Skip to content

Kuinka ansaitset rahaa ilman esiliinaa ja mikä on liiketoimintamallisi? (Esimerkki)

14 de elokuu de 2021
app sindelantal

Kotipalvelusovellukset ovat a varsin hedelmällinen liiketoimintamalli jo useita vuosia. Sen todellinen räjähdys on kuitenkin havaittu näinä vaikeina aikoina. Jälkimmäinen on se, että monet yrittäjät haluavat oppia parhaista sovelluksista, ja siksi tänään näet kuinka SinDelantal ansaitsee rahaa?

Jos haluat menestyä jossakin, sinun on noudatettava parhaiden esimerkkiä (tämä on elämän laki) tässä mielessä, jos haluat rakentaa palveluyrityksen, joka voi kilpailla suurimman kanssa (kuten Glovo, Rappi, Deliveroo, Uber Eats tai OrdersYa), sitten vastaavia strategioita on käytettävä käyttämäsi.

Miten SinDelantal ansaitsee rahaa?

Jotta pääset suoraan asiaan ja teet mahdollisimman pian selväksi, kuinka SinDelantal tekee rahaa, sinun on tiedettävä, että heidän toteuttamansa liiketoimintamalli oli hyvin yksinkertainen. Yksi periä palkkioita niihin liittyviltä laitoksiltamutta vaikuttamatta asiakkaan tuotteen lopulliseen hintaan.

Toisin sanoen he antoivat sovelluksen pääsääntöisesti eri elintarvikeyritysten saataville, jotka voisivat myydä suuria määriä tuotteita SinDelantalissa, mikä antoi heille helpon ja mukavan tavan markkinoida tuotteitaan tekemättä melkein mitään

Tämä toimi täydellisesti useista syistä: ensimmäinen näistä on se, että komissio, jonka SinDelantal veloittaa sovelluksessa olemisesta, on erittäin alhainen, koska he veloittavat prosenttiosuuden jokaisesta sovelluksen kautta tehdystä tilauksesta, eli he eivät kysy ravintoloilta vuokraa.

Toinen on se, että sen lisäksi, että ne tarjoavat käytännöllisesti katsoen mukavan sovelluksen yrityksille, he asettavat myös jakelupalvelu käytettävissänne, joka siinä tapauksessa, että yrityksellä ei ole toimitusta, vastaa niiden valmistamisesta (laivasto on koulutettu olemaan nopein kaikista).

Lopuksi he panivat täytäntöön asiakaspolitiikka on varsin tehokas, missä tehdä hyvityksiä, jos jokin menee pieleen ja Ne palvelevat kuluttajaa 24 tuntia vuorokaudessa koulutetun teknisen tukitiimin kanssa, jolla on sähköposti, chat sovelluksessa ja asiakaspalvelun puhelinnumero. Aivan kuin tämä ei riittäisi, sovelluksen huipputekniikan ansiosta he tietävät aina, mitä asiakas haluaa (mikä on muodissa).

Mitä voit oppia SinDelantalista yrityksellesi?

Nyt kun tiedät, miten SinDelantal ansaitsee rahaa, sinun on aika oppia, mitä voit tehdä hänen jalanjäljissään (vinkit), jotta voit viedä yrityksesi huippuun hetkessä.

Ensimmäinen asia on olla selvä itsellesi asettamastasi tavoitteesta, ja kun olet saavuttanut sen, keskitä koko strategiasi sen saavuttamiseksi. Älä koskaan poikkea alkuperäisestä suunnitelmasta, ellei se ole välttämätöntä, koska kun muutat mieltäsi paljon, asiat eivät toimi.

Toinen on se ei tarvitse sijoittaa suuria summia menestyäkseen, joskus sinun on vain tehtävä asiat täydellisesti. Eli sinun ei tarvitse sijoittaa miljoonia sovellukseen, on parempi luoda yksi 0: sta, mutta sellainen, joka on niin ammattimainen, että se varjostaa muut (laatu yli hinnan).

ansaita rahaa ilman esiliinaa

Kolmas vinkki on aina innovoida. Yritä pysyä kilpailijoiden edellä koko ajan, sinun on pysyttävä askeleen edellä kaikkia. Tätä varten on oltava tietoinen trendeistä ja siitä, mitä asiakas etsii, ei siitä, mistä pidät.

Lopuksi palkkaa luotettava ja tehokas työryhmä. Asiat sujuvat paremmin, kun ne tehdään muutamien välillä ja rakkaudella. Jos aloitat nollasta, sinun ei tarvitse olla tuhansien ihmisten vastuulla, vain muutama hyvä tekee taikuutta.

Ja voila, kaiken lukemasi perusteella voit jo sanoa, että olet liiketoiminnan puoliasiantuntija ja että vastasit myös alkuperäiseen kysymykseen siitä, miten SinDelantal ansaitsee rahaa? Joten nyt sinun tarvitsee vain käyttää tietosi käytännössä (lataa PlayStoren SinDelantal -sovellus tätä varten), ei vain saadaksesi lisätietoja ja luodaksesi hyvän yrityksen, vaan myös tilata ruokaa kotiin, kuten sen pitäisi olla.