Skip to content

Kanavan muokkaaminen ja muuntaminen tasoksi Photoshopissa nopeasti ja helposti

25 de elokuu de 2021
PhotoShop Logo 2

Photoshopin avulla voit muokata kuvaa eri tavoin ammattimaisen tuloksen saavuttamiseksi. Tästä syystä sitä pidetään parhaana muokkausohjelmana.

On myös huomattava, että sen työkalut ovat tunnettuja kerrokset ja sen vieressä on kanava -välilehti. Se täyttää tärkeän tehtävän tiettyjen kuvien muokkauksessa.

On tärkeää korostaa sitä on olemassa monia Tehosteet Photoshopissa (kuten 3D -tehoste tekstissä), jotka toimivat kanavien kanssa. Esimerkiksi valokuvassa oleva henkilö voidaan valita kanavien kautta sen suojaamiseksi sen vääristymiltä. Kanavat -välilehdellä voidaan suorittaa useita tehosteita.

Kanavien merkitys ja merkitys

Aluksi on tärkeää huomata, että kuvat sisältävät RGB-, CMYK- ja LAB -värit niillä on kanavat Photoshopissa. Joten kun avaat kuvan, jossa on esimerkiksi RGB, huomaat sen automaattisesti, kun katsot sen nimeä työtilassa.

On huomattava, että kanavat sijaitsevat oikeassa alakulmassa olevan Tasot -välilehden vieressä. Myös kun valitset kanavat -välilehden, huomaat, että a jako RGB: n, punaisen, vihreän ja sinisen välilläKun valitset jokaisen kanavan, huomaat, että kuva ei muutu ollenkaan.

Tämä johtuu siitä, että kanava sisältää tietoa, mutta se on käännettävä, punainen kanava sisältää väri- ja kirkkaustiedot. Yhdessä, jos sinulla on LAB -kuva, huomaat, että kanavien jakauma on erilainen, koska on olemassa yksi ns. kirkkaus, toinen on vihreä / punainen ja kolmas on sininen / keltainen.

Jokaisella kuvatyypillä on oma jakelunsa kanavissa, joten sinun on ensin työskenneltävä kanavat -välilehdellä. Kun kerrokseksi muutettava valinta on otettu huomioon, seuraava vaihe voidaan suorittaa.

Sinun on siirryttävä tason välilehdelle ja luotava uusi kerros, se voi olla esimerkiksi sävy- ja kylläisyyskerros. On tärkeää korostaa, että kerros voidaan luoda kanavavalinnan mukaan.

Vaiheet kanavan muuntamiseksi helposti kerrokseksi Photoshopissa

Jos haluat muuntaa kanavan kerrokseksi, sinun on valittava maski tai kerros, jolle haluat ladata aiemmin luodun tai valitun kanavan. Valitse sitten ylävalikosta ”kuva”ja sitten vaihtoehto”kaytä kuvaa”.

Photoshop -kerrosvaihtoehdot

Komento kertoo Photoshopille, että se lataa jonnekin tason, uuden, naamion tai kanavan. Se on kuva, joka käy läpi sarjan toimintoja, jotka käyttäjä päättää.

Voidaan sanoa, että uuden kerroksen maskin sisällä valittu kuva ladataan, joten kun soveltaa kuvaketta avataan tasovaihtoehdossa, se asetetaan ”yhdistetty” ja kanavassa, jonka haluat muuntaa, se voi olla esimerkiksi ”punainen”.

Seuraavaksi sekoitusvaihtoehdossa voit valita haluamasi vaihtoehdon tai jättää sen ”normaaliksi” ja opasiteetiksi on asetettu 100%. Lopuksi voit painaa ”ok”. Suorittamalla nämä vaiheet näet automaattisesti, kuinka valittu kanava on integroitu tai muunnettu kerrokseksi.

Kanava on ladattu kerrokseen, samoin kaikki erityisesti kanavakerroksen kerrosvälilehdessä tehdyt muutokset vaikuttavat vain valittuun maskiin. Tällä menetelmällä voit eristää tietoja, jotka muuten olisivat mahdottomia.

Lopuksi voidaan sanoa, että työskennellä kanavien kanssa niiden muuttamiseksi kerrostaminen on yksinkertainen toimenpide. Mutta monet Photoshop -käyttäjät eivät tiedä vaiheita, joiden avulla se voidaan tehdä, tällä tavalla tietty osa kuvasta muuttuu.

Lopuksi on hyvä mainita, että Photoshop -ohjelma sisältää useita integroituja työkaluja. Johtaminen takaa ammattimaisen työn. Tästä syystä se on yksi käyttäjien käytetyimmistä ja suosituimmista kuvankäsittelyohjelmista.

Saatat myös olla kiinnostunut Kerroksen avaaminen ja avaaminen Photoshop CC: ssä