Skip to content

”Java SE -binaari ei vastaa” -virhe – Minecraft -ratkaisu (esimerkki)

30 de elokuu de 2021
no responde solucion minecraft

Monet Minecraft -käyttäjät ovat huolissaan ”Java SE -binaari ei vastaa” -virheestä. Tämä ongelma estää tämän videopelin suorittamisen ja aiheuttaa sen pakollisen sulkemisen. Siksi on löydettävä tehokas ratkaisu. Tässä artikkelissa selitämme kaiken ”Java SE -binaari ei vastaa” -virhe – Minecraft -ratkaisu

Mikä on ”Java SE -binaari ei vastaa” -virhe?

”Java SE -binaari ei vastaa” -virhe Minecraftissa on vika, joka estää pelin toimimasta oikein alustalla missä sovellus on käynnissä. Tämä virhe näkyy ikkunassa, jossa käyttäjän on pakko napsauttaa Sulje ohjelma.

Minecraft toimii Java -sovelluksen alla. Tästä syystä peli lakkaa toimimasta, kun ilmenee virhe ”Java SE -binaari ei vastaa”. On tärkeää huomata, että tämä ongelma voi ilmetä kaikissa Java-pohjaisissa sovelluksissa tai vain Minecraftissa.

Miksi saan ”Java SE -binaari ei vastaa” -virheen Minecraftissa?

”Java SE -binaaripalvelu ei vastaa” -virhe voi johtua useista syistä, kuten näytönohjaimen ohjainten ongelmasta, joka on ristiriidassa vakiomallisen Java -alustan kanssa.

Myös ”Java SE -binaari ei vastaa” -virhe voi ilmetä tietokoneessa, joka sisältää Java Runtime Environment -ohjelmiston vanhentunut versio. Siksi on välttämätöntä ladata, asentaa ja päivittää Java uusimpaan versioon. Toisaalta on mahdollista, että Minecraftin toimintaa estävän vian alkuperä johtuu virheistä Java -välimuistissa.

”Java SE -binaari ei vastaa” -virhe – Minecraft -ratkaisu

Minecraftin Java SE -binaari ei vastaa -virhe ei ole epätavallinen. Joskus ongelma ilmenee, kun Windowsiin asennetussa Java -versiossa on puutteita tai kun järjestelmä yrittää ajaa vanhentunutta näytönohjainta. Seuraavaksi selitämme vaiheet, jotka sinun on noudatettava tämän virheen ratkaisemiseksi.

Tarkista tietokoneellesi asennettu Java -versio

Tarkista ensin tietokoneellesi asennettu JRE- tai ”Java Runtime Environment” -versio. Tehdä se, kirjoita Windowsin hakukoneeseen ”Java Plug-in” ja avaa sovellus.

Napsauta ”Tietoja” -välilehteä ja siirry Java -verkkosivustolle tarkistaaksesi uusimman saatavilla olevan Java -version.

Lataa Java -sovellus

Jos et ole aiemmin asentanut mitään Java -versiota, sinun on siirryttävä viralliselle Java -verkkosivustolle ja valitse Java Runtime Environment -sovellus tai ”JRE”. Valitse käyttöjärjestelmäsi versio ja paina ”Lataa” -painiketta. Odota muutama sekunti, kunnes asennusohjelma latautuu tietokoneellesi. Jos haluat asentaa Javan mihin tahansa Ubuntun versioon, sinun on päivitettävä sen paketit päätelaitteen avulla.

Avaa myöhemmin suoritettava tiedosto, jotta voit asentaa Java -sovelluksen tietokoneellesi. Saat komponentin tai laajennuksen, joka sisältää Java -virtuaalikoneen ja alustakirjastot tälle sovellukselle.

Tietokonetta käyttävä henkilö

Tyhjennä Java -välimuisti

Voit myös tyhjennä java -välimuisti ratkaista Java SE -binaari, joka ei vastaa Minecraftin virheeseen. Tämä toiminto pakottaa selaimen lataamaan ohjelmien ja verkkosivujen uusimman version. Voit tehdä tämän siirtymällä Java -sovellukseen ja napsauttamalla ”Asetukset”.

Näet uuden Väliaikaisten tiedostojen asetukset -ikkunan. Paina ”Poista tiedostot” -painiketta ja paina ”OK”. Valitse vahvistusikkunassa ruudut ”Jäljitä ja lokitiedostot”, ”Välimuistissa olevat sovellukset ja appletit” ja ”Asennetut sovellukset ja appletit”. Paina lopuksi ”Hyväksy” -painiketta.

Päivitä näytönohjain

Jos sinulla on vanhentunut näytönohjain, tämä on todennäköisesti syy ”Java SE -binaari ei vastaa” -virheeseen. Tämän ongelman ratkaisemiseksi tarkista kaikki tietokoneeseen asennetun näytönohjaimen tiedot.

Siirry videolaitteesi valmistajan (Intel, NVIDIA, Radeon ATI) viralliselle verkkosivustolle ja etsi ”Lataukset” tai ”Ajurit” -osio, jos haluat päivittää näytönohjainkortin ilman ohjelmia käyttöjärjestelmäsi mukaan.