Skip to content

Etsi ja liity LinkedIn -ryhmään – Täydellinen ja yksinkertainen opas

4 de syyskuu de 2021
linkedin ilustracion hombre empresario 14232

LinkedIn alkoi muotoutua kaksituhattakaksi sen perustajan Reid Hoffmanin ansiosta; mutta se julkaistiin virallisesti markkinoille kaksi tuhatta kolme. Tämä alusta mahdollistaa olla yhteydessä muihin ammattilaisiinLinkedIn -ryhmän etsimisen ja liittymisen lisäksi.

Mutta mikä on LinkedIn, mihin se on tarkoitettu ja miten se toimii? Nykyään sitä pidetään ammattilaisten parhaana sosiaalisena verkostona; Esimerkiksi Espanjassa kymmenen miljoonaa käyttäjää on rekisteröity, missä he voivat mainostaa tuotteitasi, palveluitasi tai jopa harjoittaa liiketoimintaa.

Kun pääset LinkedIn -verkkosivustolle, sinulla on vuorovaikutusta muiden saman alan ihmisten kanssa ammattilainen. Uusien ovien avaaminen sinulle ja monia mahdollisuuksia saada työtä; lisäksi luoda rikastavia ammatillisia synergioita, jotka täydentävät uraasi.

Toinen tämän sosiaalisen verkoston etu on se voit lähettää tekstiä, videoita, valokuvia, kyselyjä tai yhdistelmiä näistä elementeistä, jotta muut jäsenet voivat olla vuorovaikutuksessa tämän sisällön kanssa, jakaa sitä ja jopa lähettää sen yksityisesti.

Kuinka luoda hyvä ammatillinen profiili

Ensimmäinen asia on rekisteröityä LinkedIniin, se on ilmainen prosessija lisää sitten tutkinnon suorittaneiden sertifikaatit LinkedIn -profiiliisi; jossa se erottuu esimerkiksi etsimäsi työn tyypistä, kokemuksesta ja tietämyksestäsi.

Nyt meillä on myös LinkedIn Premium, muita ominaisuuksia mutta maksamalla kuukausimaksun, joka on erittäin hyödyllinen henkilöstöä etsivälle henkilöstölle, voit myös saada selville käyttäjistä, jotka vierailevat profiilissasi, mm.

Mitä etuja ryhmässä osallistumisesta on?

Ihmisillä on luonteenomaisuus olla sosiaalinen, elämämme alusta lähtien meille opetetaan elää ryhmissä, koska tällä tavalla voimme saada enemmän etuja suojelun ja oppimisen lisäksi.

Aikuisena monet menettävät kykynsä seurustella, useimmat pyrkivät eristäytymään ja noudattamaan rutiinielämää ymmärtämättä, kuinka haitallista se voi olla henkilökohtaiselle kehitykselle. Vuorovaikutuksestamme muiden ihmisten kanssa monta kertaa oppiminen riippuu, kasvumahdollisuuksia ja myös tunnustamista.

Yksi ryhmään osallistumisen eduista on henkilökohtainen rikastuminen, koska sen lisäksi, että se vahvistaa itsetuntoamme tuntemalla kuuluvamme johonkin, se esittelee meille roolimalleja, ihmisiä, joilla on samanlaisia ​​suunnitelmia kuin meillä ja jotka voivat auttaa meitä ohjaamaan toimintaamme.

Lisäksi ryhmään kuuluminen voi antaa meille paljon tietoja hyödyksemme, sosiaalinen pääoma on erittäin tärkeä henkilökohtaiselle ja jopa ammatilliselle kasvulle.

Sisällön laajempi levitys

Jos olemme sisällöntuottajia, olipa kyse videoista, musiikista, suunnittelusta, mainonnasta jne. Se, että kuulumme ihmisryhmään, voi helpottaa meitä tunnistamaan ja tavoittaa muita ihmisiä sosiaalisen piirin ulkopuolella. Ryhmät yleensä tukevat toisiaan, joten nämä ihmiset jakavat sisältömme tuttavilleen.

Linkedin -alustan käyttöliittymän ulkonäkö

Luo NetWorking

Eli luoda mahdollisuus rakentaa yhteysverkosto Muodollisesti tai epävirallisesti tunnustus tarjoaa enemmän kasvumahdollisuuksia, sekä henkilökohtaisia ​​että liiketoiminnallisia tai työmahdollisuuksia.

Uusia yrityksiä ja asiakkaita

Jos olet yrittäjä, vuorovaikutuksesta uusien ihmisryhmien kanssa voi olla suurta hyötyä yrityksellesi. Näin lisäät mahdollisuuksiasi myydä tuotteitasi, koska olet vuorovaikutuksessa potentiaalisten asiakkaiden kanssa, voit myös saada raaka -aineiden jakelijoita helpommin tai jopa tietää ihmisiä, jotka tarjoavat sinulle uusia mahdollisuuksia yrityksesi kannalta molemminpuolisen taloudellisen hyödyn suhteen.

Lisää vierailuja profiilissasi

Liikkumisen luominen sosiaalisissa verkostoissasi on myös erittäin tärkeää, mitä enemmän vierailuja profiilissasi on sinulle, sitä parempi, tunnustaminen on välttämätöntä ammatilliseen kasvuun. Siellä on enemmän mahdollisuuksia tavata uusia ihmisiä, jotka voivat suositella sinua työhön, ostaa jotain yritykseltäsi tai auttaa levittämään sanaa luomastasi sisällöstä.

Mistä tietää, sopiiko ryhmä minulle

LinkedIn -verkossa on virtuaalinen tila ryhmien muodostamiseen ammattilaisia, joilla on sama ala tai samankaltaisia ​​etuja, jotta voidaan tarjota tärkeää sisältöä kaikkien kesken; ammattiin liittyviä kysymyksiä, vastauksia tai ratkaisuja.

Siksi se on erittäin hyödyllinen työkalu neuvottele kokeneempien ihmisten kanssasen lisäksi, että pidät sinut ajan tasalla aiheista, jotka kiinnostavat sinua eniten; dynamiikka toteutetaan keskustelun avulla, jonka kuka tahansa ryhmän jäsen voi avata.

liity Linkedin -ryhmään

Jos haluat löytää tai löytää ryhmän, sinun on Siirry aloitusvalikkoon ja yläreunaan, napsautat ”Tuotteet” -kuvaketta ja valitset sitten toisella napsautuksella ”Ryhmät” asettamalla sen nimen; joko profiiliisi kuuluvat tai uudet.

Voit liittyä heihin napsauttamalla jossa lukee ryhmän ”Pääsyhakemus”tai voit myös odottaa minkä tahansa jäsenen tai sen järjestelmänvalvojan kutsua; jotka voivat pyytää sinulta lisätietoja varmistaaksesi, että täytät kaikki tarvittavat kriteerit.

Sitten he toivottavat sinut tervetulleeksi ja sinut integroidaan siihen niin kauan kuin et ole ylittänyt rajoja ryhmän perusteet; kuten ryhmä, jonka jäsen voi luoda päivässä, on kolme tai ryhmän omistajien enimmäismäärä on kymmenen.

Lopuksi voimme mainita, että tämä ammattilaisille suunnattu alusta tuo mahdollisuuksia muilla alueilla ja muissa maissa. Tätä varten on tärkeää luoda hyvä ammattimainen ja houkutteleva profiili LinkedIniin, joka yhdistää sinut mielenkiintoisiin ihmisiin unionissasi.

Millainen on LinkedIn -alustan dynamiikka?

Jos sinulla ei ole mainostettavaa yritystä, sinun pitäisi työskennellä ammatillisen profiilisi tai henkilökohtaisen brändisi kanssa, mutta sinun on oltava hyvin selvä siitä, mitä haluat edistää, miten aiot tehdä sen ja mitkä ovat tavoitteet, jotka haluat saavuttaa; keskeisiä elementtejä tähän maastoon.

Julkaisut tehdään samalla tavalla kuin mikä tahansa sosiaalinen verkosto, ja niiden on aina oltava ammattiin viitaten, heidän kokemuksistaan, joka tarjoaa aina arvokasta sisältöä, eikä koskaan elämäsi yksityisistä näkökohdista.

Mutta jos sinulla on yritys ja sen verkkosivusto, voit saada enemmän julkisuutta ja ilmaiseksi käyttämällä Linkedln -palvelua, paljastamaan mielenkiintoista ja luovaa materiaalia, herättääksesi huomiota tai näyttääksesi myös aiemmat tulokset.