoehto ja tämän jälkeen hyväksymme ja tallennamme asetukset, minkä jälkeen editori tekee varmuuskopion projektistamme 5 minuutin välein pitäen sen turvassa.