Skip to content

Kielen ja äänen vaihtaminen Call of Duty Mobile -palvelussa – yksinkertainen opetusohjelma

4 de syyskuu de 2021
jugar call of duty 14276

Epäilemättä peli mobiililaitteille tunnetaan nimellä Call of duty -matkapuhelin onnistui täysin menestymään sen julkaisun jälkeen, ja siinä oli joitain grafiikoita hyvin samankaltaisia ​​kuin niiden konsoliversiotja joilla on täydellinen pelattavuus ja hallintalaitteet käyttäjille ja pelaajille, jotka päättävät ladata tämän upean pelin Android- tai iPhone -laitteelleen.

Call Of Duty Mobile on yksi Activision -yrityksen osista, joka on luotu pelaamaan niitä älypuhelimellamme, ja se on myös peli toimintalaji ja ampujatyyppi joka onnistui lanseerauksensa jälkeen herättämään suuren osan Call Of Duty -sarjalle uskollisten ihmisten ja pelaajien huomion, vain ensimmäisen kuukauden kuluttua sen julkaisemisesta, se sai yli 148 miljoonaa latausta, mikä tuotti noin Tulot 54 miljoonaa dollaria.

Call Of Duty -versio myös mobiililaitteille Siinä on erilaisia ​​vaihtoehtoja, joita voit muokata jotta peli näyttää paremmalta ja sillä on korkealaatuinen grafiikka, jotta voit pelata ja parantaa kokemustasi pelatessasi verkossa älypuhelimestasi.

Mitä kieliä COD Mobile tarjoaa?

COD Mobile, suosittu Shooter-tyylinen peli, jonka Activision julkaisi ilmaiseksi Androidille ja iOS: lle, sai erittäin hyvän vastaanoton sen julkaisun jälkeen vuonna 2019, koska sillä on erinomainen grafiikka, hyvä pelattavuus, juoksevuus ja myös suuri valikoima aseita ja viihdyttäviä tehtäviä.

Tämä peli on kiertänyt monien mobiililaitteiden näyttöjä ympäri maailmaa ja antaa sinulle mahdollisuuden pelata sitä haluamallasi kielellä, koska antaa sinulle mahdollisuuden valita 10 kielen välillä, mukaan lukien espanja, italia, portugali, kiina ja englanti. Pelin kielen vaihtaminen on erittäin helppoa, siirry vain asetuksiin ja oikeassa yläkulmassa näet vaihtoehdon ’kieli’.

COD Mobilen kielen vaihtaminen espanjaksi

Jos haluat vaihtaa Call Of Duty Mobilen kielen, varmista, että sinulla on sovellus päivitetty uusimpaan versioonVoit tehdä tämän suoraan viralliselta Google Play -kaupalta, etsimällä sovelluksen ja painamalla sitten päivityspainiketta. Kun olet valmis, vaihda Call Of Duty Mobilen kieli seuraavasti:

H3 Androidissa tai iOS: ssa

  1. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on avata sovellus Android- tai iOS -laitteellasi
  2. Kirjaudu sisään Activision -tili päästäksesi pelin alkuvalikkoon
  3. Kun olet pelin aloitusvalikossa, sinun on painettava näytön yläosassa olevaa asetuspainiketta
  4. Napsauta asetusosiossa vaihtoehtoa ”Kieli (kielet”
  5. Tästä osiosta löydät kaikki Call Of Duty Mobile -pelissä muutettavat kielet, kuten ranska, italia, arabia, englanti ja espanja, tässä tapauksessa sinun on valittava tämä viimeinen vaihtoehto
  6. Painamalla kielen ”Espanja” peli päivittyy automaattisesti ja muuttaa kaikki sen asetukset ja tekstit espanjaksi
  7. Ja voila!, Voit nauttia ja ymmärtää täysin mitä tahansa tekstiä ja merkintöjä pelatessasi Call Of Duty Mobilea Android- tai iOS -laitteellasi. Toivomme, että näistä tiedoista on ollut sinulle paljon apua.

Opi muuttamaan Call of Dutyn ääniä

Jos haluat muuttaa ääniä Call of Dutyn sisällä, sinun tarvitsee vain syöttää peliasetukset ja valita kieli -välilehti. sekä ääni että teksti muuttuvat automaattisesti. Koska tämä tuo oletuksena tekstin ja äänen englanniksi.

Kuinka parantaa kokemustasi Call of Dutyn pelaamisesta verkossa

On olemassa erilaisia ​​tapoja pystyä parantaa verkkokokemusta pelatessasi Call Of Duty Mobile puhelimestasi ja voit myös poistaa viiveen lopullisesti välttääksesi epätoivoiset hetket, joissa näyttö jumittuu kesken pelin.

Suositeltavin on pelin laatu on keskitasoa Jos puhelimesi kantama on keskitaso tai matala, voit myös määrittää muita pelin parametreja, kuten varjoja ja tekstuureja, jotta vältät suorituskyvyn puutteen aiheuttaman viiveen. tämä on vapauttaa tilaa puhelimen sisäisessä muistissa, jotta laitteen sama suorituskyky ei ruuhkaudu.

call of duty -valikko

Muista, että pelin suorituskyky verkossa pelattaessa riippuu myös Internet -yhteydestä, johon olet yhteydessä, joten varmista, että se riittää pelata online -peliä reaaliajassa.

Toinen haittapuoli, jonka useimmat pelaajat ja käyttäjät, jotka aloittavat Call Of Duty Mobilen pelaamisen, havaitsevat, että he eivät tiedä kuinka vaihtaa pelin kieltä, joka löytyy yleensä englanniksi, minkä vuoksi pelaajien on vaikea ymmärtää kaikkia pelin merkintöjä ja vaihtoehtoja sen valikossa ja käyttöliittymässä.

Jos tämä on sinun tapauksesi, älä huoli, koska kielen vaihtaminen Call Of Duty Mobile -palvelussa ei kuulu muuhun maailmaan, niin me opetamme sinulle kuinka muuttaa Call Of Duty Mobilen kieltä espanjaksi Android- ja iOS -laitteellasi.

Edistyneet ohjausasetukset

COD Mobilen perusohjauskonfiguraation ansiosta meillä on pääsy vain redundanssin arvoisiin peruskomentoihin, jotka olisivat käveleminen, osoittaminen ja ampuminen automaattisesti, toisaalta, kun vaihdamme edistyneeseen kokoonpanoon enemmän vapautta ja tarkkuutta tavoitettaessasekä salakavalampi liike.

Muuta herkkyyttä

Ampujatyylisessä pelissä herkkyys on olennainen osa, koska monet keskittyvät pelityyliinsä siihen, kokoonpanosta riippuen meillä on mahdollisuus liikkua ja pyrkiä nopeammin tai hitaammin ja tarkemmin.

Laske grafiikkaa

Voimme valita tämän vaihtoehdon, jos kärsimme liiallisesta viiveestä peleissämme, meidän on vain mentävä pelivalikkoon ja löydettävä vaihtoehto ”ääni ja grafiikka”, valitse sitten huono graafinen laatu, jolloin voit pienentää pelin ms: ää.