Skip to content

Hämähäkkikaavion tai -kaavion luominen tai tekeminen verkossa – esimerkkejä

26 de elokuu de 2021
diagrama arana herrameinta web 12937

Ihmisen mieli on oletusarvoisesti myrskyisin ja käsittämätön paikka aina kysellä. Kaikki luonnon ohjeiden mukaan, meillä on taipumus ajatella asioita liikaa, kun kyse on kiinnostavasta aiheesta.

Olemme tietoisia ja järkeviä olentoja, mikä puolestaan ​​jättää meille suuren dilemman. Se pysyvä dilemma on miten edustamme ajatuksiamme jotta muut ymmärtäisivät.

On kehitetty monia erikoisia tapoja, kuten organisaatiokaavioiden luominen. Ja samoista näkökulmista muitakin mahdollisuuksia edustaa ajatuksiamme, kuten vuokaaviot.

Tässä yhteydessä haluamme puhua kanssasi käytännön työkalusta, josta tulee pelastaja ideoiden ja tietämyksen esittämisessä datassa tai postulaateissa. Puhumme hämähäkkikaaviosta. Tässä opetamme sinua tekemään hämähäkkikaavion helpoimmalla tavalla.

Miksi meidän pitäisi tehdä hämähäkkikaavio?

Kuten jo mainittiin, alalla on erilaisia ​​mahdollisuuksia ideoiden tehokas esitys. Työkalut, kuten konseptikartat, ovat unohtumattomia ja selittämättömiä kuvakkeita.

Kuten myös synoptinen taulukko. Sama inhimillinen kekseliäisyys, joka vaatii työkaluja asentojesi kaappaamiseen, luo puolestaan ​​mekanismeja sen toteuttamiseksi.

On totta, että kaikilla tätä tarkoitusta varten suunnitelluilla esityksillä on jäykät säännöt ja määräykset, jotka rajaavat ja erikoistuvat niihin. Jos näin on, siitä tulee valtava ilo. Kaikki haluavat tehdä ja kumota haluamallaan tavalla ideoiden esitysrakenteet.

Tässä vaiheessa meillä on kuitenkin tarve koskettaa aihetta hämähäkkikaaviot tehokkaana vaihtoehtona saavuttaaksemme halutut tavoitteemme.

Ei mitenkään ajatella, että sanotaan, että hämähäkkikaaviot ovat elementtejä, jotka on vapautettu sitä säätelevistä säännöistä, ei. Se on alistettu kuten muutkin aiemmalle rakenteelle, ja ennakkoluuloton.

Mutta erikoista siinä on sen valmistuskelpoisuus tai pikemminkin sen hyvin omituinen ja järjestelmällinen tapa sijoittaa ohjeet ja tilat tietojen antamista varten. Jotta ei jätä tilaa hölmöilylle jakelusta ja toimituksista. Koska sama hämähäkkikaavio näyttää mihin sijoittaa kaiken.

Mikä on hämähäkkikaavio?

Se on käytännön rakenne, jossa kyseinen aihe tulee olemaan esitetään kaavion keskeisenä elementtinä ja aloittajana. Tästä aloittavasta elementistä tai keskeisestä ideasta alkaa liittyä aiheeseen. Näiden viivojen tulisi olla oletuksena suoria, jotta saadaan aikaan parempi käytännön ja esteettinen järjestys.

ohjelma tehdä hämähäkkigrafiikkaa verkossa

Yleinen rakenne on kirjaimellisesti verkon tai hämähäkinverkon muodossa oleva ryhmittymä, jossa näet selvästi käsitteiden väliset yhteydet ja yhteydet sekä keskeisiä ja toissijaisia ​​ajatuksia. He puolestaan ​​menevät yhteiseen alkuperään, joka on geneesipostulaatti, eli mistä kaikki alkaa. Mutta tämä luodaan kronologian avulla.

Se alkaa keskeisestä teemasta, kun otsikko on yksityiskohtainen, emohaarat on tehty, ne ovat niitä, jotka hallitsevat yhteyksien ja suhteiden järjestelmä. Kun meillä on seurauksia, voimme hajottaa toissijaisia ​​tai kolmannen asteen ideoita syvyydestä riippuen. Ne puolestaan ​​ovat elementtejä, jotka on yhdistetty koko sarjaan.

Tämä mahdollistaa käsitteiden välisen suhteen visualisoinnin. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme yhdistää vanhemman idean tiedot tai sen toissijaiset ideat toisiinsa. Koska näin on a työkalu, jonka avulla voimme jäljittää yhtäläisyyksiä, yhteys, siteet ja yhteisen alkuperän elementit ideoiden välillä. Ihanteellinen syventämään asioita yksinkertaisesta esityksestä.

Kuinka tehdä hämähäkkikaavio tai kaavio verkossa?

Tietäen kuinka interkonseptilinkkien rakenne ja sisäiset prosessit ovat. Liitteenä selvennykseen edellinen muotoilusta ja alkuperäisestä aloittamisesta, voimme tehdä hämähäkkikaavion erittäin helposti verkossa. Vaadimme vain didaktista työkalua, joka tarjoaa kaikki tarvittavat välineet sen suorittamiseen.

Voimme määritellä itsemme monin tavoin esimerkiksi verkossa siellä on Creately -alusta, joka tarjoaa paljon erilaisia ​​ja helppoja ideoita edustavien elementtien rakennetta. Samoin kuin monet muut virtuaaliset alustat, jotka rakentavat malleja valmiiksi. Tekee prosessista käytännöllisempää ja tehokkaampaa online -väistämättömien etujen ansiosta.