Skip to content

Kuinka asentaa Samsung TV Plus älytelevisiooni? – Askel askeleelta

17 de toukokuu de 2022
smart tv 19187

Smart TV erottuu Internet-yhteydestään ja erilaisten digitaalisten palveluiden tarjoamisesta. Tästä syystä jossakin näistä laitteista kuka tahansa käyttäjä voi löytää sisältöä kyberavaruudesta (kuten romaaneja, elokuvia tai kuvia) ja tarkkailla niitä näytöllä. Käyttäjillä on vaihtoehtoja, joiden avulla he voivat ladata ja asentaa sovelluksia Smart TV:hen, tallentaa ohjelmia suoraan videoon kiintolevylle ja olla vuorovaikutuksessa eri tavoin TV-kanavien kanssa. Siksi näytämme sinulle tässä lausunnossa kuinka Samsung TV Plus asetetaan Smart TV:hen.

Noudatettavat vaiheet Samsung TV Plus:n asentamiseksi Smart TV:hen

Samsung suunnitteli Samsung TV Plus:n uusimpia älylaitteita varten. Tärkein asia, joka sinun tulee tietää siitä, on se Se on ilmainen älytelevisioille. Tätä sovellusta ei voi ladata puhelimiin tai muihin laitteisiin, koska se toimii brändisi laitteilla.

Voit asettaa sovelluksen televisioon useilla tavoilla. Yksi niistä on älytelevision ohjelmiston päivitys, joka yleensä tapahtuu automaattisesti, muuten joudut ajamaan sen manuaalisesti älynäytön asetuksista. Tätä järjestelmän nollausta käytettäessä digitaalisen näytön on oltava näytä esiasennettu sovellus.

Jos minulla on sovelluskauppa asennettuna

Toinen vaihtoehto on käyttää sovelluskauppaa, jossa voit asentaa sovelluksia ja pelejä, kuten Samsung TV Plus. Voit tehdä tämän kaukosäätimellä paina painiketta, jossa lukee ”Koti”. Vieritä sitten alas kohtaan Sovellukset ja valitse Play Kauppa. Jos et ole kirjautunut Google-tilillesi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään. Seuraavaksi haet Samsung TV Plus -alustalla ja asetat sen laitteellesi.

Kun televisiossani ei ole sovelluskauppaa

 • Ensimmäinen, napauta ”Smart Hub” Samsungin ohjauksesta.
 • Siirry sitten ”Sovellukset”-kohtaan, jonka näet televisiossasi, erityisesti alaosassa.
 • Nyt näkyviin tulee ikkuna, jossa on sovelluskauppa.
 • Siksi etsi Samsung TV Plus ja jatka sen asentamista.

Mitä ohjeita minun tulee noudattaa tilin luomiseksi Samsung TV Plus -sovelluksessa?

 1. Siirry ensin valikkoon ja napsauta Smart Hub -kohtaa.
 2. Sitten sinun on valittava Samsungin tili.
 3. Napsauta Suunnittele tili ja luo tili. On tärkeää, että tiedät tämän Samsung-tilin luomiseksi sinun on oltava yli 13-vuotias. Sinun tulee myös selata ja tutustua ehtoihin ja olosuhteisiin sekä tietosuojakäytäntöihin.
 4. Anna sitten tilin tunnus.
 5. Kirjoita sähköposti ja napauta sitten Valmis.
 6. Napauta ’OK’.
 7. Tuolla, valitse avainkenttä.
 8. Integroi salasana ja napsauta Valmis.
 9. Valitse valintaruudussa pääset käsiksi tilin olosuhteisiin.
 10. Sijoita valokuva profiiliisi haluamallasi tavalla.
 11. Ja voila, tili on perustettu ja rekisteröity televisioon. Valitse Suoritettu, niin rekisteröinti päättyy.

katsella kanavia samsung tv:stä

Kuinka käyttää Samsung TV Plus -sovellusta?

Asettamalla Samsung TV Plusin Smart TV:hen, voit käyttää TV Plusia milloin tahansa television sovellusvalikon kautta. Napsauttamalla kaukosäädintä löydät itsesi sisältä ja voit alkaa nauttia sen sisällöstä. Kanavat, jotka saat, kun liityt järjestelmään kasvaa ajan myötä. Sieltä voit saada valtavan määrän liitettyjä kanavia, joiden teemoja eri makuun ja ikäisille.

Pääset katsomaan viihdesisältöä, kodin pienimmille, saippuaoopperoita, elokuvia, sarjoja mm. Tätä sovellusta ei löydy toimivaksi Smart TV -laitteille, mutta myös sellaisille televisioille, jotka on valmistettu tällä tekniikalla vuoden 2015 jälkeen. Tänään Siinä on käytettävissä 100 kanavaa, musiikkiteemoja, uutisia ja lastenohjelmia. Suosituimpien joukossa löydät: Action – Rakuten TV, Bloomberg TV+, Caillou, Deluxe Lounge HD, Euronews, MMATV, MTV Originals.

Voit myös avata palveluoppaan nähdäksesi esittelyt suorana. Päästäksesi siihen, sinun on ensin painettava Samsung-merkin One Remote -kaukosäätimen CH-painiketta. Ja jos sinulla on vakiosäädin, voit tehdä sen koskettamalla siinä olevaa ’Opas’-elementtiä. CH-painikkeella sinun on painettava ylös tai alas, jotta voit vaihtaa kanavaa.

Samsung TV Plus:ssa voit samalla tavalla tarkkailla luokkaa nimeltä ”Suositeltu”, jossa yritys etuja tarjota sinulle kuuluisinta sisältöä palvelusta. Hän auttaa sinua poistamaan kanavat, joita et katso tai joista et pidä. Tätä varten sinun on vieritettävä kanavaluettelon alkuun ja valittava ”Muokkaa kanavia” -kohta, josta voit poistaa ne, joita et halua.

television kaukosäätimen avulla

Mistä nähdä saatavilla olevat kanavat?

Nähdäksesi toimintakanavat, sinun on ensin painettava älytelevision kaukosäätimen painiketta ja syötettävä sovellukset. Usein käyttämiesi sovellusten vieressä huomaat, että Samsung TV Plus ja pääset käyttökelpoisille kanaville.

Mitä minun on tehtävä käyttääkseni ”Kauppaa”?

 1. Paina ensin kaukosäätimen Asetukset-painiketta.
 2. Sitten sinun on napautettava yleisasetuksia.
 3. Myöhemmin, mene System Manageriin ja sen jälkeen kohtaan ”Käyttötila”.
 4. Syötä PIN-koodi globaaleihin asetuksiin, asetettu arvo on 0000.
 5. Aseta lopuksi Shop-tyyli.