Skip to content

(Kannibalisaatio) Kuinka ladata useita kuvia yhteen Instagram-tarinaan?

26 de heinäkuu de 2022
Kahden kuvan sijoittaminen tai lataaminen yhteen Instagram tarinaan Instagram tarinat

Instagram-tarinat ovat yksi sosiaalisen verkoston eniten käytetyistä ominaisuuksista. Joillekin ei riitä, että lataat yhden kuvan kerrallaan, vaan he pyrkivät lisäämään kuvia tarinoihinsa. Mutta kuinka lisätä tai lähettää useita kuvia samaan Instagram-tarinaan.

Jatka tämän artikkelin lukemista ja selvitä, miten se tehdään. Selitämme askel askeleelta yksinkertaista, helppoa ja ilman temppuja saada useita kuvia samassa Instagram-tarinassa.

Sosiaaliset verkostot ovat epäilemättä mahdollistaneet suuren edistyksen Internetissä, mikä mahdollistaa sen olemassaolon sosiaalisen vuorovaikutuksen uusi mediajossa jokainen käyttäjä on osana, jotta voimme luoda erilaisia ​​sisältöjä ja jakaa niitä muiden kanssa.

He ovat muuttaneet maailmaa niin, että lapset, nuoret ja aikuiset käyttää näitä verkkoja vuorovaikutukseen läheisten ihmisten ja kaukaisten sukulaisten kanssa, mikä helpottaa sitä, vaikka jotkin verkot ovat paremmin hallittavissa kuin toiset.

Mikä ei ole muuttunut ollenkaan, on se säilyttää kommunikaatioolemuksensa, Näin voimme nähdä, että verkostoja on erilaisia ​​ja niiden tarkoitukset ovat myös erilaisia, eli niillä kaikilla ei ole samaa tavoitetta täytettävänä, voidaan sanoa, että suuri monimuotoisuus on jotenkin vallannut nämä virtuaaliset viestintävälineet.

Instagram tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa tunteitasi ja ajatuksiasi Tarinat-toiminnossa, tämän kuvan tai videon kautta. Tarinoihin voit lisätä musiikkia, tarroja ja monia muita esineitä, jotka auttavat sinua välittämään käsityksen siitä, mitä haluat ilmaista. Instagram-tarinat ovat tapa jakaa hetkiä seuraajien kanssa, jos haluat julkaise nämä hetket yhdessä valokuvassavoit tehdä sen, seuraavaksi kerromme sinulle, kuinka voit saavuttaa sen.

Mitä etuja ja työkaluja Instagram tarjoaa käyttäjilleen?

Epäilemättä Instagram on kehittynyt julkaisunsa jälkeen on tullut sosiaalinen verkosto valokuvista par excellencemikä antaa sille viestintä- ja siten tunnevoimaa, mikä asettaa itsensä yhdeksi maailman parhaista.

Hänen tapansa esittää tietoa on muuttunut suuresti vuoden vaihteen jälkeen formaatti videoissa valokuvaukseen, siten, että fanaattiset käyttäjät hyväksyvät nämä muunnelmat.

Sen toiminnoissa meillä on kuvankäsittely, sen käyttö on yksinkertaista, mutta pystyy anna kuviin ammattimaisia ​​vivahteitajonka avulla voimme tarjota katsojille laadukkaampaa sisältöä syötteessämme, Instagramissa voimme myös zoomata jokaiseen löytämäämme kuvaan, jotta voimme tarkkailla tarkemmin ja tarkemmin.

Se tarjoaa meille myös mahdollisuuden ladata videoita Instagram-galleriaan, sovellus halusi mennä pidemmälle innovoimalla tällä työkalulla, alun perin se antoi meille mahdollisuuden sisällyttää videoita, joiden kesto oli enintään 15 sekuntia, mutta nyt se antaa meille tilaa tee se 60 sekunnissa mukavuuden lisäämiseksi.

Tietenkin Instagram-tarinat ovat olleet yksi suosikkivaihtoehdoista fanien ja käyttäjien toimesta, meidän hyödyksemme voimme lisätä kuvia ja videoita, joiden kesto on 24 tuntia, voimme tarkastella tarinoita myös anonyymisti, tätä vaihtoehtoa voidaan soveltaa myös ohjelmoimalla julkaisujamme muilla sovelluksilla.

On huomionarvoista mainita Instagramin livetoiminto, sen avulla voimme jaa video reaaliajassa seuraajiemme kanssa mahdollisuudella, että live-lähetyksen lopussa se ei enää näy kaikille.

Meidän on otettava huomioon positiivisia ja negatiivisia asioita Instagramsekä kaikista sosiaalisista verkostoista ja sovelluksista, joita käytämme päivittäin, yksi eduista on, että se on täysin ilmainen, joten kun käyttäjät etsivät valokuvasovelluksia, tämä on yksi ensimmäisistä luettelossa.

sama cSiinä on useita muokkausvaihtoehtoja sen sisällä, mikä täyttää käyttäjien tarpeet. Parasta on, kuinka helppo käsitellä, se on yksi sen merkittävimmistä ominaisuuksista, joten se voi tavoittaa monet useammat ihmiset ilman monimutkaisuutta.

instagram-tili

voimme estää tilins joiden kanssa emme tunne olosi mukavaksi, toisin kuin muut sovellukset, jotka eivät salli meidän tehdä niin. Haitoista voidaan todeta, että yksi sen suurimmista haitoista on sen verkkoversion muokkausosa tietokoneilla, toisin kuin mobiililaitteissa, joiden avulla voit suorittaa tarvittavat toiminnot tiedoston lataamiseen ja muokkaamiseen.

Ja muita työnantajan ongelmia on yksityisyyden puutekoska sovellus ei anna meidän valita, kenelle haluamme näyttää sisältöämme ja kenelle emme.

Miksi sinun pitäisi laittaa useita kuvia samaan Instagram-tarinaan?

Jos haluat ilmaista kaksi valokuva-ideaa vain yhdessä elementissä, Instagram antaa sinulle mahdollisuuden tehdä niin, jolloin voit sijoita kaksi hetkeä yhteen tarinaan erilainen parantaaksesi suorituskykyäsi sovelluksessa.

jaa tarina peittokuvilla

parantaa suunnittelua

Valokuvan suunnittelu on yksi niistä asioista, jotka herättävät huomiota tarinassasi, lisättynä editointiin tai tehosteiden soveltamiseen. Jos lisäät uuteen luomukseen kaksi valokuvaa, saat ainutlaatuisen ja monipuolisen muotoilun, saa kaikki rakastamaan uutta tarinaasi.

jakaa kaksi hetkeä

Kahden kuvan lisääminen samaan montaasiin auttaa sinua jakamaan kaksi hetkeä samassa tarinassa. Käyttämällä tätä vaihtoehtoa sinulla on useita näkymiä tarinaviesteillesi. Lisäksi voit myös jakaa tarinan toisella alustalla.

Kuinka laittaa kaksi tai useampia kuvia samaan Instagram-tarinaan?

Instagram innovatiivisissa vaihtoehdoissaan, nyt me voit lisätä enintään 6 valokuvaa yhdessä tarinassa, tämän toiminnon suorittaminen on erittäin yksinkertaista, meidän on vain avattava Instagram, voimme luoda tilin, jos meillä ei ole sitä, ja sitten painamme profiilikuvaamme julkaistaksesi tarinan.

Kun kameravaihtoehto tulee näkyviin, meidän on painettava ’layout’-vaihtoehtoa missä avautuu malli, jossa on useita välilyöntejä ilmainen minne valokuvamme menevät, valittuna galleriasta tai yksinkertaisesti otettuna tällä hetkellä, ja siinä kaikki. Nyt voimme ladata kaksi kuvaa yhteen Instagram-tarinaan.

Android-laitteen käyttäminen

Näytämme sinulle vaiheet, joita sinun on noudatettava jos haluat ladata enemmän kuin kaksi kuvaa Instagram-tarinoihisi, mutta muista, että sinulla on enintään 10 kuvaa. Aloitaksesi sinun on tietysti syötettävä Instagram-sovellus älypuhelimellasi.

Kun olet sovelluksessa, sinun on mentävä näytön vasempaan yläosaan, josta löydät profiilikuvasi ja napsautat sitä. tämä toimenpide avaa kamerasi, jotta voit ottaa selfien, jos et tee niin, voit siirtyä galleriaasi. Voit tehdä tämän liu’uttamalla alhaalta ylöspäin ja siinä olevat kuvat tulevat näkyviin.

Valitse kuva, jonka haluat ladata tarinaasi, sinun tarvitsee vain painaa ja pitää painettuna, jolloin sinua pyydetään valitsemaan seuraava kuva. Valitse kaikki haluamasi, voit jopa valita videoita, mutta muista, että raja on 10 kuvaa. Kun olet tehnyt valinnan, sinun on napsautettava ’Seuraava’-vaihtoehtoa.

Sinulle tarjotaan vaihtoehto, että voit sisällyttää emojeita, tekstiä tai tarroja, paina tämän vaiheen jälkeen ”Seuraava” -vaihtoehtoa. Nyt sinut ohjataan uuteen ikkunaan, jossa sinun on painettava ”Share” -painiketta ”Sinun tarinasi” -vaihtoehdon vieressä. Ja siis tällä tavalla olet ladannut 10 kuvaa Instagram-tarinoihisi hyvin yksinkertaisella ja nopealla tavalla.

iPhonen kautta

Jos sinulla on iPhone, suoritat vaiheet, jotka ovat hyvin samanlaisia ​​kuin Android-puhelimia käyttävien käyttäjien tapauksessa. Ensimmäinen askel on tietysti napsauttaa Instagram-sovelluskuvaketta päästäksesi siihen. Seuraavaksi menet mene profiilikuvaasi ja napsauta sitätämä avaa matkapuhelimesi takakameran.

instagram mobiili

Tämä on sinun ottamaan haluamasi valokuvat. Jos haluat ladata valokuvan, joka on galleriassa, sinun on syötettävä se. Tätä varten sinun tarvitsee vain pyyhkäise näytöllä alhaalta ylös ja valokuvat tulevat näkyviin. Voit valita ne napsauttamalla kuvaa ja pitämällä sitä painettuna, kunnes sinua kehotetaan valitsemaan seuraava valokuva.

Sinun on toistettava tämä prosessi enintään 10 kertaa, seuraava vaihe on napsauttaa ’Seuraava’-painiketta. Sinut viedään ikkunaan, jossa lisäät tekstiä tai voit valita tarroja tai hymiöitäja napsauta sitten ”Seuraava”. Jos haluat ladata tarinojesi kuvat ja lopettaa prosessin, sinun on napsautettava jakovaihtoehtoa Tarinasi-kohdan vieressä.

Onko mahdollista ladata yli 10 kuvaa samaan Instagram-tarinaan?

Kuten olemme jo nähneet tässä artikkelissa, Instagram antaa sinun paitsi ladata yhden tai kaksi kuvaa samassa tarinassa. On myös mahdollista ladata jopa 10 kuvaa, jotain, mikä saattaa monille tuntua mahdottomalta. Mutta meidän on muistettava, että tämän sosiaalisen verkoston ilmestymisestä tähän asti alustaan ​​on tehty tärkeitä muutoksia.

Ja yksi niistä liittyy todellinen mahdollisuus ladata useita kuvia samassa tarinassa ilman suuria haittoja. Mutta tämä on enintään 10 kuvaa, jotka voit ladata, mutta pystyä suorittamaan tämän yrityksen, joka joillekin voi olla hieman hämmentävää. Suosittelemme, että seuraat tätä lyhyttä opasta ladataksesi useita kuvia Instagram-tarinoihisi.

instagram-logo

Mitä sovelluksia voin käyttää useiden kuvien lataamiseen samaan Instagram-tarinaan?

Kuten monet käyttäjät, he eivät ole vakuuttuneita tuotteen laadusta lataa valokuvasi tai videosi Instagram-tarinoihin ja he haluavat, että näillä on toinen taso. Tämän saavuttamiseksi he käyttävät ulkoisia sovelluksia, jotka voivat tarjota sinulle laajan valikoiman toimintoja ja tehosteita, jotka haluat varmasti sisällyttää kuviisi.

Markkinoilta löydät paljon erinomaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit lataa korkealaatuisia kuvia. Sen lisäksi, että voit lisätä tehosteita, joista pidät eniten, yllättääksesi yhteystietosi ja ystäväsi. Täällä puhumme kahdesta erittäin hyödyllisestä ja monipuolisesta työkalusta, joiden avulla voit ladata kuvia Instagram-tarinoihisi.

layout

Täällä tarjoamme sinulle upean mobiilisovelluksen, jonka voit ladata ilmaiseksi Googlen virtuaalikaupasta. Ja kyse on sovelluksen asettelusta, jonka avulla voit luo luovia kuvia, jotka jaat myöhemmin ystäviesi kanssa tarinoissasi. Ja tämä sen useiden toimintojen ansiosta, joiden avulla voit muokata valokuviasi haluamallasi tavalla.

Tämän sovelluksen käyttäminen on erittäin yksinkertaista, koska sen käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen, ja sinulla on myös kaksi tapaa käyttää sitä. Valitse kuva kuvagalleriasta ja muokkaa sitä sen tarjoamilla eri suodattimilla. JOMPIKUMPI voit käyttää ”Photo Booth” -palvelua jolla voit ottaa valokuvan tällä hetkellä ja näet kollaasin kaikista mahdollisista yhdistelmistä.

instagram-mobiili nainen

työkalusarja

Toinen uusi vaihtoehto, jonka avulla voit ladata valokuvia Instagram-tarinoihisi, on Toolkit, se on työkalu, jonka avulla voit tehdä kaiken. Mitä tulee tietysti muokkauksia, joita voit tehdä kuviisi ja videoihisi. Siellä voit tehdä upeita valokuvakollaaseja, luoda liukusäädinkuvan tai käyttää biosissasi erilaisia ​​fontteja.