Skip to content

JVC Smart TV -sovellusten lataaminen – Asenna ja päivitä

3 de syyskuu de 2021
jvc menu 14834

Aiemmin televisioita käytettiin vain kanavien katseluun, mutta nykyään televisiomme avulla on mahdollista tehdä loputtomia vaihtoehtoja YouTube -videoiden katsomisesta televisiostasi Internetin selaamiseen ja voidakseen tehdä sen paremmin kuin JVC Smart TV. Kaikkien näiden toimintojen käyttämiseksi televisiossamme on oltava erilaisia ​​sovelluksia, minkä vuoksi voidaan kysyä: Kuinka ladata, asentaa ja päivittää sovellus JVC Smart TV: hen?

Yleensä sovellukset herättävät televisiollemme elävyyttä, minkä vuoksi meidän on tiedettävä, kuinka päivittää ne, jos siitä tulee uusi versio. Seuraavaksi mainitsemme kaikki tarvittavat vaiheet, jotta voit ladata ja päivittää mitä tahansa sovellusta JVC -merkkisessä televisiossasi.

Asetukset, jotka sinun on tehtävä missä tahansa JVC Smart TV: ssä ennen sovellusten asentamista

Jos olet juuri ostanut television, sinun on määritettävä se käyttämään sitä mieleiseksesi. Voit tehdä tämän ennen sovellusten lataamista. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä selkeästi, on kytkeä televisio päälle, kun ohjain paina valikkopainiketta päästäksesi sen asetuksiin, tässä sinun on säädettävä useita parametreja, kuten kirkkautta ja Korjaa kellonaika ja päivämäärä valitsemalla Kello.

Paina ohjaimen CH -painiketta Jos haluat ohjelmoida sen kanavien kanssa, voit käyttää kauko -ohjaimen nuolia. Sinun pitäisi myös poistaa tekstitykset ohjelmoinnista, koska se voi tehdä jotain ärsyttävää. Nyt voit aloittaa ulkoisten laitteiden, kuten DVD -soittimien, liittämisen.

Jos haluat ohjelmoida kanavan, voit tehdä sen siirtymällä valikkoon, paina asetusvaihtoehtoa ja valitse ’Kanava’. Valitse tässä osassa kaapeli, jos sinulla on satelliitti tai antenni; paina Enter -näppäintä, jotta televisio etsii kanavia, jotka näkyvät sinulle yhteyden kautta. Kun haku on valmis, poistetut kanavat palaavat ohjelmaan.

Muut asetukset, jotka sinun on määritettävä JVC Smart TV: ssä

Yksi asioista, jotka sinun on tehtävä, on lajitella kanavat, jolloin voit löytää ne nopeammin. Paina valikkopainiketta ja avaa asetukset, etsi vaihtoehto ”Muokkaa kanavia” ja siirry sitten digitaaliseen kokoonpanoon ja tilaa kanavat.

Valitse muutettava kanava nuolinäppäimillä Paina OK asettaaksesi kanavan, toista tämä prosessi jokaisella kanavalla, jonka haluat siirtää.

On mainittava, että tämä televisio ei ole paljon tallennustilaa, Tästä syystä yritä asentaa tarvittavat sovellukset. Jos aiot ladata pelejä, voit tehdä sen, mutta ei liikaa.

Mitkä sovellukset ovat yhteensopivia JVC -älytelevisioiden kanssa?

Välissä JVC Smart TV -yhteensopivat sovellukset tämä Netflix, Youtube, Pluto -tv, Movistar -tv, Directv Go ja Disney plus.

Mistä tiedän, milloin sovellukset ovat vanhentuneet televisiossani?

The TV -sovellukset, kun ne ovat vanhentuneita ne alkavat pysähtyä ja toimia väärin ja hitaasti.

Kuinka ladata JVC -markkinat JVC Android TV: hen?

Tiedostojen USB -laitteelta välität tiedot televisioon ja voit aloittaa käytön, kun olet asentanut chromen lataa JVC market, sähkökaupastasi JVC -tuotteille.

Voiko Play Kaupan asentaa JVC -merkkiseen Smart TV: hen?

kyllä ​​sinä voit asenna Play Kauppa JVC -merkkiseen Smart TV: hen, Meidän on kirjauduttava sisään Google -tilillämme, jotta voimme käyttää Play Kauppaa.

Kuinka asentaa sovelluksia JVC Smart TV: hen?

JVC -älytelevisiotNe ovat laitteita, joiden avulla voit käyttää mitä tahansa sovellusta, koska siinä on Android -järjestelmä. Tämän prosessin suorittamiseksi sinun on varmistettava, että televisio on yhteydessä Internetiin.

Jos haluat ladata ne, siirry Play Kauppaan, kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, jos et ole vielä tehnyt sitä, ja etsi sitten sovellus, jonka haluat ladata. Nyt sinun tarvitsee vain painaa painiketta, joka sanoo Asenna, odota sitä ladataksesi ja voit painaa ’Avaa’ -vaihtoehtoa.

Voit päivittää ne tekemällä sen Play KaupastaSinun tarvitsee vain mennä valikkoon ja etsiä kaikki ladatut sovellukset, ja tällä alueella voit päivittää jokaisen niistä, selvästi sen, jossa on saatavilla olevat päivitykset. Toinen vaihtoehto ladata ja päivittää on .apk -tiedostosta, tämä on loistava työkalu, jota voit käyttää, jos Play Kauppa ei toimi oikein.

Etsi päivitettävän sovelluksen .apk -tiedosto, tarkista, että se on uusin saatavilla oleva versio. Siirrä tämä tiedosto USB -tikulle ja liitä se televisioonKun olet televisiossa, aloita sovelluksen uusimman version lataaminen siirtymällä Lähde -kohtaan ja USB -portille. Lopussa näet päivitetyn sovelluksen Sovellusluettelo -valikossa.

päivitä sovellus älytelevisiomerkkiin jvc

Tämä prosessi on suoritettava ohjaimen avulla, mutta jos sinulla ei valitettavasti ole sitä, sillä ei ole väliä, koska voit käyttää matkapuhelintasi kauko -ohjaimena Smart TV: n ohjaamiseen, tämä auttaa sinua paljon, jos jostain syystä menetit tai vahingoitit ohjainta.

Asenna Amazon Prime

Varten asenna amazon prime Sinun on siirryttävä Play -kauppaan ja kirjoitettava Amazon Prime -laitteen yläosaan, jossa on suurennuslasi, paina hakua ja tällä tavalla Amazon Prime ilmestyy ruudulle aloittaaksesi sen asentamisen ja käytön aiemman tilauksen kanssa.

Asenna Google Chrome

lataa chorme -sovellukset

Varten asenna google chrome Tarvitset Fire Command -sovelluksen, jotta voit etsiä tiedostoja USB -laitteeltasi ja saada sen tällä tavalla televisioosi elokuvien selaamiseen tai lataamiseen.

Disney Plus

Disney Plus Voit etsiä sen Play Kaupasta ja aloittaa sen asentamisen, mutta voidaksesi käyttää sitä sinulla on oltava aiempi tilaus.