Skip to content

BLUETTI EB3A: Laadukas kannettava LiFePo4-akku, joka täyttää odotuksesi

19 de toukokuu de 2023
bluetti eb3a diseno 1

BLUETTI EB3A on se voimalaitos, jota olet etsinyt. Tarvitsin laadukkaan LiFePo4-akun, antamaan minulle turvaa ja ennen kaikkea olen vertaillut kuorman kestävyyttä. Käyn asuntovaunun kanssa paljon ulkona ja työskentelen usein etänä, unohtamatta, että minulla on muita sähkölaitteita käytössä. Tutkittuani eri merkkien ja mallien välillä päädyin tähän, koska se kattoi kaikki tarpeeni ja täytyy sanoa, että se on vastannut odotuksiani.

BLUETTI EB3A on litiumioneja käyttävä voimalaitos, jonka pitkän käyttöiän ansiosta se on tarkoitettu toimittamaan virtaa ympäristöissä, joissa on suuria tarpeita. Elinajanodote on pidempi kuin muut markkinoilla olevat, jopa 10 kertaa enemmän, eli se voidaan ladata useammin. Toinen sen ominaisuus on sen tarjoama turvallisuus, se ei räjähdä, koska toisin kuin muut, se toimii korkeissa lämpötiloissa. Tällä tavalla se ei vaikuta sen toimintaan silloin, kun lämpö on merkittävää.

Bluetti EB3A virta

BLUETTI EB3A tarjoaa monia muita etuja, jotka saivat minut valitsemaan tämän LiFePo4-akun. Tässä muutama niistä.

BLUETTI EB3A:n analyysi: tällä akulla ongelmat ovat ohi

Tosiasia olla a rautalitiumparisto (LiFePO4) takaa pidemmän käyttöiän ja siten säästöjä monilta osin. Se on nimenomaan ero sen litiumionien edeltäjään ja se, että etsin tätä akkua. Lisäksi se pysyy vakaana käytön aikana ja kunnes se on täysin tyhjentynyt. Siinä on litium-rautafosfaattikatodi ja sen energiatiheys on pienempi, noin 30 % verrattuna litium-kobolttioksidiin. Kuten jo mainittiin, ne ovat turvallisempia ja vähemmän myrkyllisiä ympäristölle, mikä suosii niiden käyttöä hätäjärjestelmissä, sähköajoneuvoissa, aurinkoenergiajärjestelmissä jne. Se sopii yhtä hyvin taloihin tai asuntoihin, jotka tarvitsevat sähköä ajoissa ja tyydyttävät siten palvelun, jota ei siihen asti ollut saatavilla.

Bluetti EB3A profiilissa ja lähempänä

Ergonominen muotoilu ja keveys

Mitä tulee pakkaukseen, kaikki on oikein. Sisälaatikko suojattiin ulkolaatikolla. Akun sisältämässä kuvassa oli hyvin yksinkertainen, ergonominen kuva ja hyvä esitys. Asema oli suojattu vaahtolohkojen välissä. Alemmassa oli tila sovitettu integroimaan kaapelit latausta varten. Sekä akku toimitettiin kahdessa muovipussissa naarmujen välttämiseksi sekä käyttö- ja takuuoppaat.

Bluetti EB3A laatikko

Itse voimalaitoksesta on syytä huomata sen keveys. Se on helppo kuljettaa huomattavan painonpudotuksen vuoksi (noin 4,5-5 kg). Se on valmistettu kevyemmistä materiaaleista ja sen toiminnan tarpeettomat elementit on eliminoitu. Nämä materiaalit ovat erittäin kestäviä, minkä ansiosta se on immuuni iskuille. Lisäksi ylempi taittuva kahva helpottaa kuljetusta ja sen siluetti pyöristetyillä reunoilla lisää mukavuutta ja mukavuutta fyysisten vaurioiden välttämiseksi kuljetuksen aikana. Yhteenvetona voidaan todeta, että sen valmistaminen vähemmän raskaita materiaaleista, pyöristetyn viimeistelyn ja ehdottoman välttämättömien liitäntöjen ja liitäntöjen ansiosta sen kuljetus ja käyttö ovat olleet ihanteellisia.

Bluetti EB3A muotoilu ja keveyssvg%3E

Siinä on laitteen virtapainike ja taskulamppu, jotka myös siinä on. Olen havainnut, että siinä on kolme valaistustilaa (korkeampi, pienempi voimakkuus ja vilkkuminen, jos hätäkutsu piti antaa) ja se johtui aikomuksesta sammuttaa se testauksen jälkeen.

Bluetti EB3A taskulamppu

LiFePo4-akun teho ja kestävyys

Jos olet yksi niistä, jotka liikkuvat jatkuvasti etkä halua päivittäisten toimintojesi vaarantuvan, tämä on paras vaihtoehto tavanomaisten rutiinisi suorittamiseen. BLUETTI EB3A:n tallennuskapasiteetti on 268 Wh ja 12Ah, eli lataa laitteita ilman ongelmia paikoissa, joissa ei ole sähköä. Siinä on 600 W AC puhdas siniaaltoinvertteri, mikä tarkoittaa, että se kestää 1200 W huippuja.

Sitä paitsi, tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja niiden ruokkimiseen: Kolme USB-liitäntää, yksi Type-C-portti ja kaksi Type-A-porttia (esimerkiksi älypuhelimille tai tableteille) Lisäksi siinä on DC5521-portti, 12V tupakansytyttimen pistoke ja 15W langaton Qi-laturi 5V/3A . Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, siinä on pyöreät maadoitetut pistokkeet ja langaton toiminto.

svg%3Esvg%3E

Latausvaihtoehtojen monipuolisuus

Tämä LiFePO4-akku kestää yli 2500 sykliä käyttöaste 80 % alkuperäisestä kantavuudestaan. Muuten, se voidaan ladata kuudella eri tavalla (AC, aurinkopaneelit, auto, generaattorit, AC+ Solar tai AC+ Adapter); Ainoa asia, joka voi vaihdella, on latausaika, ja se on myös yksi markkinoiden nopeimmista, lataamalla 80 % kapasiteetistaan ​​40 minuutissa.

Bluetti EB3A lähtöjännite

BLUETTI EB3A:sta tulee siten paras vaihtoehto, koska takaa pidemmän akun käyttöiän ja näin ollen taloudellisia säästöjä pidentämällä uuden korvaamista. Vaikka aseman lataaminen vaihtelee virtalähteestä riippuen, sen lataamisen nopeus ja siten tarpeidesi kattaminen saa sen edelleen lisäämään vetovoimaa, jota se ei ollut ennen käyttöä osannut arvostaa.

Ohjaus ja valvonta mobiilisovelluksen kautta

Yksi mukavimmista asioista, ottaen huomioon sen langattoman virtalähteen, on sen APP, jolla voit hallita akkua 10 metrin säteellä ja jonka avulla voit kytkeä sen päälle tai pois päältä, päivittää ja seurata tietoja että heittää Aloittaaksesi akun etävalvonnan, sinun on yhdistettävä se Bluetoothin kauttaja sido malli.

Bluetti EB3A sovellus

Tämän sovelluksen ansiosta käsittely on helpompaa akusta, koska siinä on myös muita toimintoja, kuten elintärkeitä mittareita, energiankulutusta, aurinkoenergian käyttöä, kuinka akku on tai latauksen ja purkauksen hallinta, kuten voidaan nähdä.

Bluetti EB3A -käyttösovellus

Olen jäänyt kaipaamaan laskuria latausten kanssa, toivon, että uusien päivitysten myötä tällaiset näkökohdat hiotaan. Reaaliajassa voit visualisoida energiavirran ja katso ohjekirjasta mahdolliset epäilykset.

LCD-näyttö ja lisätoiminnot

Mobiilisovelluksen BLUETTI APP:n, sen kuljetusta helpottavan ja iskuja estävän ulkokuvan sekä valaistusta helpottavan taskulampun lisäksi pidin sen LCD-näytöstä. Se on toinen tietoväline, koska se näyttää laitteen kuormituksen. Sen sivuilla näet tulo- ja lähtöarvot watteina. Siitä oli minullekin paljon hyötyä voi nähdä energian virtauksen reaaliajassa. Näyttö sammuu, jotta se ei kuluta energiaa, kun laatikkoa ei käsitellä.

Bluetti EB3A LCD

Käyttökokemus ja loppupäätelmät

Kokemukseni BLUETTI EB3A -akusta voin todeta, että se on yksi parhaista ostoksista, joita olen voinut tehdä jatkaakseni päivittäisiä tehtäviäni ilman, että menetän kodin mukavuudesta. Se yhdistää monia elementtejä, jotka tekevät siitä markkinoiden parhaan vaihtoehdon perusteellisen haun perusteella, jonka tein ennen sen ostamista. Kaikesta huolimatta pysyn tehon ja keston yhdistelmäVaikka kannattaa huomioida sen tallennuskapasiteetti laitteiden lataamiseen ja ennen kaikkea käyttösyklejen kasvu. Mutta sen useita lataustapoja ja lähtöjännitteitä ei tietenkään voida jättää huomiotta. Lopuksi, kaikki tämä tekee täydellisestä synergiasta sen kompaktin, kevyen ja helposti kannettavan rakenteen ja sen lisätoimintojen, kuten BLUETTI APP:n, taskulampun tai sen informatiivisen LCD-näytön, kanssa.

Kun olen hyödyntänyt sen kaikkia etuja ja ominaisuuksia ja tiennyt, että minulla on a voimala pitkään aikaanSuosittelen sitä epäilemättä. Minun tapauksessani se on ollut niitä päiviä, kun menen lomalle, mutta sen käyttöä suositellaan myös muihin tarkoituksiin. Paras kannettava akku, jota olen tähän mennessä kokeillut.