Skip to content

Google Fiber: Aktivoi, deaktivoi ja poista tekstitykset

3 de syyskuu de 2021
google fiber 14802

Jos olet äskettäin ostanut Google Fiber -tiimi ja sinulla on epäilyksiä sen toiminnoista tai olet vähän aloittelija etkä osaa käyttää sitä. Olet varmaan miettinyt, kuinka voin kytkeä tekstitykset päälle, pois tai pois päältä? Tämä on todella helppo tehtävä ja kestää vain muutaman minuutin.

Suoratoistopalvelut Heistä on tullut erittäin kuuluisia ajan myötä, minkä vuoksi niistä on tullut suuri miljonääriliike. Tästä syystä Googlen kaltaisia ​​yrityksiä ei voitu jättää ulkopuolelle. Tästä syystä käynnistettiin Google Fiber, joka on nopea internetyhteys. On tavallista nähdä se asennettuna koteihin, joissa on kuituoptiikkaa.

Mikä on Google Fiber?

Google Fiber on Googlen suunnittelema laite, joka pystyy muodostamaan yhteyden Internetiin tarjotakseen uskollisen multimediasisällön palvelun. Sen avulla voit käyttää kaikenlaisia ​​sarjoja tai elokuvia. Sen lisäksi, että sillä on yksi parhaista Internet -signaalivastaanottimista, mikä tekee siitä yhden markkinoiden tehokkaimmista.

Tämän projektin mahdollistamiseksi oli sijoitettava tuhansia dollareita symmetrisessä kuidussa, perinteisen kuituoptiikan muunnelma. Koska se pyrkii muodostamaan verkon kaikkialle Yhdysvaltoihin, jotta kaikki voivat käyttää tätä tekniikkaa.

Vaikka kyseessä on suhteellisen tuore tuote, koska se lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2014. Käyttäjät ovat hyväksyneet sen laajalti, ja he vain yhden vuoden aikana ylittivät sata kolmekymmentätuhatta katsojaa.

Siitä huolimatta se ei ole ehdottoman välttämätöntäSinun tulisi tietää, että laitteen optimaalisen toiminnan takaamiseksi heidän ei pitäisi käyttää tai kyllästää verkkoa. Joten tässä ovat samat vaihtoehdot WIFI -verkon optimoinnissa.

Mitä kuitu -TV: n tekstitykset ovat?

Pohjimmiltaan ns. Tekstitykset Ne ovat tekstiä versiona kuunneltavasta äänestä, näkyvät yleensä TV -ruudullamme, joskus ne voivat olla ärsyttäviä, koska niillä on taipumus häiritä käyttäjää, joten monet ihmiset päättävät poistaa ne pysyvästi.

Ota tekstitykset käyttöön ja poista ne käytöstä Google Fiberissä.

Jos haluat tarkistaa tekstitysten nykyisen tilan, meidän on tehtävä käyttämällä Google Fiber -kaukosäädintä, joka ohjaa laitetta suoraan, jos katsomme, siellä on erityinen painike näkemäämme tietoa varten.

Tästä voi olla hyötyä muun muassa tiettyjen asetusten siirtämisessä, kun katsomme sisältöämme. Täällä olemme kiinnostuneita vain tekstityksistä, jos katsomme, meidän on siirrettävä kohdistimen kanssa vain siihen kohtaan, jossa se näkyy ja voimme sekä aktivoida että deaktivoida ne.

Tämä tehdään joko nuolinäppäimillä tai napsauttamalla keskipainiketta Ota hiiri käyttöön ja poista se käytöstä. Tällä tavalla voit hallita mitä sarjoja haluat katsella tekstityksillä ja mitä ei.

Näiden laitteiden pitkäaikainen käyttö aiheuttaa monille visuaalista väsymystä, joten on välttämätöntä ryhtyä tiettyihin toimenpiteisiin sitä käytettäessä. Jotain hyvin samanlaista kuin silloin, kun puhumme tietokoneesta tai älypuhelimesta.

Onko ne saatavilla kaikissa ohjelmissa?

Enimmäkseen, kaikki ohjelmat tarjoavat tekstityksen vaihtoehtonaJotkut eivät kuitenkaan täytä tätä toimintoa, mutta silloin ne voivat olla hyödyllisiä monella tapaa, jos haluamme lukea, kun suoritamme toimintojamme Google Fiberissä, paras asia olisi saada tämä erinomainen innovatiivinen strategia aktivoitu.

Kuinka valita tekstitetty kanava?

  • Ensinnäkin meidän on syötettävä ”asetukset”.
  • Sitten kirjoitamme ”muokkaa tekstitettyjen kanavien muotoa”.
  • Kun olemme siellä, valitsemme haluamamme ja se tehdään.

Mitä voit tarjota minulle muista suoratoistopalveluista?

Google Fiber tarjoaa sinulle palvelun paljon täydellisempi kuin muut järjestelmät. Joten sinulla on useiden tekijöiden yhdistelmä, mikä tekee kokemuksestasi yhden parhaista.

Palvelu on jaettu suunnitelmiin, toisaalta, jos valitset vain Internet -suunnitelman, sinulla on mahdollisuus käyttää nopeutta lähellä 100 megatavua todellista sekunnissa. Joten palvelu on erittäin, erittäin nopeaa, lisäksi sinulla on televisio mukana ja voit nauttia kaikesta, mitä tämä edustaa.

poistaa tai poistaa tekstitykset Google Fiberista

Liian Sinulla on mahdollisuus valita vain televisio-ohjelma, joka nimensä mukaisesti antaa vain signaalin televisiota varten. Tämän suunnitelman avulla et voi käyttää Internet -yhteyttä kuten edellisessä.

TV -palvelussa on versio, joka on tarkoitettu sarjojen tai sisällön tallentamiseen. Tähän sisältyy lähes kaksi tuhatta megatavua tallennustilaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ladata puolet tästä tallennustilaa Google Drive -palveluun.

Lopulta sinulla on kallein suunnitelma, mutta se on myös sen arvoista. Tämä on laitteisto, joka sisältää sarjan laitteita niiden käyttämiseksi tämän palvelun kanssa. Näitä ovat tabletti, TV -laatikko, Chromebook saattaa myös olla mukana ja jopa apuohjelma Internetin selaamiseen, sinun pitäisi tietää, että jotkut laitteet ovat valinnaisia.