Skip to content

Kuinka ilmoittaa sopimattomasta viestistä Twitterissä

2 de syyskuu de 2021
personas sombras 14439

Twitterin käyttö on hyvin yksinkertaista ja Twitter Liten käyttö virallisena Windows -sovelluksena, mikä antaa meille käsityksen sen monipuolisuudesta. Lisäksi Twitter voi ja voi julkaista ja ajoittaa twiittejä TweetDeck -työkalun avulla avoimen sisällön käytäntö, mikä tekee sosiaalisesta alustasta yleisön astian, joka ilmaisee itseään ja elää vapaasti.

Niin paljon, että monet, jotka olivat halunneet ja ohjelmoineet twiittinsä jakaa ne Facebookissa, ovat ottaneet radikaalin käänteen ja nyt haluavat irrottaa Twitter -tilinsä Facebookista. No tule Twitteriin tila, jossa sisältöä kunnioitetaan ja sallitaan avoimemmin, kuin muilla sosiaalisilla alustoilla, joilla se on hyvin rajallista.

Mutta tämä avoin Twitter -käytäntö ei hankaa olkapäiden hyväksikäyttöä ja liioittelua, koska tälle yritykselle tällainen politiikka on tuomittavaa ja mahdotonta hyväksyä, kuten kaikki loukkaa ihmisarvoa ja yleistä ihmisarvoa. Siksi sopimattomista julkaisuista ilmoittaminen tai niistä tuomitseminen on helpompaa. Kuinka tehdä se on hyvin yksinkertaista, ja näytämme sinulle.

Miksi Twitter sallii sisällön, jota muut alustat eivät salli?

Twitterin käytännöt ovat tiukkoja ja kuninkaallisia julkaisussa, joka loukkaa ihmisarvoa, väkivaltaista, valitettavaa materiaalia ja yllyttää vihaan, ja sitä se tarjoaa helpot vaiheet sopimattomista viesteistä tai henkilöistä ilmoittamiseen tai ilmoittamiseen Twitterissä. Henkilön tai sen sisällön osoittamista ja syytteeseenpanoa voidaan kuitenkin pitää sensuurina tai hyökkäyksenä hänen sananvapauteensa.

Mitä Twitter, on kunnioituspolitiikkansa rikkominen, mutta nyt dilemma tulee sen välillä, mikä on sallittua ja mikä ei, ja mahdollisuuden jarruttaa raportin tai valituksen kautta sopimattomille julkaisuille tai ihmisille Twitterissä. Ilman tätä lausuntoa tai yksilön metsästystä maun ja taipumusten perusteella.

Joten Twitterin on erittäin vaikea valita oikean ja väärän välillä, minkä vuoksi se vetoaa Apua Internetin käyttäjille, antaa sinulle mahdollisuuden ilmoittaa tai tuomita sopimattomia viestejä tai ihmisiä Twitterissä yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla, mikä saa Twitterin poistamaan sisällön välittömästi tai aloittamaan vakavan tutkimuksen aiheesta ja jopa molemmista.

Ilmoita sopimattomista viesteistä Twitterissä

Twitter tarjoaa käyttäjiensä suojauskäytännön perusteella sen tuki ja luottamuksellisuus tehdä raportteja, tapauksissa, joissa katsotaan, että näytetty rikkoo rinnakkaiselon sääntöjä tai loukkaa ihmisarvoa, turvallisuutta tai siihen liittyviä elementtejä. Alla näytämme vaiheet, jotka sinun on suoritettava eri vaihtoehdoissa tehdäksesi minkä tahansa tyyppisen valituksen tai raportin.

Kuinka ilmoittaa twiitistä tai viestistä

 • Tiedän viittaa twiittiin, jonka haluat ilmoittaa, ennen kuin kirjaudut henkilökohtaiselle tilillesi
 • Täytyy olla napsauta näyttöasetusten kuvaketta, jota symboloi putoava nuoli
 • Mahdollisuusraportti ’
 • Syy on valittu, joka olisi tässä tapauksessa ”loukkaavaa tai haitallista ’
 • Kun tämä on tehty, Twitter pyytää apua, koska aloittaa vahvan tutkinnan, pyytäen lisätietoja, pyytämällä lisätietoja tiedosta ja niin edelleen
 • Kaikki Twitterin apuprosessit on tehty, valitus voidaan lähettää. Ja yritys näyttää käyttöliittymässään joitain suosituksia Internetin käyttökokemuksen parantamiseksi

raportti twitterissä

Twitter -tilin ilmoittaminen

On selvää, että tämä on yksi käyttäjien eniten esittämistä valituksista. Alla kerromme vaiheista, jotka sinun on tehtävä ilmoittaaksesi tilistä ilman ongelmia tai haittaa.

 • Kun olet syöttänyt käyttäjän henkilökohtaisen tilin. Menee tili tai henkilö, jonka haluat ilmoittaa, sopimattomista viesteistä
 • Se pulsa kolmen ikonin ikonografiasta. Mikä on ”lisäsisältö” -osio
 • Valitse mahdollisuus ilmoittaa
 • Se on merkitty osalla, joka on merkitty ’haitallista tai loukkaavaa ’
 • Nyt T.witter pyytää apua ja lisätietoja, jolla on suuri arvo perusteellisessa tutkimuksessa, jonka aiot aloittaa kyseistä henkilöä vastaan ​​sopimattoman sisällön vuoksi
 • Kantelijan perusteita koskevien yksityiskohtaisten tietojen käsittelyn jälkeen se jää vain jäljelle lähetä valitus

Kuinka ilmoittaa hashtagista Twitterissä

The hashtag tai trendaavat aiheet Ne ovat mielenkiintoinen Twitter -työkalu, jonka päätarkoitus on auttaa meitä muodostamaan yhteys keskusteluaiheeseen, jota haluamme seurata, tai aiheeseen, josta puhutaan tällä hetkellä.

Valitettavasti, saattaa olla joitain, jotka eivät miellytä meitä tai enemmistöä, tästä syystä Twitter on mahdollistanut mahdollisuuden ilmoittaa näistä ei -toivotuista hashtageista tai nousevista aiheista. Alla selitämme, kuinka tämä toiminto suoritetaan ilman ongelmia tai haittaa.

Kerran jo Twitterissä, Ensimmäinen askeleemme Siirrytään hakuosaan, jossa näkyvät kaikki tämän hetken hashtagit tai trendit. Näiden oikealla puolella on valikkopainike, jota napsautettaessa näyttöön tulee vaihtoehtojen luettelo, jos haluat ilmoittaa mainitun hashtagin.

Mainitussa listassa Meillä on viisi raportointivaihtoehtoa tämä trendi aihe. Täällä voimme valita roskapostin, loukkaavan tai vaarallisen sisällön, päällekkäisen sisällön, heikkolaatuisen sisällön ja epäolennaisen sisällön. Valitse tilanne, joka muistuttaa eniten tilannettasi ja voila.

Mitä tapahtuu Twitter -viestin raportoinnin jälkeen

Kun onnistut ilmoittamaan minkä tahansa tyyppisestä twiitistä tai julkaisusta, korvaus tehdään automaattisesti, jos voit arvosta varoitusta tai huomautusta joka osoittaa meille, että mainittu materiaali tai sisältö on aiemmin raportoitu. Toisaalta, jos haluat, voit myös napsauttaa mainittua julkaisua tai twiittiä antaaksesi sille uuden ilmeen haluamallasi hetkellä.

1630573570 903 Kuinka ilmoittaa sopimattomasta viestista Twitterissa

Ovatko Twitterissä tehdyt valitukset nimettömiä?

Twitter on aina antanut meille mahdollisuuden ilmoittaa tai tuomita Kaikenlainen sisältö tai materiaali, joka ei miellytä meitä, tämä on valtaosassa tapauksista loistava työkalu voidaksemme nauttia vain niistä tiedoista ja viihteestä, joista todella välitämme tai joita pidämme tärkeinä.

Tämä on yleinen vaihtoehto, mutta yksityinen, kun teemme kaikenlaisia ​​valituksia, joko tilille tai julkaisulle tulee olemaan täysin anonyymi eikä ole mahdollista, että mainittu henkilö, jolle tuomitsemme hänen tilinsä tai twiittinsä, ei voi tietää, kuka teki mainitun raportin.

Toisaalta, jos et halua tehdä niin voimakasta toimintaa kuin valitus voi olla, sinulla on mahdollisuus mykistää niille tileille, jotka haluat meidän olevan julkaisujesi seinällä. Näin et tiedä, mitä sisältöä he jakavat.

Kuinka monta raporttia tarvitaan Twitter -tilin poistamiseen?

Monet Twitterissä tehdyt valitukset ovat yleensä suurelta osin tietyn tilin poistamiseksi. Joskus nämä tavoitteet saavutetaanmutta muissa tapauksissa ei näin ollen ole väliä tilille tehtyjen raporttien määrällä itsessään, vaan raporttien tärkeydellä ja miksi.

Selitämme, että nämä Twitter -käyttäjien tekemät valitukset on rekisteröity ja moderaattorit analysoivat, he päättävät, pitäisikö tämä raportoitava tili todella lopettaa vai ei. He analysoivat kunkin tilin sisältöä ja viestejä.

toiseksi, selvästi suuri määrä valituksia antaa moderaattoreille suuremman merkityksen, mutta se ei välttämättä tarkoita sitä, että mitä enemmän valituksia, sitä enemmän mahdollisuuksia tilin poistamiseen, kaikki on niiden ihmisten harkinnan mukaan, jotka on valvoa mainittua sisältöä.