Skip to content
GPS

Coban GPS TK 103 Locator: Kuinka asentaa ja määrittää

3 de syyskuu de 2021
ubicacion mapa 14479

Nykyään on monia GPS -menetelmiä, jotka auttavat meitä saamaan varastetut laitteet, mutta tänään puhumme erityisesti Coban Tracker tk103 -paikannimista, sekä tiedoista että mitä se on? Ennen kuin asennat ja määrität sen? Se ei todellakaan ole niin monimutkaista, sinun täytyy vain kiinnitä vähän huomiota jokaisessa vaiheessa.

Mikä on GPS TRACKER TK103?

Tämä on kannettava järjestelmä satelliitin paikannus, joka ei salli eri toimintoja: turva, paikannus, valvonta, hätähälytykset ja niiden täydellinen valvonta.

Tämä uusi tuote on todella pieni ja pienikokoinen, mikä tekee siitä todella helpon käyttää ja käsitellä. Pohjimmiltaan hoitoon ja auton seuranta, mikä on ihanteellista, jos sinulla on työnimike Amazon flexissä.

Lisäksi tässä tuotteessa on yhteensopivuus vaihtoehtojen kanssa SMS / GPRS / tiedonsiirto Internetin kautta, jotta näin tehdyt seurannat ovat todella oikeita.

Pääosat, jotka muodostavat GPS Coban Tracker TK 103

GPS Coban Tracker TK 103 on kompakti järjestelmä, jonka avulla voit määrittää erilaisia ​​turva- ja valvontaominaisuuksia autollesi. Mikä koostuu paikasta SIM -kortin asettamiseksi ja korttipaikka Micro SD -muistikortin asettamiseksi.

Liitäntä liikeanturille ja liitäntä mikrofoniliittimelle sekä microUSB -liitäntä akun lataamista varten. Löydämme myös erilaisia ​​liitäntöjä lisävarusteille ja pistokkeen GSM -antennille, lisäksi löydät useita merkkivaloja ja vaihtaaksesi vara -akkua.

Mukana lisäosat GPS: lle

Näiden komponenttien lisäksi GPS Coban Tracker TK 103 sisältää muita lisävarusteita, kuten 3 metriä GSM -antennikaapelia. Yksi 10 -nastainen Harnees, 1,5 metrin mikrofonikaapeli, 12V / 40A tai 24V / 40A -rele. Kaikki tämä, jotta voit tehdä eri liitännät ajoneuvoosi itse ja käyttää järjestelmää.

Ulkoiset lisävarusteet

Toisaalta saat muita tärkeitä lisävarusteita, joiden avulla voit käynnistää ajoneuvosi valvonta- ja turvajärjestelmän. Näiden joukossa voimme nimetä kauko -ohjain, tärinäanturi ja GPS -antennikaapeli.

MicroSD -kortti

Coban Tracker TK 103 GPS -järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden lisätä MicroSD -muistia jotta voit tallentaa tärkeitä tietoja, kuten esimerkiksi sijaintisi. Tapauksissa, joissa GSM -verkosta ei tule signaalia. Tämän kortin kapasiteetti on 2 Gt, joka sisältyy GPS: n ostamiseen.

mobiili käden GPS

Vaiheet, joilla GPS Coban Tracker TK103 liitetään oikein ajoneuvoon

Jotta voit asentaa tai liittää tämän laitteen mihin tahansa autoon, sinun on noudatettava seuraavia ohjeita.

Asennukset auton sähköjärjestelmään

Kyllä, kuten otsikko sanoo, tämän laitteen käyttäminen edellyttää, että se on kytketty auton sähköverkkoon, ja tämän saavuttamiseksi sinun on toimittava seuraavasti:

 1. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on aseta valjaat johdotus, kun kaikki liitännät on määritetty oikein.
 2. Nyt punainen johto on kytkettävä moottoritehtävään ja keltainen kaapeli on liitettävä toiseen päähän, joka on ollut täysin yksin.
 3. Tällä tavoin auton polttoainepumpun syöttövirta on jo tunnistettu. Valjaissa on joitain punaisia ​​ja mustia kaapeleita, ne ovat auton virransyöttöön tarkoitettuja kaapeleita.
 4. Tämä punainen johto on kytkettävä suoraan positiiviseen autostasiVaikka musta johto on kytkettävä suoraan auton negatiiviseen johtoon.
 5. Toisaalta, omistetut kaapelit SOS -painike tai paniikkipainike, on asennettava suoraan laitteeseen.
 6. Nyt sinun on liitettävä sininen kaapeli, jotta oven avausliitäntä on negatiivinen, kun taas vihreä kaapeli on tarkoitettu positiiviseen oven avaamiseen.
 7. Tällä tavalla, kun avaat minkä tahansa auton oven, hälytyssireeni aktivoituu.
 8. Nyt valkoinen kaapeli on kytkettävä Switcheran johtoon ja oranssi kaapeli sireenin positiiviseen.

SIM -kortin asennus

Kun ostat SIM -kortin näihin tapauksiin, on varmistettava, että se voi katsella puheluita ja myös sitä ei ole pin -koodia. Nyt tekstiviestin on oltava TXT -muodossa, koska se ei valitettavasti tunnista PDU -laitteita.

Nyt sinun tarvitsee vain painaa painiketta lokeron poistamiseksi ja SIM -kortin asettamiseksi siihen, kun tämä on tehty, paina sitä vain varovasti asettaaksesi sen.

Virtajohto

Sinun on kytkettävä punaiset ja mustat 12 tai 24 voltin johdot auton sähköjärjestelmään. Sitten riittää kytke laite päälle virtakytkimestä. Jos punainen merkkivalo syttyy, se vilkkuu ja jää sitten palamaan.

GPS -aktivointi

Sinun on lähetettävä laitteelle viesti ”aloita + salasana”, jolloin saat vastauksen ”aloita ok” tällä tavalla, kun kaikki laitteistoasetukset aktivoidaan. Näissä tietokoneissa yleensä oletuksena käytettävä salasana on 123456

etsi sijainti älypuhelimesta

Sinun on esimerkiksi lähetettävä tekstiviesti seuraavalla tavalla ’begin123456’, koska näet, ettei plusmerkki ole mukana eikä lainausmerkkejä.

Jos haluat muuttaa tätä salasanaa, sinun on lähetettävä ”salasana + vanha salasana + välilyönti + uusi salasana”, selkeä esimerkki tästä olisi ”salasana123456 666666”, ja vastauksena tähän viestiin saat ilmoituksen ”salasana ok”, kaikki meni hyvin. Jos sinulla on muita kysymyksiä, voit tutustua viralliseen ohjekirjaan.

SMS -GPS -paikannuskomentojen käyttäminen

Kun käytät GPS -järjestelmää löytääksesi tai tietääksesi ajoneuvosi sijainnin. Sinun on käytettävä komentoja, jotka lähetetään tekstiviesteillä, ja aloittaaksesi sinun on lähetettävä seuraava viesti ’begin123456’. On tärkeää, että kirjoita viestit aina pienillä kirjaimilla ja numerot viittaavat järjestelmän tehtaalta tuomaan salasanaan tai avaimeen.

Jotta voit aloittaa GPS: n käytön, sinun on lähetettävä tekstiviesti, jossa on sana begin ja tehdassalasana. Halutessasi voit vaihtaa salasanan, mutta On suositeltavaa olla tekemättä niin, jotta vältytään mahdollisilta järjestelmävirheiltä. Kun lähetät tekstiviestin, saat vastauksen samaan ”aloita ok”.

Kun olet rekisteröinyt puhelinnumerosi, voit lähettää seuraavan komennon saadaksesi tarkan sijainnin ajoneuvosi sijainnista. Siksi sinun on lähetettävä komento ’fix060m005n123456’ ja saat vastauksena pituus- ja leveysasteet. Järjestelmä tekee tämän automaattisesti 5 kertaa tunnissa.

Komennot ajoneuvon paikannukseen GPS: ssä

Komennot, joita käytät omien kanssa valvonta- ja paikannusjärjestelmä Coban GPS Tracker niitä on hyvin vähän ja ne ovat helppokäyttöisiä ja seuraavat:

 • ’begin123456’ Tällä komennolla voit käynnistää ja ohjelmoida järjestelmän
 • ’admin123456 + puhelinnumero’ Tällä komennolla puhelinnumero määritetään pääpuhelimeksi
 • ’fix060m005n123456’ Tällä komennolla saat paikan automaattisesti joka tunti 5 kertaa peräkkäin
 • ’fix060s *** n123456’ Tällä komennolla saat ajoneuvosi sijainnin 60 sekunnin välein

GPS -valvontatilat Coban Tracker TK 103

Coban Tracker TK 103 GPS käyttää kahta tapaa valvoa ajoneuvoasi Seuranta- ja näyttötila tai sisäinen valvonta. Voit käyttää sitä milloin tahansa ja vaihtaa tilaa lähettämällä tekstiviestin.

Seuranta -tila

Tämä tila on oletusarvoisesti GPS -valvontajärjestelmässä, jos olet vaihtanut tilan sisäiseen valvontaan. Ja nollaa tekstiviestit, sinun tarvitsee vain lähettää viesti ”tracker123456” muista, että numerot 123456 ovat tehtaan salasana. Sitten saat viestin ’tracker ok’ vahvistamalla, että seurantatila on aktivoitu.

kännykkä gps

Sisäinen seuranta

Jos haluat aktivoida sisäisen valvonnan tai monitoritilan ja kuuntele kaikkea, mitä autossa puhutaan. Sinun on lähetettävä viesti ’monitor123456’ heti, niin saat tekstiviestin, jossa on seuraava viesti ’monitor ok’. Näin tiedät, että näyttötila on aktivoitu.

Muut GPS Trackerin toiminnot

GPS Trackerin avulla voit käyttää muita erittäin hyödyllisiä toimintoja tiedät sekä järjestelmän että ajoneuvosi yleisen tilan. Tätä varten sinun tarvitsee vain lähettää seuraava komento ’check123456’. Sitten saat tekstiviestin, joka tarjoaa raportin järjestelmän ja ajoneuvosi tilasta tällä hetkellä.

Toinen lisätoiminto, jota voit käyttää GPS Tracker -järjestelmän kanssa, on vastaanotto nopeusvaroitukset, kun se ylittää esiasetetun parametrin. Jos esimerkiksi haluat saada viestin, kun ajoneuvosi ylittää 100 km tunnissa. Sinun tarvitsee vain lähettää seuraava komento ’speed123456 100’.

Aikavyöhyke

Jokaisella maalla on aikavyöhyke ja jotta se voidaan tehdä määritä järjestelmä maantieteellisen alueen mukaan missä asut, sinun on tiedettävä, mikä numero vastaa maasi. Jos esimerkiksi asut Meksikossa, sinun on lähetettävä seuraava viesti ’aikavyöhyke123456 6’, numero 6 vastaa Meksikon aikavyöhykettä.

IMEI -ohjaus

GPS -järjestelmä tarjoaa myös sinulle IMEI -koodi, jotta voit rekisteröityä virallisilla verkkosivuilla. Saadaksesi tämän koodin sinun on lähetettävä komento, jossa on seuraava viesti ’imei123456’. Järjestelmä vastaa sinulle välittömästi tekstiviestillä, joka sisältää IMEI -viestin ja 15 peräkkäistä numeroa. Tämä on koodi, joka sinun on rekisteröitävä.

Hälytysjärjestelmä

Toinen tapa, jolla GPS: llä on suojaa ajoneuvoasi hälytysjärjestelmän kautta ja kun komento ’arm123456’ lähetetään, tämä hälytys aktivoituu. Ja saat tekstiviestin, jossa on seuraava vastaus: ”Tracker on aktivoitu” tällä tavalla, jos ajoneuvosi on pysäköity ja ovet ovat auki, hälytys soi ja saat viestin ”ovihälytys + lat / lon”.

Tämä hälytys soi 3 minuutin välein ja sama tapahtuu tapauksissa, joissa ajoneuvo saa iskun tai anturit havaitsevat liikkeen. Tiedän myös aktivoi hälytyksen, kun moottori käynnistetään tai ajoneuvon virtalukko aktivoidaan.

mobiili gps sijainti

Yleisiä vikoja ja ratkaisuja GPS -seurantaan 103

Kuten kaikissa sähköisissä järjestelmissä, myös tässä voi olla vikoja, jotka estävät meitä käyttämästä sitä oikein. Ja siksi on tärkeää, että tiedät mitä ne ovat yleisimpiä ongelmia ja miten voit ratkaista ne itsesi milloin tahansa.

Ensimmäinen koskee sitä, ettei vastauksia saada, kun lähetetään viesti järjestelmän konfiguroimiseksi. Tämä virhe tai vika voi olla näkyvät lähinnä väärän komennon käytön vuoksi. Eikä järjestelmän vikojen vuoksi, joten heidän on varmistettava, että käyttämäsi komento on kirjoitettu hyvin ja että matkapuhelimen oikeinkirjoituksen tarkistus ei ole vahingossa muuttanut sitä.

Toinen hyvin yleinen ongelma ilmenee, kun puhelu soitetaan GPS -laitteelle, mutta jostain syystä se ei pääty soita ja sijaintiviestiä ei myöskään vastaanoteta. Tämä vika johtuu yleensä siitä, ettei puhelinnumeroa ole rekisteröity GPS -laitteeseen, koska järjestelmä ei vastaa tai salli puheluita mobiililaitteista, joita ei ole aiemmin rekisteröity.