Skip to content

Google Doodle: Mitä ne ovat ja miten näet parhaat Googlen logot?

2 de syyskuu de 2021
doodle castillo google 14560

Google -yritys ei ole lopettanut uusien toimintojen ja vaihtoehtojen kehittämistä ohjelmilleen, sovelluksilleen ja alustoilleen. tarjotakseen parantaa niiden käytettävyyttä tai yksinkertaisesti antaa heille silmiinpistävämpi ja yksinkertaisempi ulkonäkö.

Varmasti sinulle on käynyt niin, että kun teet hakuja Googlen hakukoneen kautta, huomaat Anna kirjainten muuttaa muotoiluaan, ja jos kyseistä päivää vietetään tiettynä juhlapäivänä, nämä kirjeet mukautetaan loman aiheeseen.

Nämä muutokset johtuvat tahallisesta muutoksesta, jonka aiheutti sama Googlen yritys, joka on nimetty ”Doodle Google”.

Mikä on Doodlen tai Googlen logon alkuperä ja miksi se tehtiin tällä tavalla?

Se on yksinkertainen mutta erittäin luova väliaikainen muutos, joka tehdään Googlen kirjaimiin sen virallisessa hakukoneessa, muutos tehdään juhliakseen ikimuistoisen päivämäärän joka voi olla juhla, saavutus tai jopa tärkeitä ihmisiä, jotka ovat tehneet historiaa.

Google Doodlea kehitettiin tätä tarkoitusta varten sen jälkeen, kun sille oli suunniteltu logo. Bastille päivä vuonna 2000, Dennis Hwang; Larry Pagen ja Sergey Brinin tekemän ehdotuksen jälkeen Doodles luotiin järjestäytyneesti ja julkaistiin erityisellä tiimillä nimeltä ”Doodlers”.

Doodles oli aluksi yksinkertainen staattinen google word -asettelumutta ajan myötä ne paranivat, kunnes onnistuivat julkaisemaan ensimmäisen animoidun Doodlen.

Animoitu Doodle julkaistiin fyysikon kunniaksi Isaac Newton joilla oli erittäin luovia animaatioita, ja sen jälkeen oli myös mahdollista kehittää ensimmäinen interaktiivinen Doodle juhlimalla sarjan ”Pac Man ” jonka avulla käyttäjät, jotka käyttivät alusta, voivat pelata Pac Man -peliä, jossa alusta oli Googlen kirjaimet.

Doodleiden suuren suosion jälkeen Google -yritys päätti edistää yhä enemmän uusien mallien kehittämistä niin paljon, että ne ovat tähän päivään asti yli 4000 erilaisella mallilla of Doodles virallisessa hakukoneessa.

Mitkä ovat olleet erilaiset Google Doodlen olemassaolot?

Google -logon muunnelmissa on rekisteröity erilaisia ​​teemoja ja tunnettuja hahmoja kautta historian. Doodlen luojat etsivät kuitenkin aina tapaa saada käyttäjät osallistumaan vuorovaikutteisiin peleihin. Tässä osiossa mainitsemme Doodlen, joka on tullut suositummaksi viime vuosina.

doodle pac man google

Earth Day Google Doodle

Google -doodles on tehty maanpäivälle aina näyttävästi saavuttaa sama tavoite: lisätä tietoisuutta. Viimeisin, vuonna 2021 lanseerattu, halusi näyttää meille, miten ympäristö on jotain, joka kulkee sukupolvelta toiselle, ja korostaa sen säilyttämisen tärkeyttä, jotta lapsemme tai lastenlapsemme eivät joudu kärsimään tekojemme seurauksista.

Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on loma, jota kuuluisa Googlen hakukone ei voi jättää huomaamatta. Joten tänä vuonna Doodle kunnioitti rakkauden ja ystävyyden päivää erittäin houkuttelevan animaation avulla; joka osoitti a värillinen matto, joka viittaa tähän juhlaan niin romanttinen ja erikoinen.

Rubikin kuutio

Tässä tapauksessa Google Doodle antaa käyttäjille mahdollisuuden pelata vuorovaikutteisesti Rubikin kuution kanssa, näytöllä näkyvien komentojen avulla. Päätavoitteena on koota tämä palapeli lyhyessä ajassa, jolloin kuution jokainen pinta on samanvärinen. Tämä on Googlen tapa kunnioittaa luojaansa Ernő Rubikia.

Arpajaiset

Kunnianosoitus perinteiseen meksikolaiseen lautapeliin se tuntui Google Doodlen kautta; antaa käyttäjille mahdollisuuden oppia lisää aiheesta hauskan pelin avulla, joka mahdollistaa vuorovaikutuksen muiden ihmisten kanssa maailmassa. Erityisesti se on suunniteltu niin, että meksikolaiset, jotka ovat kaukana kotoa, herättävät hyviä aikoja lotossa pelaavana perheenä.

Äitien päivä

Yksi maailman tunnetuimmista juhlista on äitienpäivä; joten Doodlen käsittelystä vastaavat ihmiset eivät menettäneet tilaisuutta erottua verkosta. Kaikki tämä luomalla a täysin henkilökohtainen onnittelukortti; jossa jokainen voi lähettää sen äidilleen ja oppia myös hieman enemmän tämän juhlan historiasta.

Halloween

Google -hakukone näyttää joka vuosi ainutlaatuisen ja erilaisen Doodlen juhlimaan Halloweenia sopivalla tavalla. Viime vuonna he erottuivat interaktiivisesta pelistä, jossa jokainen surffaaja pystyi taistele aaveita meren syvyyksien läpi mustan kissanpennun avatarin kautta. Erittäin hauska tapa kunnioittaa tätä suosittua juhlaa; Joten toivotaan, mitä tämä uusi vuosi tuo meille, se varmasti yllättää sinut.

google doodle -logot

Mikä on paras Google Doodle koskaan?

Doodles -luomuksia Googlen jäsenet ovat niin luovia ja omaperäisiä, että vain yhden parhaan valitseminen on erittäin vaikeaa. Voimme kertoa teille, että on ollut Doodles -numeroita, joista on tullut suosittuja suuressa määrin, ja että kunnianosoitus maksetaan aina kuuluisalle hahmolle tai jollekin erityiselle päivämäärälle.

Lisäksi, on yli 1300 eri versiota, jossa Lontoon olympialaisten Doodle, Pac-Manin vuosipäivä, sekä Doodle legendaarisen Queen-ryhmän jäsenen Freddy Mercuryn syntymäpäivän kunniaksi erottuu. Yksi arvokkaimmista versioista on myös suosittu kirja Twenty Thousand League Under the Sea, jossa päätarkoituksena oli tuoda esiin Jules Verne, sen vertauskuvallinen kirjoittaja.

Mistä löydän parhaan Doodlen hakukoneelleni?

Doodleiden katsominen Googlen alustalla Sinun tarvitsee vain käyttää hakukonetta millä tahansa selaimella, joka sinulla on muistopäivän viettämispäivänä, kuten Hallowenin tapauksessa, tai jouluna.

Vaikka on myös mahdollisuus nähdä aiempien juhlien ja ikonisten hahmojen Doodleja tai jopa haluamaasi peliä ilman tarvetta olla juhlapäivä, alla opetamme sinulle, kuinka nähdä aiemmin julkaistut Doodles

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on päivittää Google Chrome -selain uusimpaan versioon tai muuhun laitteeseesi asennettuun versioon, jotta voit navigoida ongelmitta.
  2. Kun olet selaimen sisällä, kirjoita virallinen Google -hakukone ja kirjoita sana ”Doodles”.
  3. Sinun on siirryttävä viralliselle Google Doodles -sivulle, josta löydät kaikki uusimmat Google -yrityksen kehittämät Doodles -sivut, jotka puolestaan ​​löytävät kuluvalle päivälle luodun Doodlen.
  4. Ja valmis! näet kaikki Googlen yrityksen kehittämät Doodlesit.

Jos haluat nähdä Doodleja, jotka on luotu vuodesta 1998 lähtien, sinun on kuitenkin käytettävä tiedostoja Doodleja, jotka löydät samalta sivultaKun käytät niitä, löydät kaikki kyseisen vuoden jälkeen luodut ja niiden päivämäärän mukaan järjestetyt Doodles -kirjat. Lisäksi tässä osiossa näet myös kaikki tiedot siitä, mitä kyseinen päivämäärä ilmaisee.

google doodle -pelit

Kuinka voin helposti luoda Google Doodlen

Jos aihe on kiinnittänyt huomiosi ja haluat tehdä henkilökohtaisen Doodlen, sinun on tehtävä se rekisteröidy Google Plus sosiaaliseen verkostoon, johon sinun on syötettävä tietosi ja syntymäpäiväsi, jotta haluttu päivä koittaa, sama alusta huolehtii logon muuttamisesta, jotta voit arvostaa sitä ja näyttää juhlasi logon ystäviesi kanssa.

Kerromme myös, että on olemassa tapa, jolla voit käyttää Doodlea ja asettaa sen oletukseksi ilmaisen laajennuksen avulla ”suosikki Doodle” Jotta Google -hakukonetta käytettäessä alusta käyttää haluamaamme Doodle -mallia, näytämme alla, miten se tehdään:

  1. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on käyttää Doodles -luetteloa osoitteesta Doodlesin virallinen sivu Googlesta.
  2. Napsauta Doodlea, josta haluat käyttää lisää toimintoja ja tietoja.
  3. Voit ymmärtää, että valitsemasi Doodlen alla näkyy painike, jossa lukee ”aseta tämä Doodle suosikiksi”.
  4. Napsauta haluamasi Doodlen alla olevaa painiketta.
  5. Ja valmis! asetetaan oletusdoodleksi.

Mistä saat interaktiivisen Google Doodlen pelattavaksi?

Sinun on pelattava Google -selaimen tarjoaman interaktiivisen Doodlen kanssa, jotta voit pelata sitä kirjoita Google Doodles -tiedosto hakukoneen kautta. Tällä tavalla on mahdollista käyttää kaikkia vuosien ajan tehtyjä Doodleja sekä uusimpia Doodleja.

Kun kirjoitat, näet, että kaikki tiedot on järjestetty päivämäärien mukaan, joten valitse haluamasi. Liian, voit valittaa suodattamalla sisällön löytää helposti interaktiivisia pelejä ja viettää pitkiä tunteja hauskaa näiden alkuperäisten luomusten kanssa.

Google Doodle Game: Mitä pelejä pelataan?

Jos haluat viettää toisen iltapäivän ystäviesi kanssa, voit käyttää Google Doodle -pelin hauskoja vaihtoehtoja. Sinun pitäisi tietää, että voit pelata joko tietokoneella tai matkapuhelimella, jompikumpi kahdesta vaihtoehdosta on pätevä. Jos haluat löytää pelit, Sinun on käytettävä vain Googlen hakukoneesta, josta löydät vaihtoehtoja, kuten: tic-tac-toe, pasianssi, Pac-Man, miinanraivaaja, Snake.

On myös innovatiivisempia pelivaihtoehtoja Doodlesissa kuten: Magic Cat Academy, Garden gnomes, Great ghoul duel ja suosituin kaikista, Doctor Who -peli. Älä odota enempää ja laita jokin näistä nimistä hakukoneeseen aloittaaksesi hauskanpidon.