Skip to content

Estä Facebook -tarina henkilöltä tai piilota se helposti

3 de syyskuu de 2021
historias inicio facebook 14203

Jos haluat estää tai piilottaa Facebook -tarina joltain, voit tehdä sen helposti ja nopeasti. Facebook tarjoaa sinulle sopivan vaihtoehdon jakaa tarinoita ja piilottaa ne. Voit myös piilottaa valokuvia, viestejä ja tietoja, jolloin voit tehdä Facebook -profiilisi yksityiseksi.

Tällä hetkellä sosiaaliset verkostot, kuten Facebook on tuhansia ominaisuuksia suojaamiseksi ja yksityisyys miljoonien käyttäjien henkilökohtaiseen elämään. Kokoonpano on yksi niistä toiminnoista, jotka erottuvat työkaluna, joka auttaa estämään tiettyjä ihmisiä näkemästä lataamiasi tarinoita.

Facebookissa ja jopa Facebook Liteissä on eroja, mutta molempia ne ovat erittäin kehittyneitä sovelluksia ja joka päivä heistä tulee kuuluisampia. Miljoonat käyttäjät suosivat näitä sovelluksia kaikkiin sosiaalisiin verkostoihin. Sen luoja Mark Zuckerberg on optimoinut ja soveltanut tuhansia toimintoja tehdäkseen sovelluksestaan ​​yhden parhaista.

On selvää, että se on todella imartelevaa pidämme yksityisyytemme valittu vain niille ihmisille, jotka antavat meille luottamuksen kokonaisuudessaan. Tämä johtuu siitä, että nyky -yhteiskunnalla on huonoja aikomuksia, joten meidän on pidettävä huolta henkilökohtaisesta elämästämme.

Voinko estää henkilöä näkemästä Facebook -tarinoitani?

Kun henkilö on lisätty ystäviisi, hän alkaa nähdä viestejäsi ja tarinoitasi. Vaikka tämä riippuu yksityisyysasetuksistasi (’Julkinen’, ’Ystävät’, ’Ystävät paitsi …’), se on Facebookin yleinen sääntö. Kuitenkin tämän pääsyn ansiosta voit muokata sisältösi yksityisyyttä, on mahdollista piilottaa Facebook -tarinasi yhdelle tai useammalle ihmiselle erityinen, poistamatta heitä kavereista tai estämättä heitä.

Vaiheet historian piilottamiseksi joltakulta

Haluamme opettaa sinulle yksinkertaisia ​​vaiheita, joiden avulla voit piilottaa Facebook -tarinat. Jos otat tämän toiminnon käyttöön Facebookissasi, voit olla täysin varma, että läheisesi näkevät sisältösi.

Ensimmäinen askel, joka sinun on tehtävä, on napsauttaa oikeassa yläkulmassa olevaa sovellusvalikkoa. Myöhemmin sinun tarvitsee vain mennä ”Asetuksiin”, löydät sen ilman komplikaatioita valikon alareunasta.

Napsauta ”Asetukset” ja se vie sinut toiseen vaihtoehtoon nimeltä ”Tietosuoja”, jossa sinun on napsautettava. Kun kohdistin asetetaan Yksityisyys -kohtaan, näkyviin tulee useita vaihtoehtoja. Kun olet näiden vaihtoehtojen sisällä, valitse kohta, jossa lukee ’Kuka voi nähdä tarinasi? ’

Sitten kun löydät ”Kuka voi nähdä tarinasi?” valitset vaihtoehdon Piilota tarina. Sitten voit tarkastella koko ystäväluetteloasi Facebookissa ja sinulla on mahdollisuus valita ne ihmiset, joiden et halua nähdä tarinoitasi, kun olet jo valinnut, sinun on tallennettava.

Toisaalta voit myös piilottaa tarinasi Messengeristä yhtä helposti. Sinun tarvitsee vain mennä Messengeriin ja napsauttaa ikään kuin lataisit tarinan normaalisti. Voit ottaa hetkeksi valokuvan tai ladata tarinan mobiililaitteeltasi. Kun olet piilottanut Messenger -tarinat, voit keskittyä laittamaan suosikkimusiikkisi niihin.

Ennen kuin lataat tarinasi, sinun on siirryttävä Yksityisyys -kohtaan, joka sijaitsee alareunassa. Tämän jälkeen näet näytöllä vaihtoehdon Kuka voi nähdä tarinasi? ja voit valita, haluatko kenenkään näkevän sen, vain ystäväsi, muokkaa sitä vain tietyille ihmisille ja piilota ihmiset, joita et halua nähdä tarinasi.

koko opetusohjelma estää jonkun facebook -tarinan

Yksityisyysasetusten muuttaminen

On tilanteita, joissa haluat säilyttää täydellinen yksityisyys koko Facebook -profiilistasi. Samalla tavalla kuin tarinat voidaan piilottaa, valokuvat, julkaisut ja muut voidaan piilottaa edellä mainitussa asetusosassa. Kaikki tämä on kätevää, jotta jakamasi sisältö ei ole helposti nähtävissä vieraille.

Voit pitää koko Facebook -profiilisi yksityisenä. Jos haluat vain ryhmä ihmisiä näkee valokuvasi, mitä jaat, mitä jotkut ihmiset julkaisevat elämäkerrassasi, muun muassa olet oikealla verkkosivustolla oppiaksesi tekemään sen.

Seuraavaksi siirryt Facebook -valikkoon ja Napsauta ’Asetukset’. Siirryt kohtaan ”Yksityisyys” ja napsautat. Laaja valikoima vaihtoehtoja tulee heti näkyviin, joita voit muuttaa Facebookin suojaamiseksi. Voit muuttaa sitä, kenelle haluat näyttää sisältösi käytä napsauta Muokkaa ja ota huomioon seuraavat asetukset:

Julkinen

Jos sinulla ei ole ongelmaa, että ihmiset, jotka eivät ole ystäväluettelossasi, näkevät toimintasi, jätä se julkiseksi.

Vain ystäviä

Toisaalta, jos haluat vain ystäviesi näkevän sen, valitse Vain ystävät.

Henkilökohtainen

Jos haluat piilottaa tietyt ihmiset, valitse vaihtoehto ”Ystävät paitsi …”.