Skip to content

Ilmoittaako Snapchat, kun tallennat näytön?

16 de marraskuu de 2021
1621171903 827 Ilmoittaako Snapchat kun tallennat nayton

Snapchat jatkaa kasvuaan sosiaalisessa mediassa. Tämä sovellus on kerännyt miljoonia käyttäjiä suhteellisen lyhyessä ajassa. Snapchat-suodattimet ovat raivoa, ja ihmiset rakastavat erilaisia ​​hienoja ominaisuuksia, joita päivitetään säännöllisesti sovellukseen.

Meitä hämmästyttää edelleen se, että niin monet nuoremman ikäryhmän käyttäjät valitsevat tämän sovelluksen muiden sijaan. Sen lisäksi Snapchat on yksi halutuimmista sovelluksista myös julkkiksille.

Koska tähän sovellukseen liittyvä väestörakenne on melko nuori, Team Snapchatin on välttämätöntä ja melko velvollisuus suojata käyttäjiensä tiedot väärinkäytöltä.

Tämän valossa Snapchat ilmoittaa käyttäjälleen, jos hänen chattinsa tai kuvakaappauksensa tallennetaan tai kuvakaappaus otetaan, ja näin ollen snapchatissa ystävillemme jakamamme snapchat-kuvat katoavat yleensä 10 sekunnin kuluttua, kun taas tässä portaalissa jaetut tarinat yleensä pysy siellä 24 tuntia ja katoa sitten.

Tämän ominaisuuden ansiosta ihmisiä kehotettiin jakamaan joitain intiimimpiä tietoja portaalissaan. Tästä johtuen käyttäjän tietojen yksityisyys ja suojaus ovat ehdottoman tärkeitä.

Kerromme nyt teille tämän kääntöpuolelta. Kerromme sinulle, kuinka ihmiset voivat löytää tavan kiertää tämän sovelluksen tietosuoja- ja turvallisuusmääräyksiä.

Vuonna 2017 IPhone esitteli päivityksen, jonka avulla sen käyttäjät pystyivät nauhoittamaan mitä tahansa heidän näytöllään tapahtuvaa, ja tässä päivityksessä oli se, että snapchatilla ei ollut tapaa havaita tällaista toimintaa.

Vaikka on olemassa muutamia kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka saattavat havaita tämän toiminnan, mutta niiden hyödyllisyys ja yhdistäminen snapchatiin on ilmassa.

Ohjaamme sinut tavan, jolla snapchat ilmoittaa, kun nauhoitat näyttöä.

Ilmoittaako Snapchat, kun tallennat näytön?

1) Jos otat kuvakaappauksen jonkun kuvasta, henkilö saa ilmoituksen kaksoisvihreällä nuolella nimesi vieressä katsojaluettelossaan.

2) Jos nauhoitat jonkun snapin tai chatin, hänelle ilmoitetaan myös kaksoisvihreällä nuolella nimesi lisäksi katsojaluettelossaan.

3) Tämän lisäksi chatissa näkyy ilmoitus, joka kertoo sinulle juuri otetusta kuvakaappauksesta tai juuri tehdystä näytön tallenteesta.

Toinen asia, joka voi tapahtua, kun Snapchat ei ehkä pysty havaitsemaan tätä toimintaa, on, kun henkilö laittaa puhelimensa lentokonetilaan. Tällainen asia estää Snapchatia havaitsemasta, tapahtuuko jotain, kuten kuvakaappausta tai näytön tallennusta.

Johtopäätös:

Snapchatilla on päivittäin yli 200 miljoonaa käyttäjää, ja sillä on moraalinen ja eettinen vastuu suojella tietojaan, ja tästä syystä Team Snapchat kehittää jatkuvasti uusia päivityksiä, joiden avulla käyttäjä voi hyödyntää tietojensa käyttöä ja hajauttamista.