Skip to content

Kuinka kasvattaa ruohoa tai nurmikkoa Minecraftissa – Vinkkejä ja temppuja (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
cesped minecraft

Vaikka se ei ehkä siltä vaikutakaan, on pelejä, jotka auttavat meitä stimuloimaan mielikuvitustamme ja paljastamaan tiettyjä taitoja ja kykyjä, joita emme uskoneet omistavamme. Näin tapahtuu Minecraftissa. Ja monet ihmiset ovat tehneet tästä videopelistä kultin, ja se oli odotettavissa kaikesta, mitä siinä on mahdollista tehdä. Ja tätä varten selitämme kuinka kasvattaa ruohoa tai nurmikkoa Minecraftissa – Vinkkejä ja temppuja.

Monet uskovat, että pelaaminen saa sinut rakentamaan talon, kylän, hedelmätarhan, ja nyt tämä on Minecraftin hieno asia, joka menee paljon pidemmälle. Sinun on tiedettävä suuri määrä muuttujia, muuten et saavuta paljon tässä maailmassa. Ja tästä syystä tarkoituksemme on, että opit kuinka kasvattaa ruohoa tai nurmikkoa Minecraftissa.

Mahdollisuudet ovat valtavat ja mitä sinun on myös opittava, rakennettava, kylvää, kasvatettava, kasvatettava, ruokittava jne. ja olemme jo nähneet, että mikään ei ole staattista ja aina on jotain tekemistä aivan kuten tosielämässä. Mutta muuttujan avulla voit oppia mitä haluat ja rakentaa, jos haluat automaattisen rautatievaunun Minecraftissa.

Kuinka kasvattaa ruohoa tai nurmikkoa Minecraftissa – vinkkejä ja temppuja

Tämän opetusohjelman aloittamiseksi kerromme, mitä ruoho on Minecraft ja tämä on vain artikkeli, joka voi kasvaa tietyissä paikoissa. Erityisesti ruohoalueilla, mutta kasvi ei häiritse eläinten tai asukkaiden kulkua. Mutta et voi noutaa sitä kuten sokeriruo’on tikkuja, jotka voit myös leikata.

On mielenkiintoista, miten tämä esine käyttäytyy pelissä ja se on mielenkiintoista miten voit kasvattaa ruohoa ja saa sen kasvamaan tasaisesti. Ja sitten annamme sinulle erinomaisia ​​temppuja, joiden avulla voit suorittaa tämän toimenpiteen, ja näytämme sinulle, kuinka yksinkertaista se on. Noudata vain ohjeita, jotka selitämme seuraavilla riveillä.

Vaiheet ruohon tai nurmikon kasvattamiseksi Minecraftissa

Aloitamme etsimällä ruoholaattoja, mutta tämä ei ole kovin helppo tehtävä, koska kun leikataan ruoho, se Se muuttuu likaksi lohkoksi noutamisen yhteydessä. Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on käytettävä taikaa sisältävää asetta. Silkin kosketus ja sen avulla voit rikkoa ruohon lohkot ja kerätä ne muuttamatta niiden ulkonäköä.

Mutta tämä lumous ei ainoastaan ​​auta sinua yrttilohkossa, voit myös rikkoa ja purkaa muita hauraita esineitä, kuten jäätä ja jopa itse lasia. Mutta tämä lumous on taso 30, hanki sitten ase ja jatka murtamista ja uuttamista nurmikosta muuttamatta niitä maan lohkoiksi.

Nyt kun sinulla on ruohikortit, aseta ne alueelle, jossa haluat niiden kasvavan. Sen kasvu on nopeaa, sinun tarvitsee vain odottaa päivä, ennen kuin voit arvioida sen kehitystä, mutta on silti mahdollista, että ruohon kasvu nopeutuu. Ja sitä varten sinun tarvitsee vain lisätä valon määrää alueella, ja tämä voidaan tehdä asettamalla taskulamput.

kasvaa ruohoa minecraft

Ymmärrät kuinka yksinkertaista ja nopeaa on tehdä nämä yksinkertaiset tehtävät, mutta sinulla on oltava tarvittava tieto sen tekemiseen. Muuten aiot vain arvailla ja tuhlata aikaasi, joten on suositeltavaa tutkia lisää tästä aiheesta. Minecraft, siinä on monia tucoja, mutta huomaa, että ruohonpalojen leikkaamiseen tarkoitetun laitteen löytäminen ja omistaminen ei ole kovin helppoa.

Tässä on tämä perusopetusohjelma, joka auttaa sinua löytämään hieman enemmän tästä arvoituksellisesta ja kiehtovasta videopelistä. Ja näytämme yksinkertaisissa vaiheissa, mitä sinun tarvitsee tietää kasvattaa ruohoa tai nurmikkoa Minecraftissa – Vinkkejä ja temppuja.