Skip to content

Facebookin IP-osoitteen etsijä – Etsi IP-osoite Facebookista

17 de marraskuu de 2021
Facebook IP Address Finder Etsi Facebook profiilin IP osoite

Nykyään elämämme kuvitteleminen ilman sosiaalista mediaa näyttää erittäin monimutkaiselta. Joka päivä ihmiset jakavat miljoonia valokuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa pysyäkseen yhteydessä ystäviin, perheeseen ja työtovereihin. Jopa yritykset ja suositut tuotemerkit ovat alkaneet omaksua sosiaalisten työkalujen voimaa markkinoinnissa ja edistämisessä.

Useimmat ihmiset käyttävät sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, kuten Facebookia ja Instagramia, pitääkseen yhteyttä online-ystäviin, tarkistaakseen heidän syötteitään, julkaistakseen mielenkiintoista sisältöä ja mainostaakseen yritystään suuren joukon ihmisiä tavoittamiseksi.

Vaikka jotkut käyttäjät ovat siellä jäljittääkseen muiden käyttäjien online-toimintaa, tarkastellakseen yksityisiä Facebook-profiileja olematta ystäviä tai haluavat katsella lukittua Facebook-profiilikuvaa. Tarkemmin sanottuna ihmiset haluavat myös seurata jonkun Facebook-tilin tai -sivun IP-osoitetta saadakseen selville heidän todelliset henkilöllisyytensä ja nykyiseen sijaintiin liittyvät tiedot.

IP-osoite ei ainoastaan ​​auta ihmisiä löytämään kohde-Facebook-käyttäjän sijaintia ja identiteettiä, vaan se myös löytää jonkun Facebook-tilin sähköpostiosoitteen ja antaa runsaasti tietoja, kuten oikean nimen, puhelinnumeron, alueen PIN-koodin ja niin edelleen. .

Voi olla monia syitä, miksi haluat löytää jonkun Facebook-tilin tai -sivun IP-osoitteen.

Ehkä keräät tietoja yleisöstäsi tarjotaksesi räätälöityjä palveluita. Saatat mahdollisesti saada roskapostia tai sopimattomia viestejä tuntemattomalta käyttäjältä Messengerin kautta. Ihmiset voivat myös helposti väärentää henkilöllisyytensä ja näyttää profiilissaan vääriä tietoja ja haluta seurata heitä.

He voivat esimerkiksi helposti päivittää profiilinsa väärillä tiedoilla ja lisätä New Yorkin kotikaupunkikseen. He saattavat myös luetella New Yorkin korkeakoulut ja koulut, joista he ovat valmistuneet. Mutta mikä on tae tietojen oikeellisuudesta?

Silloin Facebook-käyttäjän IP-osoitteen seuranta tulee kuvaan. Se auttaa sinua löytämään käyttäjän tarkan ja reaaliaikaisen sijainnin Google-kartalla ilmaiseksi.

Jos olet uusi Facebookin käyttäjä, tämä opas kertoo, kuinka voit löytää jonkun Facebook-tilin tai -sivun IP-osoitteen ilmaiseksi.

Itse asiassa,

Nämä ovat samoja strategioita, joilla voit seurata jonkun Facebook-tilin ja -sivun sijaintia reaaliajassa.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää jonkun Facebook-tilin IP-osoite

1. iStaunchin Facebookin IP-osoitteen etsijä

Löydät jonkun Facebook-tilin tai -sivun IP-osoitteen Facebook IP Address Finder -sovelluksella. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa FB-profiili tai sivun URL-osoite kenttään ja napauttaa hakupainiketta. Siinä kaikki, seuraavaksi näet syötetyn Facebook-tilin tai -sivun IP-osoitteen.

Facebookin IP-osoitteen etsintäIP-osoitteen löytäminen voi kestää 1–2 minuuttia

Muista, että saatat joutua odottamaan muutaman sekunnin nähdäksesi syöttämäsi Facebook-profiilin IP-osoitteen lihavoituna korostettuna.

Meidän on ilmoitettava sinulle, että tämä ei ehkä ole reaaliaikainen IP-osoite, mutta se on aika, jolloin viimeksi kopioit URL-osoitteen tai käyttäjänimen. Jos tämä ei kuulosta hyödylliseltä, siirry seuraavaan menetelmään.

2. Facebook Location Tracker

 • Avaa Facebook Location Tracker.
 • Kirjoita käyttäjänimi tai linkki, jonka IP-osoitteen haluat löytää.
 • Anna captcha vahvistusta varten.
 • Napauta sen jälkeen Track-painiketta.
 • Näet profiilin sijainnin ja IP-osoitteen.

3. Etsi IP-osoite Facebookista Messengerin avulla

Messengerin avulla on mahdollista löytää IP-osoite Facebook-profiilista tai -sivulta. Voit käyttää Windowsin komentotyökalua ja netstat-toimintoa tunnistaaksesi käyttäjän IP-osoitteen. Sinun on kuitenkin aloitettava keskustelu sen käyttäjän kanssa, jonka IP-osoitetta yrität löytää.

Aloita chat kohdekäyttäjän kanssa Facebook Messengerissä ja varmista, että teet sen käyttäjän ollessa online-tilassa. Pidä keskusteluikkuna auki ja käytä komentokehotetyökalua samanaikaisesti. Kirjoita ”netstat –an” ja paina Enter. Saat luettelon IP-osoitteista ja etsi kohde Facebook-käyttäjän IP-osoite.

Facebookin ip-osoitteen etsijä

Varmista, että olet sulkenut muut ja selaimen istunnot ja välilehdet, koska muut Internet Protocol -osoitteet voivat tulla näkyviin, mikä saattaa hämmentää sinua.

Ole hyvä! Kohteen IP-osoite näkyy komentokehotteessa.

4. Tartu IP Loggeriin

Grabify on ilmainen IP Logger -sivusto, joka seuraa ja löytää IP-osoitteen Facebookista. Haittapuolena on kuitenkin se, että jopa valtion viranomaiset voivat käyttää Grabifyta sosiaalisen median tilien seuraamiseen.

Näin voit:

 • Avaa Facebook-sovellus.
 • Kopioi Faceook-profiili tai sivulinkki.
 • Oepn Grabify IP Logger verkkosivusto.
 • Kirjoita kopioitu linkki ja napsauta Luo URL-osoite.
 • Se luo IP-osoitteen seurantalinkin.
 • Aloita chat Facebook-käyttäjän kanssa ja lähetä hänelle oikeaan aikaan IP-seurantalinkki.
 • Pyydä heitä avaamaan linkki jännittävään sisältöön.
 • Kun he napsauttavat sitä, Grabify löytää IP-osoitteen.
 • Päivitä vain Grabify-sivu, niin IP tulee näkyviin.

Viimeiset sanat:

Toivon, että nyt löydät helposti jonkun IP-osoitteen Facebookista. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, kommentoi alla.