Skip to content

Kuinka avata live -chat saadaksesi LoL -tukea? (Esimerkki) – League of Legends -tuki

27 de elokuu de 2021
LOL fondo

Yksi tapa saada tukea LoL: ään on live -chat, koska tällä tavalla sinulla voi olla ongelmia ja ratkaisuja reaaliajassa, jolloin tulokset voivat olla välittömiä.

Riot -tukisivu

Jotta voit avata live -chatin ja saada tukea LoL: ssä, sinun on ensin syötettävä sille tarkoitettu virallinen sivu. Tämä voidaan tehdä suorittamalla asianmukainen haku luotetulla selaimellasi tai siirtymällä sen viralliselle sivulle.

Kun kirjoitat tämän linkin, näet oikeassa yläkulmassa vaihtoehdon ’Idioma ’. DVarmista, että olet valinnut maasi vastaavan. Jos ei, huolehdi sen asettamisesta.

Riot -tuen pääruudulla näet eri pelit, joissa voit saada apua. Joten sinun on napsautettava julistetta tai vaihtoehtoaLeague of Legends’.

Edellisen vaiheen suorittamisen jälkeen. Sinun on jatkettava tilisi syöttämistä painikkeesta ’Kirjaudu sisään’ löydät myös oikeasta kulmasta, juuri muokkaamasi kielen yläpuolelta.

Nämä kaksi mainittua toimenpidettä takaavat, että saat tukea LoL: ssä optimoidummalla tavalla, koska näin se mukautuu täysin tiliisi ja mitä todella tarvitset. Itse asiassa on välttämätöntä päästä käsiksi tiettyihin tietoihin.

Hanki tukea LoL: Live Chatista

League of Legendsin Riot -tukisivustolta ja kirjautumisen jälkeen sinun on napsautettava vaihtoehtoa ’Lähetä solicitude’, joka löytyy ylemmästä vyöstä.

Tämän seurauksena sinut ohjataan vastaavalle sivulle, jossa sinun on valittava lähetettävän pyynnön tyyppi. Nämä on jaettu eri luokkiin tai tilanteisiin. Tässä tapauksessa sinun kannattaa valita viittaava ’Teknisiä ongelmia’, joka sisältää asennusongelmat, Lag ja muut.

Nyt sinun on täytettävä a muodossa ongelmasi yksityiskohtien kanssa. On erittäin tärkeää, että olet mahdollisimman selkeä ja täsmällinen, jotta voit saada tukea LoL: ssä ongelmaanne suunnatussa live -chatissa.

Kun olet täyttänyt kentät alueesta, jolla sinulla on ongelmia, sekä alue, johon kuulut, ja erityinen tekninen ongelma, joka vaikuttaa sinuun, voit muun muassa jatkaa keskustelua ja aloittaa keskustelun.

Tällä tavalla live -chat -ikkuna tulee näkyviin näytön oikealle puolelle. Mutta tämä toimii vain tiettyinä tunteina ’Huomio’, ymmärsi klo 5.30 iltapäivästä klo 12.30 aamulla. Se on aikataulu, jossa on enemmän pelaajia.

Mitä voin tehdä chat -ikkunassa?

Kun olet jo astunut live -chat -ikkunaan, se näyttää sinulle joukon omia vaihtoehtoja ja asetuksia, joihin pääset painikkeen kautta. ’Vaihtoehdot’.

Siten vastaava valikko avautuu eri valinnoilla, joista on osio ’Ääni’ irrottaa tai liittää sen; sekä tuen indikaattori, josta saat lisätietoja tästä toiminnosta ja muista näkökohdista.

online -chat

On myös mahdollisuus lähettää tiedosto käyttämällä live -chat, jotta voit jakaa minkä tahansa elementin, joka voi auttaa selvittämään ongelmasi ja löytämään ratkaisun helpommin.

Ja lopuksi on uusi mahdollisuus lähettää chat -transkriptio sähköpostiisi, erityisesti se, joka on liitetty League of Legends -tiliisi, jolla olet liittynyt keskusteluun.

Saamasi avun lopettamiseksi sinulla on myös erityinen painike, joka on chatin takana. Joten kun olet tyytyväinen tukeen. Voit jatkaa sen painamista.

Häntä itse kutsutaanLopeta tämä keskustelu ’ ja se erottuu silmiinpistävästä väristään, mutta varmista, että et tarvitse mitään muuta. No, kun olet valmis ja suljettu, sinun on tehtävä kaikki uudelleen päästäksesi sisään.

Sinun ei aina tarvitse mennä tekniseen tukitiimiin ongelman ratkaisemiseksi, koska on olemassa ongelmia, kuten virhe, joka johtuu siitä, että et voi kirjautua sisään, koska yhteys on katkennut, tai päävirhe, jonka voit ratkaista yksinkertaisella opetusohjelmalla.

Sen lisäksi, että League for Legends pyytää tukea keskustelupalstalta, voit kirjoittaa sähköpostin pelin tekniselle tukitiimille. Sen lisäksi, että monet käyttäjät pyytävät apua ongelman ratkaisemiseen, monet käyttäjät käyttävät tätä tietovälinettä myös tilinsä kieltämiseen.