Skip to content

Kuinka aktivoida Google Play -ostojen todennus

2 de syyskuu de 2021
google play 14519

Google play Siitä on tullut laitteemme paras liittolainen sovellusten lataamisessa. Yksi sen eduista on, että 70% sen ohjelmista on ilmaisia. On kuitenkin olemassa sovelluksia, jotka ovat maksullisia tai premium -luokan, joten tänään opit tämän artikkelin avulla, kuinka voit aktivoida ja määrittää ostosten todentamisen Google Playssa.

Tämä palvelu antaa meille mahdollisuuden käyttää luettelossa olevia sovelluksia helpommalla ja yksinkertaisemmalla tavalla. Vain aktivoimalla vaihtoehto mobiililaitteellasi saat käyttöösi miljoonia eri luokkien sovelluksia, jotka tekevät elämästä mukavampaa.

Mitä tehdä, jos Google Play pyytää ostotodennusta?

Me kaikki olemme jossain vaiheessa elämäämme lainanneet matkapuhelimemme lapsille, veljenpojille tai veljille. Ja he voivat ostaa sovelluksia, jotka eivät ehkä kiinnosta meitä kortillamme.

Tätä varten Google Play on luonut menetelmän osta todennus todistaaksesi, että olet omistaja kuka tahansa tekee tämän ostoksen. Tänään muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa opit tekemään sen.

Siirry ensin laitteemme Play -kauppaan ja kirjaudu sisään Google -tilillämme. Siirrymme päävalikkoon, joka sijaitsee oikealla kolmella rivillä.

Siellä sarja vaihtoehtoja tulee näkyviin, napsautamme asetuksia. Ja tämän jälkeen napsautamme ”Pyydä ostotodennusta”.

Valitse haluamasi kokoonpano, salasana tai turvakysymyksetja klikkaukset tallentavat. Tällä tavalla sinun on käytävä tämä vahvistusprosessi läpi aina, kun haluat tehdä ostoksen.

Kuinka voin muuttaa ostotodennuksen asetuksia verkossa?

Jos haluat tehdä muutoksia verkkokauppojen todentamiseen jo olemassa olevaan kokoonpanoon, vaiheet ovat yksinkertaisia. Ensimmäinen, siirry suosikkiselaimeesi ja aloita alusta tyhjentämällä hakukone https://play.google.com/.

Siirry sitten näytön vasemmassa yläkulmassa oleviin Google Play -asetuksiin ja etsi se napsauttamalla sitä. Sama asetus näkyy myös ’Asetukset ” ja napsauta ’Todennusasetus ’ ja valitse yksi ja noudata ohjeita.

Tässä prosessissa, jos sinun on pidettävä mielessä, että tarvittavien muutosten tekemiseksi kokoonpanoosi tarvitset Google -tilisi salasana.

Muokkaa ostosten hyväksyntäasetuksia Google Playssa

Seuraavaksi näytämme, kuinka voit muokata Google Play -ostosten hyväksyntäasetuksia helposti ja nopeasti. Suosittelemme, että luet ohjeet huolellisesti ja käytät tätä artikkelia oppaana niin monta kertaa kuin haluat.

Ota ostohyväksyntä käyttöön ja poista se käytöstä

Tämä on kokoonpano, jonka voit tehdä vain henkilö, joka on tilin järjestelmänvalvoja, olipa se sitten henkilökohtainen tai perheryhmä. Siirry näytön yläreunaan ja napsauta 3 -riviä, joka on sovellusvalikko.

Valitse valikosta tili ja siirry vaihtoehtoon ’Ostohyväksynnät ’ jossa voit aktivoida ja valita tarvittavat vaihtoehdot.

Hyväksy tai hylkää ostopyynnöt

Tämä tehdään koko ostoprosessin päätyttyä. Siksi, jos haluat hyväksyä ostoksen, sinun pitäisi vain anna järjestelmänvalvojan tilin salasana.

Voinko estää ostokset Google Playsta?

Joo, tämä vaihtoehto on saatavilla Google Playsta ja esto on täysin yksinkertainen Google Playn asetuksista. Ensimmäinen vaihe, joka sinun on noudatettava, on se, kun olet sovelluksessa, vieritä valikkoa vasemmalta oikealle.

Napsauta sitten ’Asetukset ” pystyä valitsemaan ’Pyydä todennusta ostosten tekemiseen ’ ja tarkista vaihtoehto ’Kaikki Google Playn kautta tällä laitteella tehdyt ostokset.

Kuinka aktivoida biometrinen todennus Google Playn ostosten estämiseksi?

Kuten kaikki Google Playssa suoritettavat prosessit, tämä on yksinkertainen prosessi, sinun on vain aloitettava siirtymällä osoitteeseen Google Play -valikkoon. Valitse sitten ’Asetukset ” ja etsi vaihtoehtoa ’Biometrinen todennus ’ ja aktivoi se käyttämällä tilin salasanaa.

Google Play Pass

Tämä on palvelu Android -laitteille, julkaistiin virallisesti vuonna 2019 Yhdysvalloissa. Ja viime vuodesta lähtien se on ollut voimassa Kanadan ja Saksan kaltaisissa maissa.

Tämä maksaa 5 dollaria kuukaudessa tai 30 dollaria vuodessa. Jotta voit käyttää sitä, sinun on lisättävä luottokorttimme tilille, kun olet liittänyt sen, huomaat, että Google tarjoaa täysin ilmaisen kokeilukuukauden.

Yksi näistä eduista on, että sen avulla voit jakaa tilauksesi viiden muun henkilön kanssa, olivatpa he sitten ystäviä tai perhettä.

Tämän avulla voimme käyttää luetteloa saatavilla olevista sovelluksista, jotka he omistavat noin 600ja lataa haluamamme.

Yksi käyttäjien pitämistä luokista on Play Points, joka koostuu pisteistä, jotka tämä palvelu antaa sinulle ostamalla muita sovelluksia.

Eli tämä on kumulatiivistaHyvä asia tässä on, että tietyllä pisteiden määrällä voit vaihtaa sen alennuskuponkeihin valittuihin sovelluksiin.

Tässä osiossa on useita tasoja: Platinaa, pronssia ja kultaa. Tämä riippuu tekemiesi ostosten määrästä ja sinulle myönnettävistä luottokuponkeista, joiden avulla voit ostaa kerättyjen pisteiden avulla.

Sormenjäljellä voit rajoittaa ostoksia Google Playssa

Tämä on toinen varsin luotettava tapa rajoittaa palveluiden ostamista laitteellasi. Voit tehdä tämän vain syöttämällä tilisi ja napsauttamalla vaihtoehto ’Biometrinen todennus’.

Tämän jälkeen määrität sormenjälkesi ja siirrät näytössä näkyvän sinisen palkin oikealle aktivoidaksesi tämän toiminnon.

aktivoi Google Play -ostotodennus

Kirjoita avautuvaan ikkunaan Google -tilisi tiedot ja valitse tallennusvaihtoehto. Tällä toiminnolla estät sovellusten ostamisen laitteeltasi ilman ennakkolupaa.

Miksi sinun pitäisi käyttää Google Playta?

Tämän palvelun avulla voit käyttää erilaisia ​​viihdepelejä sekä logiikka- ja toimintapelejä. Ei vain se, jos ei mukautuu tarpeisiisi ja makuusi.

Lisäksi löydät erilaisia ​​kirjoja, kappaleita ja jopa elokuvia, joita voit vuokrata maksusuunnitelman kautta. Tämä palvelu parantaa Androidin ja Googlen välistä yhteyttä ja mahdollistaa molempien järjestelmien optimaalisen käytön.

Epäilemättä sinulla on oltava tämä laitteellasi, jotta voit käyttää mitä tahansa sovellusta, jota tarvitset milloin tahansa. Sillä aikaa on Internet -yhteys saat kaiken haluamasi laitteellesi.