Skip to content

Kuinka estää AirPods-laitteeni, jotta niitä ei voi käyttää, jos ne varastetaan?

28 de maaliskuu de 2022
airpods mesa madera 18718

AirPodista on tullut olennainen osa multimedian toistoa laitteestasi. Kuitenkin ottaen huomioon niiden koko, He ovat herkkiä menetyksille. Jos tämä on sinun tapauksesi, sinun ei pitäisi huolestua, koska on olemassa muutamia yksinkertaisia ​​​​menetelmiä niiden paikallistamiseksi. Katso tässä artikkelissa, miten se tehdään. Näytämme sinulle, mitä tehdä, jos AirPods on kadonnut tai varastettu.

Huomioitavaa, jos menetän AirPodini

Näistä laitteista on tullut välttämättömiä jokapäiväisessä elämässämme. Meidän on kuitenkin ole erityisen varovainen, ettet menetä niitä koska ne ovat hyvin pieniä laitteita, jotka voidaan helposti kadota. Varsinkin jos olet poissa kotoa, koska on vähemmän todennäköistä, että löydämme toisemme.

Onko mahdollista lukita AirPodit, jotta niitä ei voi käyttää?

Kun kadotat esineen, kuten AirPod-puhelimesi, usein ajattelemme ensimmäisenä sen lukitsemista. Jos ne varastetaan, niitä ei voida käyttää. Mutta tätä ei voi mitenkään tehdä, joten ne eivät ole yhteydessä wifi-verkkoon. Näissä tapauksissa parasta, mitä voit tehdä, on etsiä ne ennen kuin annat sen kadonneeksi.

Korvaako Apple AirPodini, jos ne varastetaan?

Jos olet kadottanut jonkin AirPodistasi tai kotelosta, voit tehdä sen mene omenakauppaan missä korvausta vastaan ​​korvataan kadonnut esine. Tätä varten sinun on tuotava joitain vaatimuksia laitteen sarjanumerolla, jotta he voivat korvata sen.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos AirPods on kadonnut tai varastettu?

Jos AirPod-laitteesi on kadonnut tai varastettu, sinun ei pitäisi vaipua epätoivoon. Koska Apple löysi ratkaisun tähän. Voit käyttää iCloudia tai Find My iPhone -palvelua ilmaiseksi yhdistääksesi ja seurataksesi niitä helposti automaattisesti.

Niitä kuitenkin on huomioon otettavat vaatimukset jotta näistä sovelluksista olisi apua. Siksi ja paras tapa estää tämä on ennaltaehkäisy ja hoito.

kuinka estää airpodien käyttö

Paikanna Airpodini iCloudin avulla

AirPod-laitteiden löytämiseen voit käyttää joitain työkaluja, joista voi olla sinulle hyötyä. Yhtä niistä iCloud-tililläsi voidaan käyttää verkkosivustolta niiden löytämiseen tai sovelluksesta.

Ensinnäkin, jos käytämme icloud.com-sivustoa, meidän täytyy kirjaudu sisään tunnuksillamme. Lopetat laitteisiin linkitetyn tilimme etsimisen. Tämän vaiheen jälkeen meidän on napsautettava ”Hae iPhone” -vaihtoehtoa.

Etsi iPhone-ominaisuus aloita haku. Siksi sinun on napsautettava välilehteä nimeltä ”kaikki laitteet” ja valittava puuttuva. Jos tulos on onnistunut, näet AirPod-laitteiden sijainnin merkittynä karttaan.

Ne näkyvät pienenä vihreänä pisteenä, jos ne ovat online-tilassa, eli jos ne ovat yhteydessä. Päinvastoin, näet harmaan pisteen, se tarkoittaa, että niitä ei löydy.

Jos näet vihreän pisteen kartalla, sinun on napsautettava sitä ja sitten painiketta 1 avautuvassa ikkunassa. Seuraavaksi ponnahdusikkuna tulee näkyviin sinun tulee käyttää toistoääntä. Tämä toiminto on tarkoitettu AirPod-laitteidesi tuottamaan kovaa ääntä.

Tässä vaihtoehdossa voit toistaa äänen molemmissa kuulokkeissa tai vain toisessa niistä. Tämä riippuu siitä, oletko menettänyt vain toisen vai molemmat. Tämä ääni auttaa sinua löytämään ne helposti lähelläsi olevaa paikkaa. Sinun on etsittävä ympäriltäsi ja annettava äänen ohjata itseäsi löytääksesi ne.

Etsi Airportit Find my iPhone -sovelluksella

Jos Find iPhone -sovellus ei löytänyt AirPodejasi, voit käyttää sitä Etsi iPhoneni -vaihtoehto, muista, että sitä käytetään ennaltaehkäisevästi. Siksi se toimii vain, jos ne on yhdistetty tai synkronoitu tähän sovellukseen ennen niiden menettämistä, muuten se ei toimi sinulle.

Jos kuulokkeissasi on harmaa piste, ne voivat olla akun ulkopuolella, kantaman ulkopuolella tai nukkumassa, joten ne eivät voi muodostaa yhteyttä kotelossa ollessaan.

Mitä tehdä, jos Find my iPhone -sovellus ei löydä AirPodejani?

Jos et löydä iPhoneasi, tämä sovellus joudut todennäköisesti vaihtamaan sen. Muista, että jos vain yksi tai kotelo katoaa, voit saada korvaavan Applelta vain maksamalla lisämaksun ja antamalla kuulokkeiden sarjanumeron kaupan tukeen.