Skip to content

Google Play -palvelujen päivittäminen Android -laitteella uusimpaan versioon – vaihe vaiheelta

4 de syyskuu de 2021
google play services

Google Play -palvelu on käyttöjärjestelmään sisältyvät palvelut Android pitääksemme sovelluksemme ajan tasalla automaattisesti ja ilman niin paljon sekaannusta, pitäen ne uusimmassa saatavilla olevassa versiossa.

Tämä hakemus on monipuolinen määrä toimintoja vastaavat, joista seuraavat erottuvat: yhteystietojen synkronointi, RAM -muistin optimointi, käyttäjän yksityisyyden määrittäminen, Googlen todennus, muiden sovellusten tuet ja tietueet.

On huomattava, että jos Android -laitteessasi ei ole tätä sovellusta, on mahdollista, että sinulla on jatkuvasti ongelmia sen järjestelmässä, joten on käytettävä pakollisesti. On kuitenkin mahdollista ladata se APK -muodossa säästääksesi enemmän tallennustilaa.

Tarkista Googlen palveluiden nykyinen versio

Saada haltuunsa miten näet matkapuhelimesi version, sinun on siirryttävä asetusten, sovellusten ja ilmoitusten osioon; Etsi täältä Google Play -palveluja, ja se antaa sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, tässä näytössä näet sovelluksen nimen, sen käyttämän tilan, asennuspäivämäärän, viimeisen päivityksen ja versio, joka sillä on tällä hetkellä.

Tarkista, että se on Google Play -palveluiden uusin versio

Nyt hyvin tietää mikä versio sinulla on Android sinun on tiedettävä, onko se viimeisin. Tästä syystä se hakee Chrome -selaimessa, mikä se on; Voit kuitenkin löytää sen myös käyttämällä APK Mirroria, joka päivittyy jatkuvasti.

Jos vertaillessasi näet, että ne ovat sama versio, sinun ei tarvitse päivittää; muuten suorita alla antamasi vaiheet jotta voit tehdä siitä helppoa ja yksinkertaista mobiililaitteellasi tarkastelemalla jokaista lomaketta tai vaihtoehtoa, jolla sinulla on pääsy Google -tilillemme puhelimesta.

1. Vaihe

Sinun on siirryttävä Android Play -kauppaan, syötettävä aiemmin päivitetty ja katsottava, tarjoaako se sinulle uuden Play Services -päivityksen vai lukeeko vain ”asennettu”. Kun se ei salli sinun päivittämistä niin helposti, sinun on turvauduttava muihin kannustavampiin ja tehokkaampiin menetelmiin, mutta ensimmäinen asia on varmistaa kaupasta, toimiiko sovelluksen uusi versio jo.

2. Vaihe

Jos päivitys ei ole mahdollista Play -kaupasta, ilmoitamme tässä toisen menettelyn, jotta voit suorittaa sovelluksen päivityksen loppuun ja että matkapuhelimesi voi jatkaa normaalia toimintaa kuten muutkin sovellukset.

Tyhjennä Google Play -välimuisti

Tämän toiminnon suorittamiseen tarvitset kirjoita asetukset tai asetukset Android -laitteestasi, siellä ollessa sinun on löydettävä, missä se sanoo sovelluksia; katso sitten laitteen sovelluskauppaa.

Kun olet jo Google Playssa, liu’utat näyttöä hieman alaspäin ja saat useita vaihtoehtoja, joista yksi on poistaa välimuisti, napsauttaa sitä ja hyväksyä. Kun tämä vaihtoehto on käytössä, osa kaupasta poistetuista tiedoista poistetaan.

Tyhjennä Googlen palveluiden välimuisti

Kun olet tyhjentänyt Play Kaupan välimuistin, se on myös poistettava Google -palvelusta. Jotta voit tehdä tämän, sinun on pohjimmiltaan toistettava edellinen prosessi, vain tällä kertaa sovelluksissa sinun on haettava Google Play -palveluja, ja tässä vaiheessa on kyse liukumisesta ja muisti- tai välimuistitietovaihtoehdon paikantamisesta, napsauta sen ja sitten hyväksyä.

3. Vaihe

Kirjaudu ulos ja kirjaudu uudelleen sisään Gmail -tililläsieli sinun on suljettava kaikkien tililläsi olevien osapuolten Gmail -istunto, odota hetki (noin 5–10 minuuttia), sen jälkeen avaa tilisi uudelleen ja siirry sovellukseen uudelleen.

lataa mobiilisovellukseen

Jos et voi päivittää Google Play -palveluja, laita lentokonetila päälle matkapuhelimesta, anna pitkän ajan kulua, poista se käytöstä ja tarkista sen saatavuus uudelleen.

Viimeisenä strategiana suosittelemme sitä sinun on poistettava sovellus, poista se siirtymällä Play Kauppaan, käynnistä puhelin uudelleen ja asenna Google Play -palvelut uudelleen.

Jos tämä sovellus ei toimi kunnolla tai pysähtyy, sinun on korjattava tämä ongelma ennen kuin voit päivittää sen.