Skip to content

Call Of Duty Mobile: Ota mikrofoni käyttöön tai poista se käytöstä Androidissa

4 de syyskuu de 2021
logotipo cod mobile 14540

Pandemian saapumisen jälkeen rutiineissamme on tapahtunut hyvin erikoinen muutos. Tämä johtuu siitä, että vietämme nyt kotona noin 50% enemmän aikaa kuin ennen. Tämä sitä voi vain odottaa Ennen kaikkia etäisyystoimenpiteitä, jotka meidän kaikkien on toteutettava.

Mitä moni jätti opintonsa tai työpaikalta, heillä on usein paljon vapaa -aikaa. Näinä vapaa -ajan hetkinä ihmiset ovat omistautuneet varsin paljon tietyille aloille, videopeliteollisuudelle. Jos olet juuri ladannut Call of Duty Mobilen ja haluat tietää tärkeitä tietoja pelistä tai mikrofonin käytöstä pelissä, meillä on vastaukset kysymyksiisi.

Mihin mikrofoni on tarkoitettu Call of Duty Mobile -palvelussa?

Kuten näette, CODM on peli, joka perustuu sotaan. Tämä johtuu siitä, että se on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, ja sinun on käytettävä aseita voidaksesi selviytyä vihollisiesi keskuudessa. Voittamiseksi sinun ei tarvitse vain parasta asetta, vaan sinulla on oltava myös joukko taitoja, jotka tekevät sinusta erilaisen kuin muut pelaajat. Monilla ihmisillä on menetelmiä, joiden avulla he voivat myös pelata CoD Mobilea korkealla grafiikalla.

Samoin voimme nähdä, että CoD Mobile -palvelussa on myös joukkueen kaksintaistelut. Tämä tarkoittaa, että on olemassa joukko jäseniä, joiden on taisteltava yhdessä voittaakseen vastustajansa ilman taistelua toisiaan vastaan. Siksi pelin kehittäjät ovat sisällyttäneet tilaa äänikeskusteluun pelien aikana joukkuetovereidesi kanssa.

Kun aloitat kommunikoida asioita, tiimilläsi voi olla parempi käsitys siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu, ja auttaa siten sinua tehokkaammin. Monet ihmiset pelaavat pelejä puhelimillaan ystäviensä kanssa, mutta jotkut puhelimet eivät voi käyttää peliä. Älä jää jälkeen, koska on olemassa ratkaisu, kun CoD Mobile ei ole yhteensopiva puhelimesi kanssa.

Missä tapauksessa et voi pelata call of dutyia puhelimellasi, Voit tehdä kuten monet muutkin ihmiset, jotka turvautuvat CoDM: n lataamiseen tietokoneelle, koska peli voi toimia oikein tietokoneillaan.

Call Of Duty Mobile -mikrofonin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Tämä saavutetaan olemalla ensin itse pelin aulassa. Jos ystävämme ovat paikalla, voimme kertoa, että he puhuvat, koska heidän nimiensä vieressä on pieni puhuja joka kerta, kun äänesi kuuluu. Jos ystäväsi ääni ei kuulu, sinun on tiedettävä, että olet katkaissut äänikeskustelun kokonaan.

Äänikeskustelun avulla voit koordinoida strategian tiimisi kanssa vihollisen nopean kukistamiseksi. Sen aktivoimiseksi sinun on mentävä huoneeseen. Kun näet hahmosi, näet, että oikeassa yläkulmassa on painikkeet, jotka näyttävät mikrofonilta ja kaiuttimelta. Nämä vastaa äänikeskusteluohjaimia.

Jos ne ovat pimeitä ja niissä näkyy viiva, joka ylittää ne, se tarkoittaa, että ne ovat deaktivoituja, joten et kuule tai puhu laitteistasi. Tämän korjaamiseksi sinun tarvitsee vain painaa niitä niin että painike syttyy. Tämä tarkoittaa, että he ovat aktiivisia ja voit kuulla kollegoitasi samoin kuin he sinua.

Tämä vaihtoehto saa CoD: n käyttämään hieman enemmän megatavuja suoritettavaksi. Siksi ihmiset etsivät aina keinoja säästää CoD Mobilen akunkestoa. Tästä huolimatta, hyvin yleinen virhe on silloin, kun se ei anna sinun muodostaa yhteyttä mobiiliverkkoon. Ratkaisu on kuitenkin erittäin helppo.

Call Of Dutty Mobile

On myös mahdollista, että pelin sisällä mikrofoni ei halua toimia, vaikka voit aktivoida sen, tämä voi johtua Et ole antanut sille tarvittavia käyttöoikeuksia. Sinun on vain siirryttävä puhelimen Asetukset -kohtaan ja syötettävä myöhemmin Sovellukset, josta löydämme välilehden, joka vastaa Call Of Dutty Mobilea, ja annamme tarvittavat käyttöoikeudet, sekä tallennustilaa että mikrofonia. Yleensä nämä käyttöoikeudet myönnetään, kun asennat sovellusta, mutta jos et sattumalta tehnyt tätä prosessia alussa, ei hätää, voit tehdä sen tarvittaessa. Tämä prosessi on sama sekä Androidille että iOS: lle.

Jos nyt mitä haluat poistaa mikrofonin käytöstä, koska et halua tulla kuulluksi, prosessi on hyvin yksinkertainen, koska se on käytännössä sama kuin sen aktivointi. Mitä sinun pitäisi tehdä, on varmistaa, että mikrofoni on kytketty hyvin päälle. Kun olet tarkistanut tämän, löydät kaiuttimen saman toiminnon, painat sitä uudelleen, mutta tällä kertaa poistaaksesi sen käytöstä, tämä prosessi on niin yksinkertainen.

Android- tai iPhone -matkapuhelimessani

Prosessi se on sama sekä Androidille että iPhonelle, koska puhumme Call Of Dutty Mobile -laitteesta, laitteessa ei ole vaihtelua, koska se on sama peli. Luultavasti tietyt käyttöliittymän yksityiskohdat voivat muuttua, mutta prosessi on sama.

  • Sijaitse pelin aulassa.
  • Etsi vastaavan kaiuttimen kuvake.
  • Paina sitä ja valitse ’aktivoi’ ja olet valmis.

velvollisuushahmojen kutsu

Voinko poistaa sen käytöstä ilman peliä?

Tämä on oikein. Tämä tarkoittaa, että emme enää saa ilmoitusta, joka osoittaa, että peli käyttää mikrofonia ja että näyttää siltä, ​​että he vakoilevat meitä. Tätä varten tarvitset laske ilmoituspalkki alas matkapuhelimesta ja valitse vaihtoehto, jossa on hammaspyörä tai vaihde, joka vie sinut asetuksiin.

Sitten sinun pitäisi etsiä Sovellukset ja ilmoitukset -osio. Kun painat sitä, kaikki puhelinsovellukset näytetään ja sinun on etsittävä COD Mobile one. Kun painat häntä näet ensin käyttöoikeusosion. Sinun on poistettava mikrofonin käyttöoikeus.

Mikä on mikrofonin tehtävä Call Of Duty Mobile -palvelussa?

Call Of Durry -mikrofonitoiminto on mitä antaa meille mahdollisuuden keskustella reaaliajassa ihmisten kanssa, jotka jakavat pelin kanssamme, Joko juorua jonkin aikaa, koota strategioita, joiden avulla voimme pelata ketterämmin jne.

Toisin kuin muut tämän tyyliset pelit, joissa ei ole integroitua äänikeskustelua ja pärjää tarvitaan siirtymään sovelluksiin, kuten Discord, Zoom, Skype jne. COD tarjoaa meille tämän työkalun, joka on erittäin helppokäyttöinen, meidän on vain mentävä aulaan hahmomme eteen ja aktivoitava se. Unohdat, että COD: n mikrofonin toiminto on tämä, joka on merkitty mikrofonilla, jota voimme koskettaa aktivoidaksesi tai deaktivoidaksesi.

CoD Mobile -peli

Äänikeskustelun käyttäminen Call Of Duty Mobile -palvelussa

Tämä on epäilemättä yksi työkaluista korosta COD Mobile, muihin tämän tyylin sovelluksiin. Jotta voit käyttää sitä oikein, sinulla on oltava useita näkökohtia, kuten:

Asenna Call of Duty Mobile

On loogista, että meidän on ensin asennettava peli oikein laitteellemme ovat antaneet sille tarvittavat luvat toimiakseen.

Kun olemme varmistaneet, että peli täyttää tarvittavat käyttöoikeudet, voimme jatkaa. Jotain hienoa tässä äänikeskustelussa on se, että ei ole välttämätöntä, että olemme luoneet käyttäjän peliin, ja se riippuu jokaisesta henkilöstä.

Ole pelissä

Sinä pystyt Käytä tätä äänikeskustelua missä tahansa pelissä, missä tahansa tilassa, riippumatta siitä, mikä on tärkeää, sinun on oltava pelin sisällä voidaksesi käyttää sitä. Sinun tarvitsee vain painaa mikrofonikuvaketta, joka sijaitsee pelikartan vieressä, ja siinä kaikki. Sama poistaa sen käytöstä.

Kun löydämme äänikeskustelukuvakkeen, voimme valita 3 erilaista tapaa että tämä on meille, ensimmäinen on se ’Mikrofoni pois päältä’, joka on loogisesti pelin oletusarvo, löydämme sen ’Mikrofoni aktivoitu’, jonka avulla voimme puhua ilman rajoituksia. Nyt tämän mikrofonin mielenkiintoisin toiminto on ’Paina puhuaksesi’, mikä saa mikrofonin lähettämään ääntä vain, kun painamme vaihtoehtoa.

Valitse mikrofonin logo

Tilan vaihtaminen on erittäin helppoa meidän on pidettävä mikrofonikuvake painettuna ja siinä kaikki. Jotain mielenkiintoista tässä COD -toiminnossa on, että jokaisella mikrofonillaan puhuvalla henkilöllä on kuvake, joka näkyy joka kerta, kun hän puhuu tai lähettää ääntä mikrofonin kautta, jotta emme hämmentyisi, kun se tulee kuuntelemaan kuka puhuu.

Call Of Dutty Mobile on yksi puhelinpeleistä, jota on käytetty eniten viime vuosina, asettuu selvästi pelien, kuten PUGB- tai Free Fire -pelien yläpuolelle, eikä ole ihme, koska tässä pelissä on erilaisia ​​tiloja, uskomaton grafiikka, valtava pelattavuus, loistava äänikeskustelujärjestelmä, joka voi puhua niin paljon ystävien kanssa kuin vieraiden kanssa se tulee epäilemättä pelaamaan peliä, joka tarjoaa sinulle tuntikausia jatkuvaa hauskaa.