Skip to content

Binance -viittauskoodi – 15888997 (50%: n alennus maksuista)

3 de lokakuu de 2021
binance referral code 1

Binancen viittauskoodi 15888997: Kun kryptovaluutan suosio kasvaa nopeasti, luodaan useita pörssejä, jotka tukevat kryptovaluutan verkkokauppaa. Jotkut alustat on suunniteltu aloittelijoille tässä digitaalisessa valuuttamaailmassa, kun taas toiset ovat niille, joilla on vuosien kokemus tällä alalla. Yksi tällainen alusta, joka tukee salaus-salaustapahtumia, on Binance. Voit muuntaa fiat -rahat digitaaliseksi valuutaksi tällä salauspörssillä.

Changpeng Zhaon vuonna 2017 kehittämä Binance on tullut yksi maailman johtavista salausvaihtopalveluista viime vuosina.

Sen lisäksi, että se kasvaa nopeasti, myös alustan kaupankäynti on kasvanut merkittävästi. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman salakolikoita kiinnostuneille käyttäjille. Se tarjoaa myös mahdollisuuden päästä digitaalisten tapahtumien markkinoille helpoimmalla mahdollisella tavalla.

Tilin rekisteröiminen tällä salauskauppa -alustalla on melko yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain käydä Binancen virallisella verkkosivustolla, kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja vahvistaa tilisi. Ole hyvä! Voit tehdä ensimmäisen talletuksen ja aloittaa kryptovaluutan kaupankäynnin verkossa.

Alun perin Kiinassa alkanut Binance on nyt muuttanut Japaniin, koska maassa on vähemmän rajoituksia digitaaliseen vaihtoon kuin Kiinaan.

Jos etsit Binancen viittauskoodia vuonna 2021, tulet oikeaan paikkaan. Täältä löydät parhaan Binance -viittaustunnuksen linkkeineen.

Anna Binancen viittauskoodi 15888997 samalla kun luot uuden binancen ja saat 50% alennuksen kaupankäyntimaksuista Binance -viittauskoodimme käytöstä. Lisäksi, kun joku liittyy viittauskoodisi avulla, saat 50% alennuksen maksuista ja viittauskaverisi saavat 50% alennuksen maksuista.

Binancen viittauskoodi

Binancen viittauskoodi 15888997
Viittaus alennus 50% alennus maksuista
Maksu Heti
Katso Voimassa Uudet käyttäjät

Binance -viittauskoodin käyttäminen

Binance viittaustunnus 15888997 50 ALENNUS 50 alennus
  • Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse salasana.
  • Tyyppi 15888997 viittaustunnuksessa.
  • Hyväksy ehdot ja napsauta Luo tili.
1621114615 474 Binance viittaustunnus 15888997 50 ALENNUS 50 alennus
  • Siinä kaikki, olet käyttänyt Binance -viittaustunnuksen onnistuneesti ja saat nyt 50% alennuksen maksuista.

Binancen ominaisuudet

Ominaisuus 1: Alusta on helppo navigoida, joten se on täydellinen vaihtoehto ammattilaisille ja aloittelijoille. Siinä on useita ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan kaupankäyntikokemustasi.

binance -viittauskoodi

Ominaisuus 2: Voit käyttää lähes mitä tahansa maksulompakkoa tallettaaksesi fiat -valuuttasi kryptovaluutatilillesi. Alusta hyväksyy fiat -valuutat ja auttaa sinua vaihtamaan ne digitaalisiin kolikoihin.

binance -viittauskoodi

Ominaisuus 3: Sen avulla salauskauppiaat voivat käydä kauppaa lähes missä tahansa. Riippumatta siitä, missä olet, voit käyttää Bitcoin -kortteja pankkikortilla, luottokortilla, Google Paylla, PayPalilla ja muilla maksusovelluksilla.

binance -viittauskoodi

Ominaisuus 4: Voit lyödä vetoa kryptovaluutoilla tai tallettaa ne tilillesi saadaksesi palkintoja. Käyttäjät voivat turvata lainoja salausvaluutallaan.

binance -viittauskoodi

Ominaisuus 5: Alusta on 100% suojattu ja noudattaa tietojenkalastelun vastaisia ​​suojatoimenpiteitä luottamuksellisten tietojen suojaamiseksi.

binance -viittauskoodi

Ominaisuus 6: Sillä on pätevä ja koulutettu tukitiimi, joka on käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit ottaa yhteyttä tukiosastoon tai tarkistaa niiden usein kysytyt kysymykset saadaksesi lisätietoja sen toiminnasta.

binance -viittauskoodi

Ominaisuus 7: Binance tarjoaa sinulle useita käytännön indikaattoreita, jotka auttavat sinua teknisessä analyysissä.

Ominaisuus 8: Alustalla on myös tärkein kryptovaluutta eli Binance -kolikko. Tämän lisäksi sivustolla on saatavilla salauslompakko, jonka avulla käyttäjät voivat säilyttää rahansa turvallisesti.

Binance ei ainoastaan ​​tue sujuvaa ja nopeaa muuntamista, vaan sillä on useita työkaluja, jotka auttavat sinua tekemään tietoisen päätöksen investoinneista.

Tähän mennessä yhtiö tarjoaa yli 45 virtuaalivaluuttaa. Se sisältää kaikki suositut kolikot, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin. Tämä sisältää myös yrityksen oman digitaalisen valuutan, ”Binance -kolikon”, ja saat alennuksia ja palkintoja tapahtumista, jos teet kauppaa tällä tunnuksella. Alusta on kuuluisa myös alhaisista transaktiomaksuistaan. Yhtiö väittää käsittelevänsä yli 1,4 miljoonaa tapahtumaa sekunnissa, mikä tekee siitä yhden nopeimmista ja luotettavimmista salausvaihtopalveluista.

Ne, jotka suunnittelevat saavansa kryptovaluuttakolikonsa, voivat käyttää tätä alustaa rahoittaakseen hankkeensa alkuperäisten kolikkotarjousten kautta. Jos haluat käyttää tiliä, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi täyttämällä KYC -vaatimukset. Kun tilisi on vahvistettu, voit tallettaa rahaa julkiseen lompakkoosi ja aloittaa Binancen käytön kaupankäynnissä. Alusta ei veloita talletuksista mitään maksuja, mutta nostoista saatetaan periä kova maksu.

Binancen historia

Kuten aiemmin mainittiin, Binance on kiinalainen salausvaihtoalusta, koska sen kehitti ja käynnisti kiinalainen salauskehittäjä. Binance luotiin myös ensimmäisten julkisten tarjousten avulla, jotka auttavat kiinalaista salauspörssiä keräämään mahtavia 15 miljoonaa dollaria hankkeelle. Ne, jotka auttoivat kehittäjää keräämään varoja vaihtokehitysprojektiin, saivat ilmaisia ​​Binance -kolikoita kryptovaluuttojen kauppaan tai maksua vastaan.

Kuitenkin Kiinan hallituksen kohtaamien salakirjoitusten takia kehittäjä päätti siirtää pörssin Kiinasta useisiin paikkoihin, jotta se ei rajoitu mihinkään rajoitettuun tilaan. Nyt ihmiset eri puolilta maailmaa voivat käyttää Binancea ja käydä kauppaa yli 45 kryptovaluutalla fiat -rahalla alustalla turvallisella ja nopealla tavalla.

Vaikka Binance sattuu olemaan yhden luukun alusta kaikille salauskauppiaille, jotka aikovat kasvattaa digitaalista sijoitustaan, huomaa, että se sisältää osansa riskeistä. Alla on lueteltu muutamia Binancen etuja ja haittoja, jotka jokaisen sijoittajan on tiedettävä ennen alustan käyttämistä kryptovaluuttojen kaupankäynnissä.