Skip to content

Kryptovaluutta: Bitcoinin ja Bitcoin Cashin erot

2 de syyskuu de 2021
pasando monedas bitcoin 14539

Epäilemättä erilaisia ​​kryptovaluuttoja on ollut suuri vaikutus yhteiskuntaan, ja kysymys Mitä ovat kryptovaluutat ovat hyvin usein kysyttyjä?

Sinua voidaan käyttää monissa yrityksissä työ- ja sosiaalialalla, ja ihmiset etsivät helppoutta ja tietysti turvallisuutta. Tämä rahanmenetelmä tarjoaa paljon, takaamme tasapainon ja turvallisuuden pankkiprosesseissamme.

Tämä on helppo järjestelmä, koska sillä ei ole niin korkeita transaktiokustannuksia verrattuna muihin vaihtoehtoihin, koska Se ei ole liittoutunut minkäänlaisten välittäjien tai muiden alojen kehittäjien kanssa, voi ostaa ja myydä Bitcoineja eri maissa.

Kutsutaan myös kryptovaluutoiksi, se on prosessi ei vaadi rahoitusagenttia prosessien virtaviivaistamiseksi käyttämällä tätä innovatiivista menetelmää yhteiskunnalle, käyttämällä sovelluksia Internetin kautta, jotka mahdollistavat tarvittavien muutosten tekemisen kryptovaluutoihin.

Se ohjataan ostajalta suoraan myyjälle, joten se ei vaadi ulkopuolisia ihmisiä vaikuttamaan muutoshetkellä tapahtuvaan prosessiin.

Mitä kryptovaluuttoja käytetään eniten?

On olemassa erityyppisiä kryptovaluuttoja, mukaan lukien Litecoin, se perustuu päivittäisten palvelujen maksamiseen, ja sen kautta tapahtuvat tapahtumat voivat olla nopeampia ja välittömiä kuin muut vaihtoehdot, mikä mahdollistaa suurten vähittäiskauppayhtiöiden laajan käytön. ne PayPalin kautta, mutta Tällä hetkellä edelleen maksut tämän tyyppisillä valuutoilla ovat hieman rajallisia.

Se on myös saatavilla NEO, joka on ollut suuri liittolainen osto- ja maksuhetkellä, monet käyttäjät pitävät sitä yhtenä aluksista, joka on muita korkeammalla tasolla.

Meillä on IOTA samalla tavalla, koska olemme ainutlaatuinen kryptovaluuttaSe on pohjimmiltaan suunniteltu käytettäväksi laitteiden kanssa, jotka ovat yhteensopivia verkon tai tässä tapauksessa Internetin kanssa, säilyttäen jollain tavalla tällaisia ​​maksuja käyttävien käyttäjien eheyden.

Mikä on kryptovaluutta Bitcoin käteinen ja miten se toimii?

Se on kryptovaluutta, joka toimii maksuverkostona ja jolla on joitakin yhtäläisyyksiä Bitcoinin kanssa käyttää samaa blockchain -tekniikkaa, luottaen useisiin solmuihin, jotka vastaavat kunkin tapahtuman vahvistamisesta ja että se on täysin laillinen.

Se suorittaa erilaisia ​​toimintoja, esim. lähettää ja vastaanottaa rahaa suoraanToisin sanoen henkilöstä toiseen ei ole tarpeen pyytää välittäjiä, joita käytetään usein erilaisiin pankkitapahtumiin.

Se mahdollistaa myös sen käyttämisen pääasiallisena maksutapana, vaikka sen käyttö ei ole kovin yleistä, koska se on innovoitu vähän aikaa sitten ja ei ole vielä tullut maksumarkkinoille tehokkaalla tavalla tai merkittävä.

Samalla tavalla Bitcoin Cash on elinkelpoinen työnantaja tekemään erilaisia ​​investointeja mieleiseksemme, mutta kyllä, varmista, että sijoitat rahasumman, jonka meidän pitäisi ehkä jossain vaiheessa olla halukkaita menettämään sen, koska et aina voita näistä sijoituksista.

Bitcoin ja ethereum elektroniset valuutat

Jotkut erot Bitcoinin ja Ethereumin välillä

Yksi suurista asioista, jotka erottavat nämä kaksi menetelmää, on se Bitcoinin tuotanto on korkeampi kuin Ethereumin, Bitcoin hyväksytään kansainväliseksi digitaaliseksi valuutaksi, sen sijaan Ethereum, digitaalisista sovelluksista tulevat tapahtumat hyväksytään tai että niiden alkuperä on yksinomaan ”dapps”.

Luottaen myös eroon niiden tapahtumien välillä Bitcoinissa tapahtumat voivat olla seitsemästä kahdeksaan sekunnissa, mutta hyviä uutisia varten Ethereumissa on 16–20 tapahtumaa, jotka voimme suorittaa, mikä antaa sille suuren edun, ja näiden kryptovaluuttojen työnantajat ovat sanoneet.

Kaikilla käyttäjillä on omat suosikki kryptovaluutta, joten erot huomataan valittaessa yhtä, ja molemmat ovat useimpien niitä jo käyttäneiden suosittelemia, mutta näitä järjestelmiä käytettäessä on oltava hyvin perillä Ethereumin ja muiden kryptovaluuttojen käytöstä.

Olennaiset erot BTC: n ja BCH: n välillä

BTS: n ja BCH: n välillä on huomattavia eroja, joista ensimmäinen liittyy nimeen BCH. Koska tämä on luotu tarkoituksella tulevaisuudessa siitä tulee todellinen valuutta. Toinen ero on lohkon koko, jossa Bitcoinin koko on 2 Mt. Bitcoin Cashilla on 32 Mt.

kannettava bitcoin -kolikko

Ja lopuksi voimme mainita BCH: n tekniset erot ja tämä voidaan tehdä edustaa turvallisuusriskiä, Vaikka työtä tehdään BTS: n turvatasojen saavuttamiseksi.

Onko molemmat vaihdettavissa?

valitettavasti BTS: ää ei voi vaihtaa BCH: ksi tai päinvastoin ja tämä johtuu siitä, että ne ovat eri valuuttoja, joten sinulla on oltava lompakko mobiililaitteellasi tai tietokoneellasi, jotta voit tallentaa ne. Niin paljon, että jos lähetät BTC: n BCH -osoitteeseen tai päinvastoin, menetät rahasi ilman mahdollisuutta periä ne takaisin.

Mitä Blockchainin haarukka tarkoittaa?

Kova haarukka on termi, joka viittaa muutokseen, joka on tehty tietokoneohjelmaan ja on päivitys uusimpaan versioon on tarpeen. Jotain hyvin erilaista kuin pehmeä haarukka, joka saattaa olla olemassa edellisen version kanssa. Mutta molemmissa tapauksissa on kaksi lohkoketjua, joilla on sama ohjelma tietyillä muunnelmilla.

Molempien virtuaalivaluuttojen tekniset erot

Niin paljon Bitcoinilla, kuten Bitcoin Cashilla, on joitain teknisiä eroja jotka tekevät jokaisesta ainutlaatuisen eivätkä ole riippuvaisia ​​toisistaan. Alla näytämme joitain näistä virtuaalivaluuttojen muunnelmista. Kuten esimerkiksi tapahtuman allekirjoituksessa, Bitcoin Cashilla on nyt oma allekirjoitus, mikä mahdollistaa sen erottamisen Bitcoinista.

Mutta sitten näytämme sinulle muuta erittäin suuria teknisiä eroja samoin kuin hätävaikeuksien säätö (EDA). Sekä ketjun skaalautuvuus että toisto- ja poistosuoja.

bitcoin -kryptovaluutta

Toisto- ja poistosuoja

Bitcoin ja Bitcoin Cash voivat näyttää joitain teknisiä eroja, joista merkittävin on se he eivät käytä samaa algoritmia. Tämä tilanne ei salli silloin, että sen ketjujen välillä on jonkinlaista toistoa, ennen kuin tämä oli mahdollista, mutta nyt se ei ole niin.

Ketjun skaalautuvuus

Toinen ero, jonka Bitcoin Cash tarjoaa meille verrattuna Bitcoiniin, on lisää lohkojen määrää. Joka oli aluksi samanlainen kuin Bitcoin, mutta se on vähitellen kasvanut 2 Mt: sta 8 Mt: iin ja on tällä hetkellä 32 Mt. Mutta lohkojen määrän odotetaan kasvavan

Hätävaikeuksien säätö (EDA)

Bitcoin Cashin suuremman vakauden tarjoamiseksi on luotu uusi algoritmi, joka mahdollistaa odottamattoman muutoksen. Kuten esimerkiksi a kaivosmiesten määrän kasvu, normaali ketjutyö.

Mitkä tekijät vaikuttavat näiden valuuttojen hintaan? Voisiko se kasvaa pian?

Voimme nähdä, että on olemassa joitakin tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa näiden kahden virtuaalivaluutan hintaan Bitcoin Cash saattaa ilmentää hinnankorotuksia nopeammin kuin Bitcoin. Ensimmäinen näistä tekijöistä liittyy tapahtumien nopeuteen, minkä Bitcoin Cash pystyi ratkaisemaan näkymällä skaalautuvuusominaisuudellaan.

Toinen tekijä, joka voi vaikuttaa valuutan hintaan ja erityisesti Bitcoin Cashin osalta, että se nousee nopeammin. Se on DEA -algoritmin tai hätävaikeusasetuksen luominen, koska valuutan hinnan noustessa se pysyy vakaampana.