Skip to content

Fancy Text Generator (kopioi ja liitä) – Cool Font Generator

17 de marraskuu de 2021
Fancy Text Generator Kopioi ja liita Cool Font Generator

Fancy Text Generator: Etsitkö valmiita ja tarkkoja tekstinmuuntoratkaisuja, jotka voivat muuntaa yksinkertaiset sanat hienoiksi kirjaimille?

No, olet tullut oikeaan paikkaan! iStaunchin Fancy tekstigeneraattori voi tehdä työn puolestasi.

Mikä on Fancy Text Generator?

iStaunchin Fancy Text Generator on ilmainen verkkopohjainen hieno fonttigeneraattori, joka luo hienoa tekstiä, kursiivisia kirjaimia ja hienoja symboleja.

Pohjimmiltaan se muuntaa tavallisen ja normaalin tekstisi upeiksi fonttityyleiksi, verkkokirjoitusfonteiksi, vanhoiksi englanninkielisiksi fonteiksi, tatuointifonteiksi, kursiivifonteiksi ja kalligrafiafonteiksi Unicode-standardien avulla.

Sen avulla voit myös lisätä upeita emoji-, Memoji-, sydänsymboleita, kopioi ja liitä symboleja ja erilaisia ​​tekstisymboleja.

Joten jos olet kyllästynyt käyttämään vanhaa vanhaa tyyliä jokapäiväisessä elämässäsi, se on pakollinen työkalu tehdäksesi asioista jännittävämpiä.

Kuinka hieno teksti on peräisin Unicodesta

Ensinnäkin, kuinka nämä tekstit muunnetaan hienoiksi sanoiksi? Tietenkin ihmettelet, kuinka tarkalleen fonttia voitaisiin muuttaa.

Ymmärtääksesi tätä työkalua paremmin, sinun on tiedettävä ero hienon tekstin ja symbolien välillä.

Sen sijaan, että muuttaisimme koko tekstiä, otamme tietyt hienot symbolit tietyille kirjaimille Unicode-standardista.

Unicode-standardissa on suuri määrä symboleja, jotka joko vastaavat käyttämiämme normaaleja kirjaimia tai näyttävät jokseenkin samanlaisilta. Kaikki kirjoihin painetut, sanakirjoissa käytetyt symbolit ja jopa fontit ovat osa Unicode-standardia.

Yksinkertaisesti sanottuna melkein jokainen kirjain, jonka kohtaat jokapäiväisessä elämässäsi, on peräisin kenestäkään muusta kuin Unicode-standardista. Täältä voit nähdä Unicode-merkkien luettelo.

Onneksi Unicodessa on miljoonia eksklusiivisia symboleja, jotka edustavat erilaisia ​​aakkosia. Kyse on näiden symbolien etsimisestä, jotka näyttävät samanlaisilta kuin aakkoset, mutta ovat hienostuneempia ja tyylikkäämpiä kuin alkuperäinen aakkoset.

Syy käyttää Fancy Text Generatoria?

Digitaalinen typografia ei ole enää haaste edistyneen hienon tekstin luontityökalumme avulla. Paranna typografiataitojasi valitsemalla paras kirjasintyyli ainutlaatuisesta kirjastostamme.

Yllätä ystäväsi tai läheisesi upeilla, tyylikkäillä fonteilla kirjoitetuilla syntymäpäivätoivotteluilla tai lähetä onnea sukulaisille työkalumme avulla.

Sitä voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin. Muodollisista viesteistä satunnaisten sosiaalisen median viestien muuntamiseen työkalumme voi tehdä työn puolestasi.

Kun olet saanut hienot tekstit, voit kopioida ja liittää ne Whatsapp-, Instagram-, Twitter-, sähköposti-, SMS- ja muihin sosiaalisen verkostoitumisen sivustoihin.

Usko tai älä, mutta tämä työkalu tekee tekstistäsi jopa houkuttelevamman kuin mielenkiintoinen fontti. Syy on melko yksinkertainen: se ei keskity koko rivin muuttamiseen tai joidenkin harvinaisten fonttien käyttöön.

Kuten aiemmin mainittiin, työkalu etsii samanlaisia ​​symboleja, jotka vastaavat kirjoitettuja aakkosia tai vastaavat jossain määrin Unicode-standardin symbolien syötettä.

Se kerää kaikki syöttöruutuun kirjoitetut symbolit ja luo hienon tekstin. Hienojen kirjainten lisäksi käyttäjät voivat saada sotkuisia kirjaimia, hymiöitä, lempinimiä ja mitä muuta.

Fancy Text Generatorin käyttäminen

Olemme jo maininneet, että hieno tekstigeneraattorityökalu on suunniteltu auttamaan käyttäjiä muuttamaan yksinkertaisen tekstinsä hauskoiksi teksteiksi.

Tämän työkalun tärkein tavoite on tehdä työstä mahdollisimman helppoa. Teemme kovan työn puolestasi ja pääset käyttämään tekstiä yhdellä napsautuksella.

Kyllä se on totta!

Meidän tehtävämme on etsiä tarkkoja symboleja Unicode-standardista ja valita luotettavimmat symbolit, jotka vastaavat syötteitäsi.

Sinun tarvitsee vain lähettää teksti, jonka haluat muuntaa, ja se luo automaattisesti sinulle erilaisia ​​tyylityyppejä.

Se siitä! Kun olemme valmiit, voit kopioida ja liittää ne minne tahansa, mukaan lukien verkkosivustot ja sosiaaliset mediat, kuten Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn.

Voit myös napauttaa Lataa lisää -vaihtoehtoa saadaksesi lisää tyylejä.