Skip to content

(Kannibalisaatio) Kuinka laittaa iPhone-tyylinen WhatsApp Android-matkapuhelimeeni?

26 de heinäkuu de 2022
1622948370 714 Kuinka muuntaa Android WhatsApp iPhone tyyliksi hymioineen esimerkki

Tänä päivänä WhatsApp on yksi eniten käytetyistä sovelluksista, ja on normaalia, että me kaikki haluamme käyttää sitä upeilla vaihtoehdoilla, joita iPhone voi tarjota meille. Kuten esimerkiksi piilotettujen iOS-emojien lisääminen ja käyttäminen. Jos tämä on sinun tapauksesi, mutta sinulla ei ole Apple-laitetta, älä huoli, sillä näytämme sinulle täällä kuinka muuntaa Android WhatsApp iPhone-tyyliin sen hymiöillä hyvin yksinkertaisella tavalla.

Keskustelu Android-matkapuhelimien ja Apple-yhtiön matkapuhelimien, eli iPhonen, välillä on erittäin laaja. Totuus on, että kaikki riippuu jokaisen ihmisen mausta, koska jokaisella laitteella on etunsa ja haittansa. silti voimme mukauttaa laitteitammeTämän vuoksi herää kysymys, kuinka voin käyttää iPhonen tyylistä WhatsAppia Android-matkapuhelimessani.

Jos haluat Android WhatsAppin puhtaan iPhonen tyyliin Android-puhelimeesi, tämä on sinun paikkasi, sillä tässä näytämme sinulle erittäin helpon tavan saavuttaa tämä tavoite. Tässä opetusohjelmassa opetamme sinulle, kuinka saada ulkonäkö WhatsApp esitettävä uusimmissa iPhone-laitteissa Android-matkapuhelimellasi.

Suosittelemme myös tätä opasta iPhone-tyylisten ilmoitusten käyttämiseen Android-laitteissa, mikä auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen, jonka mukaan Android-puhelimesi on hyvin samanlainen kuin iPhone. Lue ilman pitkiä puheita seuraava opas, jonka olemme laatineet sinulle.

Kuinka voin saada WhatsApp iPhone -emojit Android-puhelimessani?

Toinen yksityiskohta, joka on epäilemättä kiinnittänyt monien huomion, ovat iPhonen näppäimistöön integroidut emojit. Vaikka Googlen emojit eivät ole ollenkaan huonoja, on syytä sanoa, että iPhonessa on a erinomainen laatu ja houkuttelevat paljon enemmän huomiota eloisilla väreillään. Tiedoksi sinulla on iPhonen emojit Instagramissa ja voit nauttia näistä hymiöistä täysillä.

Eikä ole yllätys kenellekään, että on olemassa sovellus, jonka avulla voimme nauttia iPhone-emojista mistä tahansa Android-puhelimesta. Tämä upea sovellus on iFont, joka antaa meille mahdollisuuden vaihtaa matkapuhelimemme fonttia sille mitä haluamme. Ja tässä tapauksessa emojien vaihtamiseksi meidän on ladattava iOS-emojipaketti ja asennettava se sitten sovelluksesta.

Voimme ladata tämän sovelluksen Google Play Kaupasta helposti ja täysin ilmainen. Kun olet asentanut sen onnistuneesti, voit nauttia iPhonen hymiöistä. Toivomme, että kaikki nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä sinulle ja että voit nauttia kaikista iPhone-matkapuhelimien tarjoamista vaihtoehdoista, vain parhaista parhaista.

Kuinka ladata iPhone-tyyppinen WhatsApp Android-puhelimeesi?

WhatsApp on laajalti käytetty sovellus kaikkialla maailmassa, koska sen avulla voimme helposti olla yhteydessä keneen tahansa yksinkertaisesti Internet-yhteyden avulla.

Mutta kuten missä tahansa sosiaalisessa verkostossa, tässä sovelluksessa on tiettyjä yksityiskohtia, jotka muuttuvat sen mukaan, mikä laite meillä on. IPhonen tapauksessa ei ole epäilystäkään siitä, että tämä sovellus siinä on paljon enemmän muotoilua yksinkertainen ja kevyt kuin Android.

Ja vaikka on totta, että iPhonessa on joitain asioita, joita voi kadehtia Androidille, tässä tapauksessa Apple voittaa WhatsAppilla. Tästä syystä monet ihmiset ovat jo jonkin aikaa yrittäneet muuttaa Androidin WhatsAppin tyyliä iPhonen tyyliksi. Jopa emojien luomisesta ja mukauttamisesta Androidilla ja iOS:llä on tullut maailmanlaajuinen trendi.

Jos haluat sen, etkä tiedä miten se tehdään, ei hätää, selitämme sen sinulle helposti. kuinka saada whatsapp näyttämään a iPhone-laite.

Lataa sovellus

Ensimmäinen askel on lataa whatsapp muokattu, jonka avulla voimme valita IOS-teeman. Voit tehdä tämän käyttämällä seuraavaa linkkiä: Muokattu WhatsApp

Lataa myös teemat:

kevyt teema

tumma teema

whatsapp Android-sovellus

Varmuuskopioi tietomme

Vaikka tämä ei ole pakollinen vaihe, suosittelemme sitä, koska tällä tavalla voit tallenna kaikki tietosi ja WhatsApp-keskustelut ennen toimenpiteen aloittamista. Näin et menetä kiinnostavaa tietoa ja tietojen siirto onnistuu yksinkertaisesti ilman suurempia hankaluuksia.

Varmuuskopioi WhatsApp-tietosi ennen toimenpiteen aloittamista seuraavasti:

 • Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on siirtyä sovellukseen WhatsAppetsi kolme pistettä, jotka ovat sovelluksen yläpuolella ja oikealla puolella.
 • Painamalla niitä tulee näkyviin useita vaihtoehtoja, valitse asetukset.
 • Siirry nyt Chatit-osioon, melkein lopussa on vaihtoehto Varmuuskopioidapaina sitä.
 • Meitä kiinnostaa tällä kertaa a paikallinen kopio, jotta voimme palauttaa sen asennuksen jälkeen. Tästä syystä poista ”pilveen tallennus” käytöstä tälle haulle tallenna google Driveen ja valitse ei koskaan -vaihtoehto.
 • Paina tämän jälkeen vihreää painiketta, joka näkyy yläpuolella ja osoittaa sanaan TALLENTAA.
 • Tämä tallentaa paikallisen kopion, jonka voit palauttaa myöhemmin.

Jos sinulla on vielä kysyttävää varmuuskopioinnista, suosittelemme lukemaan tämän oppaan WhatsApp-keskustelujen varmuuskopioimiseksi Google Driveen oikein.

Iphone-tyylinen WhatsApp Android-matkapuhelimessani käynnistää asennusprosessin

Kun olet varmuuskopioinut tiedot oikein, voit nyt aloittaa prosessin asentaa iPhone WhatsApp Android-laitteeseen. Muista jokainen kommentoimamme vaihe prosessin suorittamiseksi oikein.

 • Poista alkuperäinen sovellus osoitteesta WhatsApp tavanomaisesti se odottaa, kunnes prosessi on valmis.
 • Etsi, mistä latasit sovelluksen WhatsApp IOS. Suorita se aloittaaksesi asennusprosessin. Asennusprosessi on sama kuin alkuperäisessä sovelluksessa, sinulta kysytään puhelinnumerosi ja sovellus tarkistaa annetut tiedot. Prosessi päättyy normaalisti.
 • Myös asennuksen aikana tulee näkyviin mahdollisuus palauttaa aiemmin varmuuskopioidut keskustelut ja keskustelut. Palauttaa nämä tiedot, jotta voit palauttaa ne oikein.
 • Kun olet sovelluksen sisällä, etsi määritysvaihtoehtoja, löydät sieltä sellaisen, jota kutsutaan ITaiheetNapsauta tätä vaihtoehtoa.
 • Näkyviin tulee useita vaihtoehtoja, etsi se, jota kutsutaan lataa teema. Järjestelmä pyytää sinua paikantamaan aiemmin lataamasi teematiedoston, etsimään sen ja valitsemaan sen.
 • Kun suoritat edellisen toimenpiteen, sinulla on käytettävissäsi iPhone WhatsApp sisään Android.

iPhone matkapuhelin

Yllä olevat vaiheet ovat yksi monista tavoista saada iPhone WhatsApp Android-järjestelmääsi. Toisaalta, jos haluat viedä asioita vielä pidemmälle ja saada Windows 10:n ulkoasun ja tuntuman Androidilla ilman pääkäyttäjää, lue yllä olevasta linkistä annettu opas.

Verkkosivuiltamme löydät monenlaista sisältöä, jonka avulla opit yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla tekniikasta, ohjelmista ja monista sovelluksista.