Skip to content

Kuinka ansaita rahaa pelaamalla Splinterlandsissa? – Asianmukaiset strategiat

31 de maaliskuu de 2022
juego splinterlands 18730

Splinterlands, se on keräilykorttipeli, jossa tavoitteena on rakentaa hyvä korttipakka, jonka avulla voit tuhota kohdataksesi vastustajasi. Mutta parasta Splinterlandsissa on, että jokainen kortti on NFT, mikä tekee siitä pelin, jonka avulla sen käyttäjät voivat ansaita rahaa pelaamalla.

Koska kyseessä on NFT-peli, on syytä olettaa, että maksutavat tapahtuvat kryptovaluuttatransaktioiden kautta. Aloittamiseen ansaita rahaa sirpaleilla sinun on suoritettava joitain toimenpiteitä, joiden avulla voit tuottaa rahaa pelaamalla.

Mitä minun pitää tehdä pelatakseni ja ansaitakseni rahaa Splinterlandsissa?

Ennen aloita pelaaminen sirpaleilla, sinun on pidettävä mielessä, että sinun on täytettävä tietyt vaatimukset, jotta voit alkaa ansaita rahaa pelaamalla. Ansaitaksesi rahaa Splinterlandsissa, sinun on ensin ohitettava harjoitustila, ja sitten sinun on saavutettava vähintään 100 pistettä pelissä. Sinun on suoritettava molemmat nämä asiat, jotta voit ansaita rahaa tässä pelissä.

Ohita ”Harjoittelu”-tila

Ennen kuin aloitat Splinterlandsin pelaamisen, sinun on tiedettävä se tällä hetkellä pelissä on kuusi henkselit. Jotka perustuvat pelaajan taitoihin, ovat tulokas, pronssi, hopea, kulta, timantti ja mestari. Kun aloitat pelaamisen, se asettaa sinut harjoitustilaan; Paras tapa on kuitenkin ohittaa harjoitustila.

Rahan tuottamisen aloittamiseksi mahdollisimman pian, on suositeltavaa ohittaa harjoitustila ja aloita ranking-taistelut alusta. Sinun on voitettava tarpeeksi otteluita, jotta voit parantaa asemaasi tulostaulukossa. Parantamalla asemaasi voit päästä korkeampiin liigoihin, jolloin voit avata läpäisemiesi tasojen reseptit.

Kun ohitat harjoitustilan, sinun on pelattava tarpeeksi pelejä, kunnes edetä toiselle tasolle. Joka kerta kun etenet uudelle tasolle, voit kerätä suurempia palkintoja, ja se antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää tämän tason eksklusiivisia kortteja.

Saavuta vähintään 100 pistettä pelissä

Mahdollisuus ansaita rahaa pelissä saavutettuasi tietyn pistemäärän pelissä. Jotta voit alkaa ansaita rahaa pelissä, se on välttämätöntä saavuttaa vähintään 100 pistettä.

Siksi sinun on aloitettava ranking-taistelut, kun olet luonut tilisi peliin, kuten tällä tavalla et menetä aikaa tai sijoituspisteitäjoten sinulla on enemmän mahdollisuuksia saavuttaa 100 pistettä lyhyessä ajassa.

Kun olet saavuttanut vaaditun määrän pisteitä, voit alkaa menettää pisteitä taistelussa. Koska kun saavutat tämän vaatimuksen, sinulla on mahdollisuus lunasta lunasta palkinnot pelin sisäiselle valuutalle.

poika leikkii sirpaleita kannettavalla tietokoneella

Kuinka peli toimii Splinterlandsissa?

Menestyäksesi pelissä sinun on tiedettävä pelin dynamiikka ennen kuin aloitat pelaamisen. varten saavuttaa voitto pelissä, sinulla on oltava hyvä hyökkäyssuunnitelma, jotta voit tehdä sen, sinun on koottava peli hyvin ennen pelin aloittamista. Sinun on myös luotava sopivat strategiat välttääksesi hirviön laskeutumisen.

Pelaa peliä hyvin

Ennen kuin aloitat pelin, paras asia, jonka voit tehdä, on koota hyvä peli. tästä lähtien Se antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia voittoon. Sinä pystyt perustaa nopea ja helppo peli mutta valitse jokaisen liikkeen strategia.

Strategiat ovat pelin tärkein osa, koska pelissä sinulla on vain mahdollisuus heittää yksi peli taistelua kohden. Jos rakennat pelin strategisesti, pelin häviämisen mahdollisuudet ovat minimaaliset. Koska sinulla on etu vastustajaan nähden.

Splinterlands-pelin peli vahvistetaan sallituilla ominaisuuksilla, eli mana-arvolla ja sääntöjoukolla. Näytelmän tulee koostua kutsujan valinnasta ja tietty määrä hirviöitä. Kutsuttavien hirviöiden määrä riippuu ehdottamastasi manasta, joka voi olla enintään 6 hirviötä peliä kohden.

splinterlandsin verkkosivusto

Oikeat strategiat hirviön laskeutumisen välttämiseksi

On tärkeää, että luot oikean strategian, koska kun aloitat taistelun, sinulla on kaksi minuuttia aikaa suunnitella strategiasi. Ensimmäinen valintasi on valita kutsuja, joka määrittää, mitä hirviöitä voit käyttää pelissä. Tämä johtuu siitä, että kun aloitat taistelun, innovatiiviset kutsujat saavat hirviöiden tehosteet ja puhkaisukyvyt.

Lisäysten ja kykyjen myöntäminen, riippuu kutsujan ominaisuuksista. Siksi sinun on strategisesti valittava kutsuja, jota aiot käyttää taistelussa. Lisäysten ja kykyjen lisäksi se riippuu myös taistelemaan valitsemastasi hirviötyypistä.

Yhtä hyvin sinun on otettava huomioon hirviöiden sijainti, koska tämä on erittäin tärkeä osa taistelun aikana. Koska ensimmäisessä paikassa oleva hirviö ottaa eniten vahinkoa. Joten on suositeltavaa, että käytät hyvää strategiaa välttääksesi ensimmäisen hirviön laskeutumisen.

Kuinka tietää Splinterlandsin hirviöiden tilastot?

Splinterlands-taistelut ovat automatisoituja, joten jokaisella hirviöllä on taistelutilasto. Tämä sarja tilastot liittyvät hyökkäysnopeuteen, terveyteen ja puolustukseenLisäksi joillakin on myös erityisiä kykyjä. Joten voit rakentaa hyvän strategian hirviöiden tilastojen mukaan. Kun tiedät kunkin hirviön tilan, voit asettaa hirviöt tiettyyn paikkaan taisteluominaisuuksien mukaan.

Hirviön tila määräytyy pelaajan lähettämän muodostelman ja taistelun tuloksen mukaan. Koska voit tietää hirviön tilastojariippuen heidän korttitilastoistaan ​​ja myös kunkin hirviön ja kutsujan kyvyistä.