Skip to content

Emulaattori vs simulaattori: erot ja pääominaisuudet

2 de syyskuu de 2021
nox player escritorio 14594

Simulaatio on antanut meille mahdollisuuden tietää tilanteita eri näkökulmasta, paljon turvallisempi ja halvempi mahdollisuus. Tämä helpottaa eri järjestelmien testaamista ja valmistaa meitä erilaisiin olosuhteisiin.

Näin simulaattoreita ja emulaattoreita syntyy, ohjelmia ja laitteita, joiden avulla voimme päästä lähemmäksi simuloitua todellisuutta vaarantamatta mitään. Tässä artikkelissa puhumme tämän tyyppisestä ohjelmasta.

Mikä on emulaattori ja mikä simulaattori?

Ensimmäinen, emulaattori on ohjelma jonka tehtävänä on, että tietokone tai tietokone voi suorittaa toisen alustan kirjoittamia ohjelmistoja, tämäntyyppiset ohjelmistot mahdollistavat konsolien, pelihallien ja puhelimien emuloinnin.

Toiseksi, simulaattori on laite joka toistaa toiminnan tilanteet, eli simulaattori on tekninen järjestelmä, joka jäljittelee todellisia olosuhteita.

Mitä eroa on simulaattorin ja emulaattorin välillä?

Ero simulaattorin ja emulaattorin välillä Se perustuu siihen tosiasiaan, että kutakin niistä käytetään eri alueilla eri tarkoituksiin, molemmat ovat meille erittäin hyödyllisiä työkaluja, ja tässä viestissä autamme sinua tietämään, mitä eroja niiden välillä on, sekä niiden pääpiirteet.

Vertailu emulaattorin ja simulaattorin välillä

Simulaattori on työkalu, jonka avulla voit antaa käyttäjille mahdollisuuden kokea tilanteita vaarantamatta heidän henkeään tai muiden, kuten nimestä voi päätellä, se simuloi muun muassa tosielämän tilanteita, kuten tunteita, riskitilanteita, kokemuksia, mikä tekee sen käyttävistä käyttäjistä paremmin valmistautuneita tosielämän tilanteisiin, jotka vaarantavat heidät tai muut.

Simulaattorien käyttö on levinnyt eri alueille Vuosien varrella, kuten lääketiede, videopelit, autoteollisuus, koulutus, rahoitusjärjestelmä, mm. Simulaattoreiden käytön ansiosta ihmiset ovat kehittyneet harppauksin, mikä on selvä esimerkki siitä, että kiitos näistä työkaluista ilmailualalla ihminen on saavuttanut kuun.

simulaattorin tärkeimmät ominaisuudet

Emulaattorit eroavat monin tavoin simulaattoreista, silmiinpistävintä on se, että emulaattorit eivät salli meidän elää tosielämän tilanteissa. Emulaattorit ovat työkaluja sovellusten suorittamiseen tiettyihin laitteisiin, kuten matkapuhelimeen tai videopelikonsoliin toisessa luonteeltaan erilaisessa laitteessa, kuten tietokoneessa.

Simulaattorin pääominaisuudet

Simulaattorit pyrkivät luomaan oppimista niille, jotka käyttävät niitä, valmistautuakseen tilanteisiin, jotka kiinnostavat käyttäjääSimulaattoreiden tärkein ominaisuus on, että ne pyrkivät muistuttamaan todellista elämää mahdollisimman tarkasti auttaakseen ihmisiä, jotka käyttävät sitä, ymmärtämään paljon paremmin tosielämän tilanteita ja reagoimaan niihin.

Lääketieteen tai koulutuksen alalla tekee oppimisesta enemmän didaktista ja ihmiset voivat tallentaa lisätietoja lyhyessä ajassa. Simulaattorit auttavat pelastamaan ihmishenkiä, esimerkiksi seismisimulaattori opettaa käyttäjille, mitä tehdä, kun maanjäristys tapahtuu tosielämässä, mikä auttaa pelastamaan heidän ja muiden hengen.

Jotkut simulaattorityypit, jotka sinun pitäisi tietää

Liiketoiminnasta

Se on digitaalinen instrumentti käytetään käsitteiden, aiheiden, toimintojen ja tekniikoiden opettamiseen innovaatioiden ja todellisten kokemusten kautta.
Jotkut käytetyimmistä liiketoimintasimulaattoreista ovat muun muassa perustaja, Virtonomics, Trading Game, Sigo Company.

Koulutus simulaattori

Opetussimulaattorilla tarkoitetaan todellisen välineen digitaalista esitystä, näitä simulaattoreita antaa opiskelijoille käytännön oppimismenetelmät suoran vuorovaikutuksen kautta, he suosivat leikkimistä. Joitakin opetussimulaattoreita meillä on: Google Earth, kemiallinen kokeilusimulaattori.

piiri elektronisessa simulaattorissa

Prosessisimulaattori

Prosessisimulaattori on esitys, joka perustuu ohjelmistojen kemiallisten, biologisten, fysikaalisten prosessien ja yksikkötoimintojen malleihin. Prosessisimulaattori käytetään teknisten prosessien suunnitteluun, edistymiseen, analysointiin ja optimointiin kuten kemiantehtaat, voimalaitokset mm.

Tietokonesimulaattori

Tietokonesimulaattori on laite, jonka avulla voimme toistaa järjestelmän. Ne edustavat tunteita ja kokemuksia, joita voi todella tapahtua. Simulaattorityypit tietokoneen simulaattorissa Opi ajamaan, kilpa -simulaattori, mm.

Fysiikan simulaattori

Fysiikan simulaattori on työkalu voit opiskella helposti ja dynaamisilla kokeillaInternetistä löydät lukuisia yliopistoille ja tutkimuskeskuksille kuuluvia sivustoja opetuskäyttöön. Jotkut simulaattorit fysiikan opiskeluun Androidissa ovat: Physic Virtual Lab, PhET ja monet muut.

Lentosimulaattori

Se on järjestelmä, joka yrittää toistaa lentokoneen ohjaamisesta saadun kokemuksen saattamalla sen näkemään sen mahdollisimman tarkasti ja tarkasti.. Lentosimulaattoreita on erilaisia joko tietokoneelta, kuten videopeleiltä ja todellisen kokoisten koppien kopioilta. Näitä simulaattoreita käytetään laajalti alan lentäjien kouluttamiseen.

Jotkut esimerkit ovat: koskien videopelejä: Microsoft Flight Simulator, X-Plane, Digital Combat Simulator. Jotkut virtuaaliset lentoyhtiöt: AirHispani (virtuaaliset lentoyhtiöt ja lentokoulut), TAME Virtual (Ecuadorin virtuaalinen lentoyhtiö), Europass Airways Virtual.

Elektroninen piirisimulaattori

Se on ohjelmistotyökalu, jota käyttävät elektroniikan ammattilaiset ja tekniikan uran opiskelijat. Nämä simulaattorit auttavat muodostamaan piirin, jonka haluat koota. Sillä tavalla, että mekanismi voidaan ymmärtää paremmin ja viat voidaan paikantaa yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla.

Piirisimulaattorin käytön etuna on, että sen avulla sähköinsinööri voi suorittaa testejä vaarantamatta piiriä. Simulaattorin kanssa virheet ja ongelmat löytyvät helpommin joita voi syntyä sähköpiirejä koottaessa.

Taloussimulaattori

Se on se simulaattori antaa tietää investointi- tai rahoituspäätösten tuloksista. Näillä simulaattoreilla on täydellinen ja opettavainen apujärjestelmä, joka ratkaisee käyttäjien useimmin toistuvat epäilyt ja helpottaa heidän ymmärtämistään työkalusta.

Emulaattorin pääominaisuudet

Emulaattoreita käytetään ainutlaatuisten ohjelmien tai sovellusten suorittamiseen yhdestä tietokoneesta toiseen luonteeltaan toiselle tietokoneelle. Emulaattorien käyttö se on erittäin suosittu videopelien maailmassa Sen avulla esimerkiksi vanhojen konsolien nostalgiset pelaajat voivat pelata suosikkipelejään nykyaikaisella tietokoneellaan. Emulaattorien avulla voimme myös jäljitellä Windowsia Android -matkapuhelimessamme.

Se osoittautuu myös hyödylliseksi työkaluksi viestinnän alalla, koska sen avulla ihmiset voivat käyttää sovelluksia, kuten WhatsApp, tietokoneella ilman matkapuhelinta, samoin kuin Instagram tai FacebookOn tärkeää pitää mielessä, että emulaattorin käyttämiseksi PC: llä meillä on oltava vahva tiimi, koska emulaattori vie tietokoneemme maksimaalisesti.

Useimmat käytetyt emulaattorit

Tällä hetkellä on olemassa laaja valikoima emulaattoreita, joiden käyttöliittymä vaihtelee, ja jotkut näistä ovat kevyempiä emulaattoreita Windows -tietokoneille ja tarvitsevat hieman vähemmän resursseja laitteistoltamme, mutta kaikkia käytetään samaan tarkoitukseen, joka on sovellusten tai pelit Android tietokoneellamme, joitain eniten käytettyjä emulaattoreita ovat: Nox, Bluestacks, Gameloop, Bliss OS, mm.

emulaattori pc nox -soittimien eroille

Emulaattoreita ei voi käyttää vain tietokoneissa, joissa on Windows -käyttöjärjestelmä, vaan voit myös ladata ja asentaa iPhone- tai iPad -emulaattorin Mac -tietokoneeseen. Meidän on aina otettava huomioon, että meillä on oltava tehokas tietokone, mieluiten uusimman sukupolven tietokone maksimoidaksesi emulaattorin käytön.

Kuinka saada emulaattori Androidille, kevyt PC: lle

On olemassa monenlaisia ​​Android -emulaattoreita PC: lle, mutta yksi maailman käytetyimmistä on BlueStack -yhtiön oma.

Jos haluat ladata sen tietokoneellesi, sinun on käytettävä suosikkiselainta, olipa se sitten Google Chrome tai Mozilla tai mikä tahansa muu.

Olet lataamassa BlueStacks.exe -tiedostoa, jonka jälkeen lataat asennusohjelman viralliselta verkkosivustolta. Lopuksi suoritat sen ja sinulla on heti Android -emulaattori tietokoneellesi.

Tämä emulaattori voit käyttää kaikkia Android -sovelluksia ja -palveluja kuten Play -kauppa, WhatsApp, mm. Voit myös mukauttaa BlueStack -laitettasi.12.

Onko iOS: ssä käytettävän sovelluksen emulaattori tai simulaattori?

Tietokoneelle on monia iOS -emulaattoreita mutta yksi maailman käytetyimmistä on Delta -emulaattoriyritys. Jotta voit ladata sen tietokoneellesi, sinun on käytettävä selainta, olipa se sitten Google Chrome, Mozilla tai mikä tahansa muu, ja etsittävä virallista Delta -emulaattorisivua. Täältä aiomme ladata emulaattorin, jo ladatun, asennamme sen. Näin sinulla on iOS -emulaattori, jonka avulla voit käyttää kaikkia iOS -sovelluksia ja -palveluja.

IPhonessa on myös erilaisia ​​emulaattoreita, mutta ne keskittyvät enemmän viihdealueeseen. Esimerkiksi on emulaattoreita, jotka suorittavat videopelejä muilta alustoilta kuten kannettavat PlayStation -konsolit ja videopelikonsolit Nintendo -yhtiöltä.