Skip to content

Chilexpressin lähetyksen ja seurannan seuraaminen matkapuhelimestasi

3 de syyskuu de 2021
rastrear paquetes chile 14397

Jos olet chileläinen tai asut tässä upeassa maassa, sinulla on mahdollisuus lähettää kaikenlaisia ​​tavaroita tai asiakirjoja erittäin turvallisella tavalla useiden yritysten kautta, jotka ovat vastuussa toimita paketit tai tilaukset turvalliseen satamaan. Voit tehdä sen nopeasti ja helposti kotoa tai työpaikalta mihin tahansa maahan tai maailmaan.

Siksi luotettavia yrityksiä on yhdistetty muutaman vuosikymmenen ajan, ja voit luottaa näiden palvelujen tarjoamiseen, yksi niistä ja ehkä yksi alueen suurimmista ja tärkeimmistä on Chilexpress, joka perustettiin vuonna 1989 ja tänään on yksi Chilen arvostetuimmista varustamoista, mutta sitä pidettiin saman kansakunnan vapaiden markkinoiden kilpailijana.

On huomattava, että tämä yritys on laajentunut maantieteellisesti koko liikeradallaan kansallisella alueella ja on yli 1200 haaraa käytettävissänne, tarjoaa myös maksu- ja käteissiirtopalvelun.

Kuinka käyttää Chilexpressiä?

Oppiaksesi kuinka tämä uskomaton toimisto toimii, sinun on käytävä sen virallisella verkkosivustolla, siellä on selkeästi selostettu palveluja, joita se tarjoaa käyttäjille, sivukonttoreiden sijainti, se näyttää, mitkä toimivat, vaatimukset tilauksille jne. … …

Nyt käyttämään sitä mene sijaintiasi lähimpään toimistoonOta paketti, jonka haluat lähettää, ja työntekijät huolehtivat sinusta hyvin tutulla ja sydämellisellä tavalla; erinomaisella ilmapiirillä ja palvelun laadulla.

Voit myös ottaa heihin yhteyttä verkossa (siirtymällä sivulle tai sovelluksen kautta), siellä sinun on valittava vuokrattava palvelu, määritettävä maksutapa, osoite, jossa olet, sisällytettävä myös henkilötietosi ja saat ne kotiisi tai toimisto.

Kuinka ladata Chilexpress -sovellus matkapuhelimeesi

Onneksi Chilexpressillä on useita seurantatyökaluja, joista löydämme viralliset mobiilisovellukset, sekä Android että iOS.

Tunnetuin varustamo Chilessä on saanut uuden digitaalisen alustan vuodesta 2016, on mobiilisovellus, joka on saatavana Android- ja iOS -järjestelmiin; luotu parantamaan asiakkaiden ja käyttäjien tyytyväisyyttä ja jopa laajentamaan sen laajuutta ja saatavuutta.

Voit ladata sen yksinkertaisesti siirtymällä ensin matkapuhelimesi yhteensopivaan sovelluskauppaan haet sen nimellä ”Chilexpress”, se tulee näkyviin, ja sen avulla voit ladata sen ja aloittaa sen käytön saamalla siitä kaiken irti. Joka tapauksessa tarjoamme sinulle alla olevat linkit.

Lataa Androidille

Löydämme Chilexpress -sovelluksen PlayStoresta ja pääsemme tällä tavalla alustan tarjoamiin toimintoihin.

Lataa iOS: lle

Chilexpress -lähetyksiämme on myös mahdollista seurata ja jäljittää käyttämällä Applen myymälän virallista sovellusta, joka on saatavana Applen puhelimille ja tableteille.

Mikä on lähetyksen seurantanumero?

Kun teet lähetyksen, yritys myöntää sinulle lippu, jossa on numero tai koodi rekisteröity tähän. Tämän numeron avulla käyttäjä voi saada reaaliaikaista tietoa paketeistaan, toisin sanoen niiden sijainnista, kustannuksista, määränpäästä jne.

Chilexpressin lähetysten seuranta

Monet käyttäjät kysyvät usein virastolta kysymyksiä: Missä tilaus on? Milloin se saapuu määränpäähänsä? Miksi toimitus kestää niin kauan? ja se johtuu siitä, että heillä ei ole tietoa tästä koodista tai, jos se ei onnistu, he eivät tiedä miten se toimii.

Lähetyksen seuraaminen ilman seurantanumeroa

Jos sinulla ei ole oppaan numeroa, sinun on soitettava suoraan Chilexpressin asiakaspalvelukeskukseen. Siellä sinun on annettava lähettäneeseen henkilöön liittyvät tiedot, päivämäärä ja kaikki hänen kanssaan lähetetyt asiaankuuluvat tiedot. Antamalla nämä tiedot yritys etsii lähetystä ja antaa sinulle Chilexpress -lähetyksen seurantanumeron.

Seuraa tai jäljitä lähetykseni

Kun tiedät kuinka hyödyllisiä lähetyslipun numerot ovat, sinun on opittava seuraamaan lähetystäsi itse. se on yhtä kätevää kuin muiden postipalvelujen lähetysten seuraaminen. Siksi selitämme tässä tarvittavan menettelyn yksinkertaisissa vaiheissa:

Verkkosivuston käyttäminen

 • Siirry Chilexpressin viralliselle sivustolle
 • Etsi suurennuslasi tai hakukone
 • Aseta oma Kuljetusjärjestys (lähetyskortin numerot)
 • Valitse suurennuslasi, odota sen lataamista ja se näyttää sinulle kaikki mahdolliset tiedot

Sovelluksen käyttäminen matkapuhelimellasi

 • Avaa sovellus mobiililaitteellasi
 • Hae sanaa ”seuranta”
 • Siellä kirjoitat kuljetustilauksen
 • Lopuksi sovellus antaa sinulle tietoja lähettämäsi kirjekuoren tai paketin tilasta

lähettää tavaroita Chilestä

Chilexpressin maksutavat

Jos haluat maksaa tämän yrityksen tarjoamasta palvelusta, voit tehdä sen mukavasti asuin- tai työpaikastasi (sovelluksella tai verkkosivustolla), myös fyysisistä toimistoista. Chilexpress antaa sinulle mahdollisuus peruuttaa seuraavien sääntöjen mukaisesti:

 1. Käteinen raha
 2. Debit- tai luottokortti
 3. Tarkastus samana päivänä
 4. Chilexpressin asiakaskortti

Kuinka kauan Chilexpressin toimitus kestää?

Chilexpress tarjoaa useita toimitustapoja, esimerkiksi ensisijaiset lähetykset on toimitettava 2 arkipäivää tai vähemmän. Joka tapauksessa se riippuu myös lähtökaupungin ja määränpään välisestä etäisyydestä. Kun ymmärrät muuttuvat tekijät, on parasta kysyä suoraan työntekijöiltäsi paketin arvioitu toimitusaika.

Voinko noutaa Chilexpress -paketin sivuliikkeestä?

Joo, Chilexpress esittelee haaratoimituksen, jotta voit antaa sen haaran osoitteen, jolle se lähettää sinulle. Voit puolestaan ​​pyytää, että paketti saapuu kotiisi, mutta summa voi olla suurempi.

Kuinka monta päivää minun täytyy noutaa paketti sivuliikkeestä?

Mitä tulee toimituksiin sivuliikkeisiin, Chilexpress säilyttää paketin jopa 5 päivää taitava. Joka tapauksessa, jos aikaa kuluu enemmän, paketti palautetaan alkuperäiseen, joten suosittelemme, että olet hyvin tietoinen, kun vastaanotat paketin yrityksen kanssa.