Skip to content

Etsy-kauppani ei toimi kunnolla – miksi se tapahtuu ja kuinka korjata se?

24 de huhtikuu de 2022
etsy app smartphone tienda 18761

Virtuaaliyrityksen pitäminen Etsyssä on erittäin toimiva vaihtoehto kotoa työskentelemiseen. Sillä tavalla voit tarjoa käsintehtyjä esineitäsi kaikille asiakkaillesi laitteesi kautta. Jos kaupassasi on kuitenkin ongelmia, näytämme sinulle, kuinka voit korjata ne helposti ja yksinkertaisesti.

Miksi Etsy ei toimi laitteellani?

Virtuaaliyritys Etsy antaa sinun tehdä ostoksia ja myyntiä matkapuhelimellasi samalla tavalla kuin Mercado Libre tarjoaa. Tästä syystä sinun täytyy varmista, että laitteesi ovat yhteensopivia sovelluksen kanssa.

On myös tärkeää, että tyhjennät sovellusten välimuistin ja puhdistat laitteesi kaikista haittaohjelmista. Koska kaikki nämä olosuhteet vaikuttavat siihen, että Etsy-sovellus ei täytä tehtäväänsä.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos Etsy-tilaukseni ei ole saapunut?

Kun näemme, että virtuaalikauppamme ei toimi oikein, emme tarkoita sovellusta vain digitaalisesta näkökulmasta. Siitä lähtien myös on mahdollista, että löydämme toimintahäiriöitä käytännöllinen.

Tiedämme, että näytön takana on ihmisiä, jotka tekevät kaiken työn saadakseen yrityksen toimimaan. Tässä mielessä voi tapahtua, että kärsit tilauksistasi viivästyksiä, jotka voit ratkaista seuraavasti:

korjaa tehokkuutta etsy-verkkokauppa

 • Vaatimuksen kautta Etsyn verkkosivuilla.
 • Vierailu pakettitoimistossa osoitteeseen tarkista reitti paketistasi.
 • Keskustelu myyjän kanssa.
 • Luo yhteys teknisen tuen linja yhtiön.

Kuinka tehdä vaatimus alustalla?

Epäilemättä, jos ostoksesi ei ole saapunut tai olet saanut jotain muuta kuin tilaamasi, sinun on tehtävä vaatimus Etsylle. Tätä varten alusta tarjoaa päivitetyssä Etsy-sovelluksessaan osion, jossa sinulla on mahdollisuus ottaa ongelma esille.

On kuitenkin tärkeää, että otat yhteyttä myyjään ennen kotelon avaamista. odota 48 tuntia jotta se tuottaa vastauksen pyyntöösi. Joten jos et näe ratkaisua, jatka vaatimuksen esittämistä seuraavasti:

 1. Siirry Etsy-profiiliisi ja valitse Ostokset ja arvostelut -alue.
 2. Etsi sitten osio tunnistettu avuksi tilauksen kanssa.
 3. Sitten sinun on valittava tekemäsi ostos, josta luot vaatimuksen.
 4. Napsauta painiketta, jossa lukee Tarvitsetko apua? Ja valitse vaihtoehto, joka osoittaa ”Kyllä, haluan aloittaa tapauksen”.
 5. Lopuksi täytä lomake ja määritä ongelman tiedot, jonka haluat esittää, ja lähetä pyyntösi.

Mihin aikaan minun pitäisi mennä postiin?

Etsy tarjoaa sinulle melko tarkan toimituskäytännön, mutta myyjä on vastuussa paketin lähettämisestä. Tässä valitset valitsemasi yrityksen, ellet osta lähetystarraa alustalta. Sinun on seurattava pakettia postin kautta.

Ketju on melko yksinkertainen, sillä Etsy asettaa säännöt, sitten myyjä ja ostaja sopivat toimitustavasta. Tämän jälkeen yrityksen omistaja valitsee pakettiyhtiön. Ottaa vastuuta huomioi, että paketti saapuu omistajalleen.

Etsyn määräysten mukaan tuotteen on oltava perillä seuraavan kolmenkymmenen päivän kuluessa. Se kuitenkin vastaa siihen, mitä postikuitti sanoo, riippuen vastaanottopaikka. Siksi ostajan ja myyjän tulee aina olla tarkkaavaisia ​​pakettiyhtiön suhteen ja seurata toimitusta.

korjaustoiminnot etsy-verkkokauppa

Kuinka voin ottaa yhteyttä myyjään?

Kun päätämme luoda virtuaalisen myymälän tälle alustalle, meidän on tehtävä toimittaa tietomme ottaa yhteyttä. Tällä tavalla ostohetkellä on tärkeää olla sopusoinnussa myyjän kanssa. Tämän saavuttamiseksi sinun on syötettävä suora viestialue.

Tästä syystä, jos sinulla on ongelmia tilauksesi toimituksessa, on tärkeää, että ota yhteyttä myyjään chatin kautta. Tämä on ensimmäinen reitti, joka sinun tulee valita ongelman ratkaisemiseksi. Sitten, kun 48 tuntia ilman vastausta tai ratkaisua, jatkat kotelon avaamista alustalla.

Mitä tehdä päästäksesi teknisen tuen linjaan?

Tarjotakseen parempaa hoitoa käyttäjilleen Etsy on luonut asiakaspalvelun. Tällä tavalla voit ota heihin yhteyttä, jos sinulla on ongelmia tililläsi, myymäläsi toimintahäiriö tai kiista ostoksesi kanssa.

Tätä varten sinun on käytettävä vain aluetta, jossa lukee Ota yhteyttä tukitiimiin. Näin voit nostaa vaatimustasi suoraan. Joko sähköpostitse tai sovelluksen puhelinnumerolla.

korjaa etsy-sovelluskauppa

Miten tulliverot toimivat Etsy-ostoksissa?

Meillä ei ole epäilystäkään, Etsy antaa meille mahdollisuuden viedä käsitöitämme rajojen yli, tästä syystä meidän on noudatettava tullimaksuja. Tällä tavalla siitä voi tulla maailmanlaajuinen yritys, kuten Walmart. Näissä tapauksissa voimme nähdä erilaisia ​​tilanteita tullissa:

 • On mahdollista, että tulli on maksettava paketin saapuessa kohdemaahan. Tässä tapauksessa ostaja maksaa ilmoitetun summan kun saat tuotteen.
 • Voi myös käydä niin, että tämä välityspalkkio on maksettava ennen lähetyksen suorittamista. Tämä johtuu siitä, että jotkut maat vaativat Etsyn kattaa tuontiveron alusta asti.
 • Samalla tavalla aiomme löytää tapauksia alueista, joissa on vain tarpeen tehdä arvonlisäveron ja muiden verojen maksaminen toimivaltaisille viranomaisille oston vastaanottamiseksi.

Tästä syystä Etsy tarjoaa sinulle työkalut yrityksesi toimii sujuvasti. Olipa kyse teknisten vikojen tai käsityösi siirtoon liittyvien ongelmien käsittelystä.