Skip to content

Couchsurfing-opas: Kuinka luoda ja käyttää tiliä – askel askeleelta

29 de maaliskuu de 2022
crear cuenta couchsurfing 18713

Couchsurfing on sosiaalinen verkosto ensisijaisesti ilmaista majoitusta etsiville matkailijoille. Se on Airbnb-alustaa muistuttava verkkosivusto. Tällä alustalla käyttäjät voivat pyytää majoitusta majoitusta tarjoavilta majoittajilta kodeissaan vuorovaikutukseen. Jos haluat käyttää tätä alustaa, voit tehdä sen verkkosivustolta tai mobiilisovelluksesta.

Couchsurfing, mitä se on ja mikä on tämän sovelluksen päätoiminto?

Couchsurfing on keino apua digitaalisille nomadeille tai matkailijoille, koska sen avulla he voivat olla yhteydessä paikallisiin ihmisiin alueella, jolla he matkustavat. Tämä alusta on erittäin helppokäyttöinen ja mahdollistaa helpon viestinnän matkustajien ja isäntien välillä. Sekä matkailijat että majoittajat hyötyvät Couchsurfing-alustan käytöstä, sillä matkailijat vastineeksi majoituksesta tarjoavat osaamistaan ​​ja jakavat matkakokemuksensa isäntien kanssa.

Opi käyttämään Couchsurfingia, jos olet matkustaja

Jos olet digitaalinen nomadi tai matkustaja, tämä alusta on sinulle suureksi avuksi, koska pystyt siihen löytää majoitus tietyksi ajaksi. Vaikka matkustaminen on huomattava kulu, ilmaisen majoituksen saaminen säästää paljon rahaa matkoillamme. Lisäksi tämän alustan avulla matkustaja voi olla yhteydessä paikallisiin ihmisiin ympäristöstä, jossa he ovat, mikä antaa heille mahdollisuuden tutkia paikkaa syvällisemmin.

Jotta voit aloittaa Couchsurfingin käytön matkustajana, tarvitset luo tili joko Facebook-tilisi avulla, profiilisi täydennetään automaattisesti. Voit myös käyttää sähköpostiasi, mutta sinun on täytettävä tietosi manuaalisesti.

Kuinka käyttää Couchsurfingia, jos haluat olla isäntä

Jos haluat vastaanottaa kotiisi, sinun on luotava tili isäntänä. Kun avaat kodin ovet matkustajille, sinulla on avoimempi näkökulma maailmaan. Isäntänä sinulla on mahdollisuus elää kulttuurivaihtoa jossa voit oppia erilaisia ​​tapoja elää elämää.

  1. Siirry Couchsurfing-verkkosivustolle.
  2. Luo tili käyttämällä Facebook-tiliäsi ja Gmail-sähköpostiasi.
  3. Jos luot tilin sähköpostillasi, sinun on luotava profiili.
  4. Kun olet rekisteröitynyt, alusta ohjaa sinut kojelautaan tai työpöydälle. Jos näemme profiilimme vielä tyhjänä, meidän on alettava täyttää.
  5. Valitse linkki, jossa lukee ”Täydennä profiilisi”ja sitten sinut ohjataan profiiliisi.
  6. Sitten sinun on valittava, haluatko isännöidä ihmisiä, jos ehkä vai jos et voi isännöidä.
  7. Sitten voit lisätä valokuvasi, lisätä kuvia talostasi, jos aiot isännöidä.
  8. Täytä loput profiilistasi, kunnes profiilisi on valmis.

poika matkustaa kaupunkiin, kuten couchsurfing

Mikä on Couchsurfing-sovelluksen vakiohinta?

Jotta voit käyttää tätä alustaa, sinulla on oltava alustan tilaus, jotta voit käyttää sen palveluita. Tällä tilauksella on kulu 2,39 euroa kuukaudessa tai 14,29 euroa vuodessa veroineen. Lisäksi maksutapa on PayPalin tai luottokorttien kautta.

Kun luot tilisi, sinun on valittava sijainti, jonka haluat vaihtaa paikalliseen valuuttaan. Koska tällä tavalla, kun siirryt käyttämään maksutapaa, tilauksen hinta näytetään paikallisessa valuutassasi.

Paras tapa löytää ja valita paras Couchsurfing-isäntä

Asunnon etsimiseen tarvitset kirjaudu sisään Couchsurfing-tilillesi, ja siirry verkkosivun yläreunassa olevaan hakukoneeseen. Mistä sinun pitäisi etsiä kaupunkia tai paikkaa, johon haluat matkustaa. Kun olet suorittanut haun, kaikki hakuasi vastaavat tulokset tulevat näkyviin. sitten sinun täytyy tarkista niiden isäntien profiilit, jotka tarjoavat majoitusta valitsemallasi sivustolla.

varten valitse paras isäntä Couchsurfingissa, sinun on tarkistettava jokainen profiili yksityiskohtaisesti. Mikäli hakutulokset riittävät, voit käyttää suodattimia, joiden avulla voit tehdä tarkempaa hakua kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Kun olet valinnut jotkin mahdolliset isännät, ota meihin yhteyttä kysyäksesi kysymyksiä, joita sinulla on epäilystäsi. Kun olet selventänyt välttämättömät epäilyni, sinun täytyy pyydä sitä isäntänä isäntäksesi. Mikäli isäntä hyväksyy, he kommunikoivat viesteillä keskustellakseen oleskelun kestosta ja yöpymispaikan säännöistä.

kaveri matkustaa kuin couchsurfing

Mitä varten tämän sivun ryhmät ja tapahtumat on tarkoitettu?

Couchsurfing-alustalla käyttäjät voivat liittyä ryhmiin ja tapahtumiinjoiden avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa.

Ryhmät ovat foorumeita, joissa käyttäjät voivat ilmaista mielipiteensä tai kuulla kaikenlaisia ​​epäilyksiä. Niitä käytetään myös olla vuorovaikutuksessa käyttäjäyhteisön kanssa jotka jakavat makunsa, kiinnostuksen kohteet tai tiedot. Lisäksi käyttäjät voivat osallistua tapahtumiin, jotka toimivat järjestämällä kokouksia tietyssä paikassa.

tapahtumat ovat kaikenlaista järjestettyä toimintaa, johon käyttäjät voivat osallistua. Lisäksi ne ovat erittäin hyödyllisiä tapaamaan ihmisiä ja vaihtamaan Couchsurfing-kokemuksia paikallisten kanssa. Nämä tapahtumat on luotu tarkoituksena vierailla kaupungissa, vaihtaa kieliä, suunnitella retkiä ja kävelyretkiä paikallisten välillä.