Skip to content

Facebook Protect: Suojausmenetelmät Facebook-tilini suojaamiseksi

10 de maaliskuu de 2022
logo facebook verde 18645

Facebook Protect on sosiaalisen verkoston luoma turvajärjestelmä, joka jokaisen profiilin analytiikan perusteella auttaa niitä tilejä, joilla on suuri julkisuus ja joilla on taipumus kärsivät suurista hakkeroista tai tietokonehyökkäyksistä. Tästä syystä näytämme sinulle vaiheet, jotka sinun on noudatettava aktivoidaksesi Facebook-suojaustoiminnon.

Tämä turvajärjestelmä sai alkunsa vuonna 2019 Yhdysvaltain ehdokkaiden ja kampanjan virkamiesten julkisiin profiileihin kohdistuneiden hyökkäyksien vuoksi. Vuodesta 2021 lähtien saavutetusta menestyksestä johtuen tämä ohjelma laajennettiin asteittain kaikille käyttäjille paremman turvajärjestelmän takaamiseksi alustalla.

Mitä vaiheita Facebook Protectin aktivoimiseksi tulee noudattaa?

Facebook-suojauksen aktivoiminen saa käyttöönsä vankempaa tietoturvaa, koska käytössä on kaksivaiheisen varmistuksen kaltaisia ​​menetelmiä erikoisvalvontatoimintojen lisäksi, joiden avulla voimme havaita hakkerit, joten voimme estää tietokonehyökkäykset.

Koska Facebook Protect on vielä kehitteillä, tämä toiminto ei ole suoraan kaikkien käytettävissä, joten voimme aktivoida sen vain, jos Facebookista on saapunut ilmoitus tai sähköposti. sillä välin voimme ottaa käyttöön muut suojausominaisuudet suojellaksemme yksityisyyttämme ja tiliturvaamme. Jos Facebook Protectin aktivointiilmoitus on ohitettu, meidän on noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Anna profiilikuvamme napsauttamalla sovelluksen yläosassa.
 2. Etsi konfigurointivaihtoehto ja suojausja valitse sitten asetukset.
 3. Nyt siirrymme suojaukseen ja kirjautumiseen
 4. Painamme Facebookin suojaus on poistettu käytöstä ja sitten lisäämme napsautuksen seuraavaan.
 5. Voimme lukea Facebook Protectin tarjoamat edut ja napsautamme seuraavaksi uudelleen.
 6. Facebook-analyysin jälkeen alusta alkaa ehdottaa mahdollisia ratkaisuja havaitsemiinsa heikkouksiin, kuten turvallisempaa salasanaa tai, jos se ei ole mahdollista, ota käyttöön kaksivaiheinen todennus.
 7. Lopuksi napsautamme Ratkaise nyt seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita aktivoidaksesi Facebook suojauksen, lopuksi avaat tämän suojausmenetelmän aktivoinnin.

Aktivoi Facebook Protect Google Authenticatorilla

Aktivoidaksesi Facebook Protectin, meidän on ensin aktivoitava toiminto kahdessa vaiheessa, jolloin Facebook näyttää välilehden, jossa voimme valita kahdesta vaihtoehdosta. voimme valita mieltymyksemme suojausmenetelmäksijotka ovat todennussovellus tai tekstiviesti.

Tässä tapauksessa käytämme kolmannen osapuolen todennussovellusta, jossa välilehti näkyy QR-koodilla merkistä koostuvan koodin lisäksi. Nyt meidän on avattava Google-todennus, ja jos meillä ei ole sitä, meidän on ladattava se Android- tai iOS-sovelluksesta.

Sovelluksen lataamisen jälkeen meidän on lisättävä Google-tilimme ja nyt voimme kirjoittaa QR-koodin kautta tai tietty avain, jonka Facebook on jo antanut meille edellisissä vaiheissa.

aktivoi facebook suojausavaimella

Käytettäessä todennusta QR-koodin kautta, meidän on skannattava keskittymällä näyttöön ja odotettava, jos sitä ei havaita tarkennuksen vuoksi. Google-todennusohjelmassa näkyy välilehti joka varmistaa, että Facebook-tili on lisätty numerokoodilla. Nyt meidän on palattava Facebookiin ja syötettävä kuusi numeroa, jotka Googlen autentikaattori näytti ennen kuin se antaa meille, koska tämä koodi vanhenee.

Tässä vaiheessa olet suorittanut kaksivaiheisen vahvistuksen ja voimme kirjautua sisään ilman koodeja viikon ajan, meidän tarvitsee vain painaa Fine ja olemme suorittaneet todennuksen. Meidän on varmistettava, että toiminto täyttää tavoitteensa ja jos Facebook-suojaus ei toimi, yritä tarkistaa uudelleen tai voimme aktivoida sen uudelleen jollakin muulla suojausmenetelmällä.

Tämän prosessin jälkeen joka kerta kun avaat Facebookin, se kysyy sinulta todennuskoodia, joka sinun on etsittävä Google-todennussovelluksen kautta ja syötät sen avulla Facebookisi.

Kuinka aktivoida Facebook Protect suojausavaimella

Aktivoidaksesi Facebook-tuotteet käyttämällä suojausavainta ensin Meidän on siirryttävä suojausosioon, sitten suojaus ja kirjautuminen.

Sitten meidän on otettava käyttöön kaksivaiheinen todennus. Seuraavaksi käytämme suojausavaimia näytölle tulevien ohjeiden mukaisesti. Kun prosessi on valmis, Facebook-tilisi suojataan tällä suojausmenetelmällä, joka kysyy sinulta joka kerta, kun kirjaudut sisään.

aktivoi Facebook Protect tekstiviestillä

Aktivoi Facebook Protect tekstiviestillä

Mikäli haluamme aktivoida Facebook-suojauksen ja käyttää sitä henkilökohtaisen tilimme suojaamiseen, suosittelemme aktivoimaan sen tekstiviestillä. Tätä varten meidän on noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Kuten edellisessä prosessissa, meidän on ensin napsautettava profiilikuvaamme puolestasi ja siirryttävä suojausosioon ja sitten suojaus ja kirjautuminen.
 2. Nyt meidän on aktivoitava kaksivaiheinen todennus, joka on olennainen kaikissa prosesseissa Facebook-suojauksen mahdollistamiseksi.
 3. Tällä hetkellä valitsemme aktivoinnin tekstiviestillä, joten meidän on syötettävä numero, jonka haluamme linkittää alustaan.
 4. Lopuksi saamme pääsykoodin tekstiviestillä, jonka kirjoitamme profiiliimme Facebookista ja siksi se on suojattu ja pyytää meiltä tätä koodia aina, kun kirjaudumme uudelleen Facebookiin.