Skip to content

”Genshinin vaikutus on pysähtynyt” Android Mobilella – Ratkaisu

4 de syyskuu de 2021
paimon genshin impact 14353

Kun pandemia iski, kukaan ei odottanut sen muuttavan elämäämme niin voimakkaasti. Yksi erittäin tärkeä tapa, jolla hän muutti sen meille, on se nyt me kaikki viihdymme eri tavoilla. Esimerkiksi joka päivä tuhannet ihmiset alkavat pelata videopelejä. Näitä voi pelata niin monella tavalla.

Yksi ladattavien sovellustyyppien joukosta on mobiilipelit, jotka pyrkivät tuomaan sinulle konsolin videopelikokemuksen puhelimeesi. Silti Android -puhelimet eivät ole täydellisiä ja ovat alttiita kehittämään monia ongelmia juokse peleihin.

Esimerkki tästä on, kun Genshin Impact -videopeli sanoo ”Genshin Impact on pysähtynyt”. On tärkeää, että tiedät, että tämän opetusohjelman suorittamiseksi ja pelin lataamiseksi sinun on päivitettävä Google Playstore uusimpaan versioon.

Mikä saa Genshinin vaikutuksen pysähtymään tai hidastumaan

Tämä voi johtua monenlaisista ongelmista. Pääasiassa sinun on otettava huomioon, että Genshin Impact on seuraavan sukupolven peli, joten tällä on merkittävä graafinen kuormitus puhelimesi laitteistokomponenteille ja jopa ohjelmistolle, koska Genshin Impact toimii paremmin järjestelmissä, joissa on uusin Android.

On kuitenkin temppuja, joiden avulla ihmiset onnistuvat tekemään peli etenee nopeammin laitteissa, joita ei todellakaan ole suunniteltu toimimaan.

Tämä tapahtuu monta kertaa, koska toisinaan ihmisillä ei ole rahaa heti uuden laitteen ostamiseen, mutta heidän on sietettävä sitä, mitä heillä on. Yksi asia, jonka voit tehdä, on oppia käyttämään GL -työkaluja pelin grafiikan parantamiseen, se on ilmaista.

Jos GL -työkalut eivät toimi sinulle, älä huoli, on opas, joka näyttää kuinka saada Genshin Impact nopeammaksi. Monta kertaa emme ota huomioon sitä, mitä meillä on muut avoimet sovellukset jotka voivat vaikuttaa Genshin Impactin suorituskykyyn. Jos haluat parantaa suorituskykyä, suosittelemme, että suljet avoimet sovellukset taustalla, jotta puhelimesi voi käyttää kaikki resurssinsa pelien pelaamiseen.

Kuinka korjata ’Genshin Impact on pysähtynyt’ -virhe

Tämä on hyvin yleistä, koska sinun on todella otettava huomioon, että tämä peli on pohjimmiltaan portti otsikosta, joka ilmestyi PC: lle ja PS4: lle, mutta joka oli valmis käytettäväksi nykypäivän puhelimissa.

Tämän seurauksena monet puhelimet eivät voi täyttää pelin vähimmäisvaatimuksia, joten pelin suorittaminen on mahdotonta. Tämä virhe ei kuitenkaan johdu pelkästään laitteiston puutteesta, vaan niitä on myös useita Internet -vaatimukset että sinun täytyy myös tavata.

Pyyhi välimuisti

Voit korjata tämän ongelman käynnistämällä puhelimesi uudelleen. Tämän seurauksena kaikki välimuistit nollataan ja RAM -muisti voi olla vapaa ja käyttää vain pelin suorittamiseen. Suosittelemme myös, että keskeytät minkä tahansa latauksen, koska se voi vaikuttaa Internet -yhteyteesi. Lopuksi, suosittelemme päivittämään pelisi uudempaan versioon.

henkilö, joka pelaa mobiilipeliä

Käynnistä Android -matkapuhelin uudelleen

Jos Genshin Impact on pysähtynyt, kun soitit hiljaa laitteellasi, älä huoli, tämä virhe voidaan ratkaista erittäin helposti. Sinun tarvitsee vain käynnistää laite uudelleen. Usein peli pysähtyy sellaisena kuin olet vaativat paljon puhelimeltasiUudelleenkäynnistys päivittää itsensä ja se toimii jälleen normaalisti.

Päivitä peli

Jos ongelma jatkuu välimuistin tyhjentämisen ja laitteen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, sinun on vain mentävä sovelluskauppaan ja varmistettava, että uusia päivityksiä on saatavilla. Jos on, päivitä vain ja mene. Genshin Impact ei vastaa puhelimessasi suurimman osan ajasta johtuen päivityksen puuteKoska jotkin komponentit eivät ole enää yhteensopivia, voit nauttia pelistä normaalisti, kun kaikki on kunnossa ja päivitetty.

Mikä muu syy tähän ongelmaan voi olla?

Jotta voit pelata Genshin Impactia, sinun on oltava jatkuvasti yhteydessä InternetiinSiellä kaikki edistymisesi tallennetaan pilvimaiseen järjestelmään. Jos tietokoneesi on katkaissut Internet -yhteyden, peli saattaa kaatua ja näyttää sinulle tämän viestin.

Liian, sinut on ehkä kielletty. Tällä muulla syyllä ei ole mitään tekemistä tiimisi voiman kanssa, vaan pikemminkin pelin sisällä suorittamiesi toimintojen kanssa. Sinun on ymmärrettävä, että kaikkiin näihin peleihin sovelletaan sääntöjä, joiden mukaan kehittäjät voivat pitää kaikki pelaajat tasapainossa.

Jos olet ryhtynyt toimiin, jotka rikkovat pelisääntöjä, sinut voidaan kieltää. Kun näin tapahtuu, puhelin voi siirtyä virhetilaan, kuten et tiedä syytä, miksi yhteys suljettiin.