Skip to content

Jaetun näytön asettaminen Samsung Galaxy A -laitteeseen – vaiheittainen opas

3 de syyskuu de 2021
samsung telefono pantalla 14235

Älypuhelimet ovat kehittyneet valtavasti Ajan myötä, vuosi toisensa jälkeen esittelee uusia ja mielenkiintoisia teknisiä tietoja ja ominaisuuksia, jotka ovat entistä tehokkaampia kuin aiemmat älypuhelimet, ja lisää kaikenlaisia ​​työkaluja, sovelluksia, palveluita ja työkaluja, osoittautuen siten elintärkeiksi ja tärkeiksi lisävarusteiksi jokapäiväinen elämä.

Tällä hetkellä voimme täysin varmuudella selittää, että Android- ja iOS -käyttöjärjestelmillä on tavalla tai toisella parhaiden mobiililaitteiden kärki sen lisäksi, että ne pystyvät toimittamaan lähes valtaosan nykypäivän markkinoilla olevista päätelaitteista. Toisaalta on tärkeää huomata, että vain yksi näistä kahdesta on maailman ykkönen. Näin on, tämä viesti on Androidista.

Android -järjestelmä tunnetaan yleisesti suuren muokkaamisensa ansiosta, se sisältää useita työkaluja, palveluita ja työkaluja sekä tietysti sen tyylikkään ja yksinkertaisen käyttöliittymän. Kuten voimme myös sanoa, että useat tähän käyttöjärjestelmään liittyvät tuotemerkit tarjoavat käyttäjille mobiililaitteita, joilla on melko korkeat tekniset tiedot ja ominaisuudet erittäin kohtuulliset hinnat.

Tämäntyyppinen kotelo on hyvin yleinen erittäin tärkeissä ja laajalti tunnetuissa yrityksissä, kuten Xiaomi, Huawei tai se on jopa hyvin nähty Motorolan Moto -sarjan laitteissa. Mutta ei ole epäilystäkään siitä, että jos meidän on puhuttava tuotemerkistä, joka tarjoaa valikoimaa, hyvää terminaalia ja kohtuulliset hinnat, meidän on nimettävä Samsung.

Seuraavaksi annamme a lyhyt selitys Samsung -mobiililaitteista, sen puhelinvalikoima ja näissä päätelaitteissa esiintyvä satunnainen erikoistoiminto. Pysy siis ilman lisäviivettä kanssamme ja selvitä kaikki tiedot, tiedot ja yksityiskohdat, jotka liittyvät tähän vaikuttavaan brändiin, joka on läsnä puhelinmaailmassa.

Samsungin mobiililaitteet ja niiden sarja.

Samsung on yksi niistä edelläkävijöitä puhelinten luomisessa Älykäs, tämä on vuosien varrella saavuttanut jättimäisen kasvun ja laajan tunnustuksen ympäri planeettaa monien erilaisten eritelmien ja ominaisuuksien päätelaitteiden ja hintojen ja makujen vaihtoehtojen lisäksi. Samsungilla on laaja valikoima edullisia, keskitason ja huippuluokan matkapuhelimia.

Tästä suuresta joukosta mobiililaitteita löydämme Samsungin merkitsemiä erilaisia ​​tarinoita, jotka erottuvat niiden kustannuksista ja ominaisuuksista. Mainitun puhelinsarjan sisällä Löydämme Note -saagat, S -saagan, Tab -saagan, M -saagan, A -saagan ja paljon muuta. Jotkut näistä ovat edelleen liikkeessä markkinoilla, mutta toiset on lopetettu.

Jokaisesta näistä Samsung -päätelaitteiden erikoissarjoista löytyy a laaja luettelo mobiililaitteista, jotka on julkaistu markkinoille vuosien varrella ja luonut uusia vaihtoehtoja, jotka ovat nykyajan paljon ajankohtaisempia ottamalla käyttöön uusia eritelmiä ja erittäin suosittuja ominaisuuksia matkapuhelimissa tällä hetkellä.

Yksi Samsungin tunnetuimmista sarjoista on Samsung Galaxy A- tai Alpha -sarja. Tämä mobiililaitteiden tarina on ollut voimassa vuodesta 2014 lähtien ja sen päätelaitteiden levitys jatkuu ilman ongelmia. Tätä sarjaa leimaa tarjonta keskitason ja huippuluokan matkapuhelimia käyttäjille, mikä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi mainittu Samsung -matkapuhelimien ryhmä on edelleen markkinoilla.

Millä Samsung -laitteilla on mahdollista käyttää jaettua näyttöä tai moninäyttöä?

Kaksoisnäyttötoiminto on ollut trendi erilaisissa mobiililaitteissa, sekä iOS- että Android -laitteissa, joissa Samsung -brändillä on laaja valikoima matkapuhelimia, joissa mahdollistaa tämän vaihtoehdon aktivoinnin jotta sen käyttäjät saavat enemmän irti siitä, kun he käyttävät brändin puhelimia. Mallien joukossa, joissa se voidaan tehdä, ovat seuraavat luokat.

  • Samsung Galaxy S = S10; S20; S21
  • Samsung Galaxy A = A01; A02; A10; TO 20; A30; A50; A70
  • Samsung Galaxy Z = kääntö; Taita

mobiili jaettu näyttö

Kuinka moninäyttö toimii Samsung -laitteissa

Jokin aika sitten oli mahdotonta käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti matkapuhelimessasi; mutta viime aikoina suunnilleen vuodesta 2017 lähtien se on työskennellyt tämän toiminnon parissa joka on ollut erittäin hyödyllinen matkapuhelinten käyttäjille heidän ostamastaan ​​brändistä ja käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Tämä toiminto nimenomaan tekee jaa puhelimen näyttö kahteen täsmälleen samaan osaan; tällä tavalla voit avata sovelluksen toisella puoliskolla ja toisen, jossa on jäljellä. Tämä tehtiin säästääkseen aikaa ja jotta käyttäjät olisivat mukavampia laitteidensa kanssa ja säästäisivät aikaa myös matkapuhelimen käytön aikana.

Mitä tulee Samsungin matkapuhelimiin, moninäyttö toimii täsmälleen kuten muilla laitteilla; tuotemerkki sallii kuitenkin jokaisen annetun näytön koon pienentämisen tai lisäämisen; sanomalla, että yksi ikkuna on suurennettu tai suljettu enemmän kuin toinen, sovellukselle antamasi apuohjelman tai sen prioriteetin mukaan.

Kuinka ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä jaettu näyttö Android -matkapuhelimessani

Nyt, kun tiedät vähän tästä toiminnosta; sinun on opittava aktivoimaan tai poistamaan käytöstä matkapuhelimellasi. Tässä tapauksessa annamme sinulle yksinkertaisia ​​ohjeita Android -matkapuhelimien käyttämiseksi; koska kaikissa näissä se on täsmälleen sama menettely. Voit tehdä sen oikein kahdella yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla.

Voit ensin mennä avoimien sovellusten sijaintiin ’äskettäinen’, sieltä pidät sovellusta painettuna ja voit liu’uttaa sen näytön yläosaan; tällä tavalla näyttö jakautuu ja voit sisällyttää toisen näytön alareunaan. Samalla tavalla tätä toimintoa suorittaessasi näet oikealla puolella olevan näytön, jossa se osoittaa ”jaetun näytön”.

Toinen vaihtoehto on erilainen kuin edellinen, tässä ensimmäinen asia on, että sinun on avattava sovellus, jonka haluat sijoittaa yläruutuun; napsauta sen kuvaketta ja saat vaihtoehdon ”Jaa näyttö”Painikkeen painaminen jakaa näytön automaattisesti, joten sinun tarvitsee vain valita sovellus, joka menee alareunaan, ja siinä kaikki.

Lopuksi päästä eroon tästä toiminnosta on hyvin yksinkertaista; toisaalta voit painaa puhelimesi kotipainikettatietenkin, jos tällä on tämä; Jos ei, sinun on vain siirrettävä viiva, joka jakaa näytön kokonaan yhteen suuntaan (joko ylös tai alas); mutta se on tehtävä loppuun asti ja sinulle jää sovellus, jonka olet valinnut laajentaa.

solukas henkilö

Kuinka laittaa Samsung Galaxy A -puhelimen kaksoisnäyttö tai jaettu näyttö?

Kuten aiemmin totesimme, Samsung Galaxy A -saga tunnetaan yhtenä täydellisimmistä kaikista työkaluista ja työkaluista. Näistä löytyy kaksoisnäyttötila, joka selitämme kuinka käyttää Seuraava.

  • Ensimmäinen askel tämän tilan aktivoimiseksi on napsauttaa navigointipainiketta, jossa näkyvät kaikki sillä hetkellä käytössä olevat sovellukset.
  • Täältä valitsemme yhden näistä. Myöhemmin pieni valikko tulee näkyviin, ja tästä vaihtoehtoluettelosta valitaan ’Avaa jaetun näytön näkymä’.
  • Nyt voimme valita, minkä sovelluksen kanssa haluamme jakaa näytön, ja siinä kaikki. Otamme kaksoisnäytön käyttöön. Voimme myös siirtää rajalinjaa valitaksesi näön koon.