Skip to content

Google Chrome -laajennukset: Kuinka viedä ja tuoda ne

1 de syyskuu de 2021
exportar extensiones chrome 14416

Alusta alkaen Google Chrome on ollut yksi niistä suuret hakukoneet. Koska kaikkien aikojen suurin määrä hakuja on tallennettu, sen voidaan jopa sanoa olevan paras Internet -selain. Siksi Google Chrome -laajennukset ovat saavuttaneet suuren suosion.

Vaikka on tärkeää tietää, se tarjoaa loputtomasti työkalut kaikkien tietojen tallentamiseen on mahdollista niille, jotka ovat rekisteröityneet Google -tilin kautta, mutta ne helpottavat myös navigointia, koska ne tarjoavat sinulle parhaat laajennukset tiettyjen toimintojen tarjoamiseksi ja maksutta paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Mistä näen Google Chrome -laajennukset?

Se on jotain hyvin yksinkertaista. Meidän tarvitsee vain syöttää Google Chrome ja napsauttaa kolmea pistettä, jotka näkyvät ikkunan oikeassa yläkulmassa. Sillä hetkellä näkyviin tulee valikko, jossa meidän on siirryttävä ”Lisää työkaluja” -osaan ja valittava sitten ”Laajennukset”.

Välilehti avautuu automaattisesti ja näyttää kaikki asennetut laajennukset, jotka voivat aktivoida, deaktivoida tai poistaa ne haluamallasi tavalla.

Miten voin viedä ja tuoda laajennuksia Google Chromessa?

Nämä sovellukset parantaa Googlen palvelua käyttäjille, jopa useimmissa laitteissa, jotka ovat jo esiasennettuja, ja on mahdollista luoda ja kehittää omia laajennuksia tarpeidesi mukaan.

Jotta kaikki tietosi olisivat synkronoituja, ei aina, kun voit käyttää Chromea, ja nämä tiedostot ovat välttämättömiä milloin tahansa, tästä syystä on yksinkertainen tapa tuonti tai vienti Jos haluat käyttää niitä muilla tietokoneilla, toimenpiteet vaihtelevat käyttämäsi käyttöjärjestelmän mukaan.

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee ottaa huomioon, on varmista, että Google on auki Jos sinulla ei ole tiliä, voit viedä sen tyhjällä tilillä, jonka haluat viedä.

Kuinka viedä Chrome -laajennukset ja -asetukset toiseen tietokoneeseen?

Jotta tämä olisi mahdollista, sinun on otettava käyttöön tilisi, joka on aktivoituKehitystila ’ Koska sinulla on oltava CRX.CRX -tiedostotyyppi, sinun on suoritettava nämä yksinkertaiset vaiheet.

 1. Sinun on ensin siirryttävä Google Chrome -selaimeen.
 2. Siirry kolmen pisteen kuvakkeeseenLISÄÄ’ joka sijaitsee ylhäällä.
 3. Valitse Lisää työkaluja -vaihtoehto.
 4. Sinun on napsautettava vaihtoehtoa ’Laajennukset ’.
 5. Se avaa heti uuden välilehden, jossa sinulle annetaan mahdollisuus ottaa käyttöön ”kehittäjätila”, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa.
 6. Tämä antaa sinulle sen ID: n nimen, jonka haluat viedä, joten sinun on tallennettava nimi, jotta voit tunnistaa sen myöhemmin.
 7. Nyt painat samanaikaisesti näppäintä ’Win (Windows) + E’ näillä kahdella näppäimellä, jolloin avaat tietokoneesi Windows Explorerin.
 8. Sitten sinun on avattava kansiot seuraavassa järjestyksessä (C: / Käyttäjät / / AppData / Paikallinen / Google / Chrome / UserData / Oletus / Laajennukset) Sinun on otettava huomioon, että UserName -kansiossa sen on oltava Google -tilin käyttäjänimi.
 9. Henkilötunnus, jonka he antoivat sinulle aiemmin, sinun on etsittävä se esiin tulevien eri kansioiden joukosta ja valittava se.
 10. Sinun on kopioitava se työpöydälle.
 11. Googlen laajennukset -valikko palaa.
 12. Sinun on napsautettava vaihtoehtoa ’Pakettilaajennus ”.
 13. Uuden välilehden pitäisi näkyä heti, sieltä sinun pitäisi napsauttaa Selaa laajennusten päähakemiston vieressä
 14. Kansio, joka oli tallennettu tietokoneen työpöydälle, sinun on avattava se ja sinun on valittava tiedosto, jolla on sama käyttäjän versio ja joka antaa sen hyväksyä.
 15. Jälleen tiedoston ’laajennuspaketissa’Yksityinen avain ’ sinun on jätettävä se tyhjäksi.
 16. Kaikissa näissä toimenpiteissä laajennuskansion on oltava etsimämme CRX -tiedosto, jonka avulla voit tallentaa sen kiintolevyltä tai Pendrive -asemalta.

Jos sinulla ei ole Windowsia, jos sinulla ei ole MacOS- tai Linux -käyttöjärjestelmää, menettelysi on sama vain, kun siirryt kahdeksanteen vaiheeseen kansiohaun järjestys muuttuu:

 • MacOS: Sinun pitäisi etsiä se nimellä (~ / ~ Kirjasto / Sovellustuki)
 • Linux: Laajennuskansion tulee olla (~ / .Conficg)

Kuinka tuoda laajennuksia ja asetuksia Google Chromesta toiseen tietokoneeseen?

Tuontia varten et voi avata asiakirjaa ja voila, sillä siinä on myös menettely, joka on suoritettava yksinkertaisin vaihein:

 1. Siirry Google Chromesta ja siirry valikkoonLaajennukset ’.
 2. Sinun on etsittävä tietokoneeltasi tiedosto, jonka olemme vieneet CRX -muodossa.
 3. Sinun on kopioitava ja liitettävä tai yksinkertaisesti vedettävä kansio selaimen Laajennukset -valikkoon.
 4. Sen jälkeen laajennus alkaa asentaa, odota sen lataamista ja siinä kaikki.

laajennukset kromissa

Kaikki tiedostot voivat olla aina käsilläsi riippumatta siitä, onko sinulla Internet -yhteys tämän menetelmän ansiosta, jolla voit tallentaa laajennuksesi ja tiedot turvallisemminSiitä huolimatta Google on monien suosikki ja on säilyttänyt käyttäjiensä luottamuksen, jolloin voit palauttaa nämä haitalliset laajennukset.