Skip to content

hCAPTCHA ja reCAPTCHA – Määritelmä, erot ja toiminnot botteja vastaan

3 de syyskuu de 2021
computadora candado 14555

Jos olet usein Internetin käyttäjä, olet varmasti törmännyt reCAPTCHA -haasteet. Tämä on Googlen palvelu, jonka avulla voimme erottaa ihmiset roboteista, joita käytetään yleensä ohittamaan verkkosivustojen turvallisuus ja varastamaan tietosi. Tällä hetkellä on kuitenkin uusi vaihtoehto tälle palvelulle ja se on hCAPTCHA.

hCAPTCHA on täysin ilmainen palvelu, joka verkkosivustosi suojaamisen lisäksi antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa jokaisella suoritetulla haasteella. Näet kaikki sen edut virallisella hCAPTCHA -sivulla.

Millaisia ​​Captcha -tyyppejä on olemassa?

Tämän päivän testipohjaiset turvatestit erottaa ihmiset tietokoneista Niistä on tullut osa jokapäiväistä elämäämme, jotka on luotu suojaamaan tietojamme. On olemassa seitsemän tyyppiä, joita voimme nimetä: matemaattinen laskenta, sanapeli, aikarajoitetut vastaukset, piilotetut kentät, ei captcha recaptcha- ja tunnistuskuvaa tai visuaalista captcha.

Automaattisista ratkaisuista

He ovat niitä, joilla on automaattivastaavan haasteet, eli ne on kehitetty resoluutioalgoritmeilla, kuten ’no captcha recaptcha’ -tapauksessa, joka koostuu napsauttamalla ’En ole robotti’ ja antaa meille pääsyn kosketuksen epätarkkuuden vuoksi, koska robotti koskisi aivan keskustassa.

Ihmisen työstä

Toisaalta näillä on käyttäjän väliintuloa, koska ne koostuvat suorittaa pienet testit kuten sanojen tunnistaminen kuvassa, esineiden tunnistaminen tai äänien erottaminen, Captchaa on helpompi kehittää ja siksi halvempaa kuin automaattisia.

Mitä hyötyä hCAPTCHA: sta on?

hCAPTCHA on täysin ilmainen captcha -palvelu kaikille käyttäjilleenSe on myös laajimmin käytetty tämän tyyppinen riippumaton palvelu maailmassa.

Huomaat myös, että hCAPTCHA käyttää haasteet, jotka ihmiset voivat helposti saavuttaa, mutta ei botille. Keräämällä tietoja, joita on vaikea merkitä koneoppimisongelmissa, ja käyttämällä niitä erottaakseen, onko verkkosivun kävijä ihminen vai botti.

Tämä hCAPTCHA -palvelu ei aiheuta käyttäjälle eroja, vaan he valitsevat edelleen kuvia, joista pyydetty kohde löytyy, esimerkiksi autot, polkupyörät, liikennevalot. Lopulta se pyytää käyttäjää luokitella esine kuvan sisälle tai että valitset valokuvalle luokan, joka on yksinkertainen tehtävä kenelle tahansa.

Mitä eroja on hCAPTCHA: n ja reCAPTCHA: n välillä?

Äskettäin reCAPTCHA ilmoitti aikovansa veloittaa palvelunsa käytöstä, ei ole vielä tiedossa, tuleeko hinnasto käyttäjän mukaan. Mutta varmasti se yllätti kaikki ja sai monet etsimään vaihtoehtoa tälle ongelmalle.

hCAPTCHA on aloite tarjoaa samat palvelut kuin Googlen reCAPTCHA sillä erolla, että sen päätavoite on käyttäjien yksityisyys ja että se ei veloita verkkosivuilta palvelustaan, päinvastoin, se maksaa heille.

Miten toimitte ihmisten käyttöön Internetissä?

Se Captcha vaativat käyttäjän toimia Ratkaisun suhteen niistä on tullut erittäin suosittuja viime vuosina, koska ne ovat yksinkertaisempia kuin automaattiset, mutta lopulta ne ovat halvempia ja helpommin saatavilla verkkosivujen omistajille.

Varmistaakseen näiden captcha -ohjelmien tehokkuuden ohjelmoijat lataavat ne ennen markkinoille menoa verkkosivuille, joilla ihmiset ratkaisevat ne yksi toisensa jälkeen, saat pienen pennin dollarin bonuksen jokaisesta ratkaisemastasi dollarista. Erittäin suosittu sivu tämän työn tarjoamiseen on ’RUCaptcha’.

hcaptcha havaitsee botteja

Kuinka ne auttavat torjumaan robotteja verkkosivuilla

Botien ja hakkereiden tunkeutumisen Internetiin pitäisi olla kaikkien huolenaihe. Sinun ei tarvitse olla verkkosivun ylläpitäjä, jotta voit valvoa tietojasi ja turvallisuuttasi, jopa sosiaalisen median kuluttajien on. Suosittelemme aina käyttämään suojattua salasanaa, jossa yhdistetään isojen, pienten ja aakkosnumeeristen kirjainten käyttö, jotta voit suojata sosiaaliset verkostosi mahdollisimman tehokkaasti.

Pidä robotit poissa verkkosivustoltasi

Jos olet verkkosivun omistaja tai ylläpitäjä, yksi huolenaiheista, jonka ei pitäisi antaa sinun nukkua yöllä, on Kuinka suojata sivusi bottihyökkäyksiltä? Tähän on useita tapoja, joista ensimmäinen on aina käyttäjien ja avainten löytäminen, joita on vaikea tulkita.

Toinen vaihtoehto pitää lomakkeet turvassa on lisätä haasteita, ja älä pelkää, sinun ei tarvitse kehittää ohjelmaa tai vastaavaa, itse asiassa prosessi reCAPTCHA: n lisäämiseksi WordPress -verkkosivustoosi on hyvin yksinkertainen, ja se voitti. t kestää yli 30 minuuttia toteuttaa se.

Ja se on, että paitsi lomakkeet ovat tapa yrittää päästä sivullesi tai istuttaa haittaohjelmia. Se voi tapahtua myös kommenttien kautta, ja juuri silloin on hyödyllistä käyttää roskapostin torjuntatyökalua, kuten reCAPTCHA tai hCAPTCHA. Ja viimeinen suositus on, että aktivoit laajennukset, jotka estävät automaattisesti kirjautumisyritykset tai kommenttisi viestiisi.

Kuinka ansaita rahaa hCAPTCHA: lla?

Yksi tämän aloitteen silmiinpistävimmistä nähtävyyksistä on ansaita rahaa jokaisesta käyttäjien ratkaisemasta haasteesta, eli että he eivät myy tietoja mainontayrityksille; mutta käyttää Human Protocol -järjestelmää, jonka kautta he kouluttavat koneoppimismalleja.

Haastamalla käyttäjät ja merkitsemällä suuria tietomääriä luotettavasti ja edullisesti, nämä tiedot mahdollistavat koneoppimismallien tehokkaamman kouluttamisen.

Sitten verkkosivut saavat ihmismerkkejä (HMT) joka kerta, kun käyttäjät suorittavat haasteen, ja koneoppivat yritykset maksavat ihmismerkistä (HMT) merkitsemään tietonsa. Koko Ethereum -lohkoketjun kautta. hCAPTCHA tarjoaa myös mahdollisuuden lahjoittaa tuotot hyväntekeväisyyteen mieltymyksistäsi.