Skip to content

Kuinka etsiä seuraamiani ihmisiä suoraan Instagramista? – Nopeaa ja helppoa

26 de huhtikuu de 2022
logo instagram smartphone manos 18802

Multimediasisällön jakaminen Instagramissa on yksi sovelluksen interaktiivisimmista toiminnoista. Elämän kautta, voit lähettää suorana jotta seuraajasi ovat tarkkaavaisia ​​kaikissa tapahtumissa. Joten on tärkeää, että opit saamaan suorat tiedot sosiaalisessa verkostossa seuraamiltasi ihmisiltä tai sovelluksen suosituimmilta.

Mistä löydän Livet Instagramista?

”Elävien” löytäminen tästä sovelluksesta on melko helppoa, koska ne näkyvät tarinapaneelissa. Joten voit helposti katsoa Instagram-suoratoistoa. Mutta jos mitä haluat löytää elämät ystävistäsi tai sosiaalisen verkoston merkittävimmistä, katso seuraavaa:

Seuraamieni ihmisten elämää

Jos olet päivittänyt Instagram-sovelluksesi uusimpaan versioon, sinulla on takuu siitä työkalusi toimivat oikein. Näin voit käyttää ystäviesi elämää ilman ongelmia.

Tässä tapauksessa sosiaalinen verkosto näyttää sinulle seuraamiesi ihmisten elämän ruudun yläosassa. Sinä pystyt tarkkaile niitä ympyrän sisällätarinoiden alussa. Erona on, että lähettävän käyttäjän profiilikuvan vieressä näet tekstin Live.

Suosituin suora Instagramissa

Kun haluat saada esitellyt Livet sosiaalisesta verkostosta, mutta et seuraamiltasi ihmisiltä, sinun on tehtävä yksinkertainen haku. Saavuttaaksesi tämän, yritä tehdä seuraava:

 1. Kirjoita tilisi Instagramin sosiaaliseen verkostoon ja siirry uutissyötteen päänäyttöön.
 2. Yläreunassa näet tarinapaneelin, missä näet livenä seuraamistasi ihmisistä.
 3. Nyt sinun on painettava suurennuslasikuvaketta alareunassa etsiäksesi suosituimpia Instagram-livejä.
 4. Myöhemmin, paina tunnistettua avataria Livenäjoka sijaitsee yläosassa, joten se näyttää sinulle kaikki sosiaalisen verkoston suorat tiedot.
 5. Siellä valitset sen, jonka haluat nähdä. Lisäksi voit etsiä sen henkilön profiilista, jota et seuraa, ja tarkistaa, lähettääkö hän suoraa lähetystä.
 6. Jotta voit tehdä tämän, sinun tarvitsee vain klikkaa henkilön avataria joka on näyttänyt sinulle merkitykselliseltä sosiaalisessa verkostossa. Tällä tavalla alat nähdä heidän suoran lähetyksensä, kommentit ja tykkäykset Livestä.

etsi suora kutsu ystäviä instagramista

Kuinka voin tehdä live-lähetyksen Instagramissa?

Suoran tekeminen on melko yksinkertaista, tätä varten sinun tarvitsee vain syöttää sovellus ja pyyhkäise näyttöä oikealle käyttämällä sormeasi. Kameran avaaminen aloittaa live-videon kaikkien ystäviesi nähtävillä.

Nämä ohjaukset kestävät tunnin, ja seuraajasi saavat ilmoituksen, että olet aloittanut lähetyksen. Heti, näet tarinoiden kuvakkeen, mutta sanalla Live, aivan avatarisi vieressä. Paras tapa aloittaa live on sosiaalisen verkostosi tarinat, kuten alla näytämme:

Aloita suoraan tarinoista

Tarinoiden jakaminen Instagramissa on mullistanut sosiaaliset verkostot, koska ne kannustavat vuorovaikutukseen seuraajien kanssa. Kuitenkin suorien ilmaantumisen myötä tämä tietojen vaihto käyttäjien välillä meni paljon syvemmälle.

No, suorien lähetysten avulla voit tavoittaa seuraajasi reaaliajassa. Näytä mitä olet tekemässä, kanssa mahdollisuus saada kommentteja ja reaktiot samaan aikaan. Tästä syystä Livet luodaan tarinoista, ja niiden sijainti on tarinapaneelissa, mutta tunnistetaan nimellä Live.

Search Lives Instagram-sovellus

Joten voimme sanoa, että se on eräänlainen tarina, jonka lähetämme suorana olla vuorovaikutuksessa seuraajiemme kanssa. Voimme aloittaa nämä elämät seuraavasti:

 1. Siirry Instagram-sosiaaliseen verkostoosi ja avaa tarinakamera.
 2. Näytön alla olevalla alueella näet erilaisia ​​vaihtoehtoja, liu’uta ne kohdalle hanki niin sanottu Vivo.
 3. Kun olet valinnut, suora alkaa, kun näet, mitä jaat näytöllä.
 4. Sovellus näyttää yläreunassa, kuinka monta Instagram-seuraajaa on yhdistetty, jotta he voivat lähettää automaattisen ilmoituksen Liven alkamisesta.
 5. Kun lähetys on valmis, paina lopetuspainiketta ja valitse, haluatko tallentaa videon, poistaa sen vai näyttää sen tarinoissasi seuraavan 24 tunnin ajan.

Kuinka lisätä ystäviä ja muita ihmisiä Liveen?

Suorien lähetysten tekeminen on hyödyllistä kerro seuraajillesi kaikista tapahtumista. Olipa kyseessä syntymäpäivä, vauvasi sukupuolen paljastaminen tai uuden yrityksen avaaminen. Mitä haluat, voit suoratoistaa siellä, kunhan et riko Instagramin sääntöjä.

Ihannetapauksessa on siis, että lisäät ystäväsi ja muut ihmiset Live-lähetykseen, jotta he näkevät, mitä haluat näyttää livenä. Saavuttaaksesi tavoitteesi ja tavoittaaksesi enemmän käyttäjiä, toimi seuraavasti:

löytää suoria instagram-käyttäjiä

 1. Kun olet aloittanut suoran lähetyksen, sinun on painettava ihmiset-vaihtoehtoa.
 2. Siellä näet, kuka katselee suoraa ja voit kutsua lisää käyttäjiä Liittyä.
 3. Tässä tapauksessa sovellus antaa sinun lisätä kolme muuta ystävää liittymään streamiisi.
 4. Näistä voit valita seuraajia, jotka seuraavat sinua livenätai käytä hakukonetta löytääksesi lisää ihmisiä ja sisällyttääksesi heidät.

Näiden elämien todellinen tavoite on lisätä vuorovaikutusta ystäviesi kanssa sosiaalisessa mediassa. Myös voit saada lisää seuraajia, tätä varten lähetyksesi on oltava erittäin hyvä. Voit saavuttaa tämän vastaamalla suoraan käyttäjien kommentteihin ja ylläpitämällä tätä tiedonvaihtoa.

On myös tärkeää, että otat ihmisiä mukaan Live-tapahtumaan, jotta et ole ainoa osallistuja. Vaikka sinulla on mahdollisuus estää kommentit, ideana on olla vuorovaikutuksessa katsojien kanssa. Saavuttamalla tämän tiedonkulun lähetyksestäsi tulee mielenkiintoinen, enemmän ihmisiä liittyy mukaan saavuttaakseen täydellisen menestyksen.