Skip to content

Gradient Fill Tool -työkalun käyttäminen Adobe Illustratorissa

25 de elokuu de 2021
MCSH1999 1

Olet ehkä jo oppinut joitakin työkalujen käytön perustoimintoja Adobe Illustratorissa; kuten hiusten tai hiusten vaikutuksen kiinnittäminen kuvaan tai monimutkaisempia asioita, kuten rasteritehoste. Rikastamaan tietosi digitaalisen graafisen suunnittelun suhteen olemme laatineet tämän artikkelin. Täällä opit käyttämään työkalua gradientin täyttö Adobe Illustratorissa.

Kuinka voit käyttää Adobe Illustratorin kaltevuustyökalua?

Yksi Adobe Illustratorin eduista on, että se tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia muokata objekteja tai kuvia, jotka ovat vain graafisia resursseja, jotka voit luoda tai luoda tuoda.

Vaiheet gradientin täyttötyökalun käyttämiseksi Adobe Illustratorissa

Sinun pitäisi tietää, että se on työkalun käyttö gradientin täyttö sitä käytetään yleensä kahden tai useamman värin sekoittamiseen tai valotehosteiden lisäämiseen. Useimmiten se toimii siluetteja tai vektorikuva; Jos haluat siirtää kuvan vektoriin, voit tehdä sen tällä ohjelmalla, koska ne ovat objekteja, jotka antavat mahdollisuuden käyttää täyttöä väri- ja liukuvärityökalulla.

Kun olet valinnut mallin tai tehnyt vektorikuvan, jolla aiot työskennellä, valitse väri täyttöä varten ja sitten tällä värillä täyttögradientityökalu toimii. Kuinka tehdä se? noudata vain näitä yksinkertaisia ​​ohjeita huolellisesti:

Valitse väri täytteen kaltevuudelle

 • Siirry kohtaan työkalurivin väriruutu, joka on alareunassa, valitse värivaihtoehto,
 • Valitse sitten väri kaksoisnapsauttamalla värityslaatikko ja lopuksi Ok.

Työskentele täyttögradientityökalun kanssa

 • Siirry ensin työkaluriviltä löytyvälle kaltevuuden täyttötyökalulle. Napsauta nyt objektin aluetta, jolle käytät liukuväriä. Napsauta sitten kaltevuus -välilehti avataksesi kaltevuuspaneelin.
 • Varten säädä asetuksia ja kaltevuuspalkki, löydät asteikon, jonka avulla voit liikkua vapaasti liukusäätimellä säädä sävyä ja kaltevuusaste haluttu, koska se näyttää aina oletuksena mustan ja valkoisen alkuperäisenä ja lopullisena värinä,

Muiden liukuvärien käyttäminen

 • Jos haluat käyttää muita kaltevuuden täyttöääniä, napsauta tämän asteikon liukusäädintä, napsauta avattavia nuolia ja valitse yksi väriasteikko, Sitten samassa valintaikkunassa voit valita värin. Jos haluat vaihtaa kulmaa tai kohdistetun täytön kaltevuuden suuntaan, napsauta sitten valintaa ja vedä kohdistinta, kunnes se pyörii haluamaasi suuntaan, jotta voit simuloida valotehosteen.
 • Samassa kaltevuuspaneeli Sinulla on mahdollisuus muokata peittävyyttä sekä kuvasuhdetta. Jos et ole kaikkien asetusten tekemisen jälkeen täysin tyytyväinen käyttämääsi täyttöön ja kaltevuuteen, napsauta vaihtoehtoa kumoa ja jatka muita säätöjä.

Liukuvärin täyttötyypit

Liukuväripaneelissa on myös mahdollisuus valita kaltevuustyyppi:

 • Säteittäinen: jossa se saa muodon ympyröissä tai soikeissa,

lomakkeen laajennus ohjelmassa

 • Lineaarinen: jossa värit muodostavat yhdensuuntaisia ​​viivoja, tämä kaltevuus on ihanteellinen levitettäväksi kohteiden viivoille tai reunoille ja
 • Vapaa muoto: jossa vuorostaan ​​sinulla on vielä pari vaihtoehtoa: pisteet ja viivat.

Kuinka saavuttaa 3D -vaikutus kohteeseen

 • Kohteessa kaltevuuspalkki napsauta toista liukusäädintä. Valitse samasta värivalikoimasta a pehmeämpi sävy.
 • Sinä pystyt lisää värejä Liukuvärille napsauttamalla liukupalkkia voit lisätä muita liukusäätimiä. Samalla tavalla lisäät muita värejä halutessasi, kunnes saavut 3D -tehosteen.
 • Voit käyttää samaa tekniikkaa 3D -pallojen luomiseen; Tässä suhteessa meillä on yksinomainen osio tätä aihetta varten.

Olemme varmoja, että saavutat vaikutuksia logoissa tai kaikissa kuvissasi tällä lyhyellä oppaalla, miten kaltevuus työkalu alkaen täyte päällä Adobe -kuvittaja. Aloita nyt herättääksesi nämä graafiset resurssit eloon, mikä auttaa sinua täydentämään ja parantamaan Adobe Illustratorilla tehtyjä asiakirjoja.