Skip to content

Claro Colombia Wifin salasanan vaihtaminen – nopea ja helppo (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
logo claro fondo blanco

Jos olet yksi niistä, jotka haluavat aina olla yhteydessä Internetiin, suosittelemme, että pidät sen mielessä On erittäin tärkeää säilyttää WIFI -verkko salasanalla turvallisuussyistä. Lisäksi tietenkin tietää WiFi -salasanasi.

Jokainen, jolla on vähän tietämystä, voi päästä Internetiin WIFI -verkon kautta, eikä vain hyödyntää yhteyttäsi, vaan heillä voi olla myös avaimet käyttääksesi siihen yhdistettyjä laitteita.

Syy on se, että yleensä kun ostat WIFI: si, sen mukana ei tule henkilökohtaista avainta. Myyjät delegoivat omia algoritmejaan, jotka havaitaan ja suodatetaan aika ajoin.

Kun näin tapahtuu, kaikki käyttäjät, jotka eivät ole muuttaneet oletusasetuksiaan, näkyvät. Tämän mielessä me opetamme sinulle Vaihda Claro Colombia WIFI: n avain tai salasana nopeasti ja helposti.

Rekisteröitymisvaiheet ClaMi Claro¨ -palveluun

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä voidaksesi vaihtaa Claro WIFI -laitteesi salasanan ja vaihtaa WiFi -salasanan, on luoda tili Mira Claro -palveluun. Annat vaihtoehdon ”Rekisteröidy”. Rekisteröityäksesi sinun on syötettävä seuraavat tiedot:

  1. Tunnistenumero tai tilinomistajan tunnus ja tilinumero. Tämä saavutetaan laskussa, joka on ympyröity oikeassa yläkulmassa, tai työmääräyksessä, jonka teknikko on antanut sinulle asennuspäivänä.
  2. Paikka nimesi ja sukunimesi omistajana ja sähköpostiosoite.
  3. Vaihtoehdossa, jossa lukee ”Salasana”, sinun on annettava salasana, jolla aiot kirjoittaa Mi Claron.
  4. Kirjoita ”asiakirjan tyyppiin” ”ID ja kansalaisuus” ja kirjoita vastaavat tiedot.
  5. Valitse ruutu Hyväksyn käyttöehdot. Viimeistele rekisteröinti painamalla ”Hyväksy”.

Sitten he lähettävät sinulle tietoja sähköpostiin osoittamalla lickKlikkaa tätä ¨. Sisäänkirjautumisen yhteydessä avautuu My Claro -sivu, johon sijoitat rekisteröimäsi sähköpostin ja salasanan.

Vaihda WIFI Claro Colombian salasana turvallisesti

Tietenkin ensimmäinen asia, joka on muistettava, on se, että sinun on luotava turvallinen ja helposti muistettava salasana, jotta sinulla ei ole ongelmia tulevaisuudessa. Aloita avaamalla haluamasi selain. Siirry sitten Claron virallisille verkkosivuille. Valitse maa, tässä tapauksessa Kolumbia. Yläpalkista löydät useita vaihtoehtoja, kuten seuraavat: Palvelut, Kauppa, Tuki, hakupalkki ja Oma selkeä itsehallinta. Napsauta jälkimmäistä ja etsi ”Kiinteä” -osa.

vaihda selkeä wifi -salasana reitittimellä

Kirjoita sähköpostiosoite salasanalla, jonka loit tilauksen yhteydessä, ja valitse valintaruutu ¨En ole robotti¨. Se avaa automaattisesti uuden välilehden selaimessasi, jossa se näyttää henkilökohtaiset tietosi ja koko tilisi.

Näet palkin, jossa on seuraavat tiedot: Omat laskut, Omat tuotteet, Omat tiedot, Omat tilit, Omat hälytykset, Huolto- ja myyntikeskukset, Tuki ja tuki ja Claro Club.

Tällä kertaa klikkaat ¨Omat tuotteet¨. Siellä saat kaikki tilillesi liittyvät tuotteet. Etsi vaihtoehto ”Vaihda Wi-Fi-verkon nimi ja salasana”. Paina ”Muuta” ja saat seuraavat 3 vaihtoehtoa:

  • Salasanan palautus: Kun valitset sen, he lähettävät sinulle sähköpostin salasanalla.
  • Perusasetukset: Sen avulla voit vaihtaa vain nimen ja salasanan.
  • Lisäasetukset: Tässä vaihtoehdossa voit muuttaa WIFI -verkon nimeä, salasanaa, WIFI -kanavaa ja salaustyyppiä. Anna ’Enter’, ja voit muuttaa olemassa olevia tietoja.
  • Missä lukee ¨ WIFI -kanava, sinun on tutkittava ohjelmilla, jotka on suunniteltu etsimään verkkoa, millä kanavalla WIFI lähettää. Kyse on verkon muuttamisesta sellaiseksi, jossa ei ole ristiriitoja muiden verkkojen kanssa.

PäälläSalauslaji¨, saat merkit ja summan, joka sinun on käytettävä salasanassa. AnnatPitää¨ ja tällä tavalla WIFI -verkko on määritetty. Saat vahvistusviestin, että painamalla ¨Hyväksyä, se antaa sinulle WIFI -verkon nimen. Tämän näkökohdan konfigurointi on hyvin yksinkertaista, kuten Claron APN: n määrittämisen tapauksessa. Noudattamalla näitä ohjeita voit pitää verkon turvassa.