Skip to content

Kuinka katsella jonkun Snapchat-tarinaa heidän tietämättään

17 de marraskuu de 2021
Kuinka tarkastella jonkun Snapchat tarinaa ilman heidan tietavansa

Snapchat on suosittu pikaviestintä- ja medianjakosovellus, jonka avulla voit helposti keskustella ystävien kanssa, vaihtaa kuvia ja videoita (tunnetaan nimellä snaps), katsella live-tarinoita ympäri maailmaa ja tutkia uutisia Discoverissa. Sovellus on täynnä valtava valikoima suodattimia, poikkeuksellisia työkaluja ja mielenkiintoisia ominaisuuksia. Siksi Snapchatista on todellakin tullut käyttäjien suosikkialusta hetkessä.

Se on paikka muistoille, jotka jaetaan hetkessä hetkessä, tallennetaan tarinoihin ja eletään ryhmissä. Ihmiset esittelevät tarinoidensa parhaita hetkiä, ja ystävinä sinä jaat nämä hetket heidän kanssaan.

Sinun täytyy olla ansiokkaasti sovellukselle sekä vertaishenkilöiden aiheuttamasta menettämisen pelosta. Ja siksi, pidä siitä tai vihaa sitä, et voi sivuuttaa sitä. Koska rehellisesti sanottuna kaikki ystäväsi, kollegasi ja koko sosiaalinen piirisi ovat kiireisiä seurustelussa täällä.

Sen erottaa se tosiasia, että kukaan ei voi ottaa kuvakaappauksia viesteistäsi tai tallentaa niitä ilman, että käyttäjä saa ilmoituksen tästä. Viestisi säilyvät myös 24 tuntia, ja voit tarkastella viestejäsi katsoneiden ihmisten luetteloa.

Mutta oletko toivonut, että voisit katsella jonkun Snapchat-tarinaa hänen tietämättään? Oletko koskaan tuntenut, että sinun pitäisi tarkistaa tarinat, mutta pidättäydyit tekemästä sitä, koska pelkäsit, että käyttäjä tietää, että olet nähnyt sen?

No, se on yksi yleisimmin kysytyistä kysymyksistä näinä päivinä. Eikä vain Snapchatille, vaan melkein kaikille sosiaalisen verkostoitumisen sivustoille.

Ihmiset ihmettelevät, voivatko he katsoa kohteen tarinaa ilman, että heidän nimensä on tarkkailulistalla.

Valitettavasti ei ole suoraa ominaisuutta, jonka avulla voit tarkastella jonkun Snapchat-tarinaa käyttäjien tietämättä. Mutta arvaa mitä? Meillä on temppu, joka auttaa sinua näkemään tarinan heidän tietämättään. Yksinkertaisesti sanottuna voit katsoa mitä tahansa tarinaa Snapchatissa ilmoittamatta siitä käyttäjälle.

Nyt alla luetellut menetelmät on testattu ja todistettu. Olemme tarkastaneet jokaisen niistä ja ne toimi.

Puhumattakaan, siirrytään suoraan tapoihin, joilla voit tarkastella jonkun Snapchat-tarinaa hänen tietämättään.

Mitä Snapchat-tarinat ovat?

Snapchat-tarinat ovat kuvia tai videoita, jotka voit ladata profiiliisi ja jotka pysyvät siellä vain 24 tuntia latauksen jälkeen ja katoavat sen jälkeen.

Ihmiset, joiden kanssa olet ystäviä, voivat tarkastella tarinoita tuona aikana, ja näet luettelon ihmisistä, jotka ovat katsoneet tarinoitasi käyttäjänimillään näkymäkuvakkeen alla.

Vastaavasti, kun ystäväsi julkaisevat tarinan, se näkyy syötteesi yläosassa, ja kun katsot sitä, ystäväsi näkee käyttäjätunnuksesi tarinanäkymissä.

Kuinka katsella jonkun Snapchat-tarinaa heidän tietämättään

  • Avaa Snapchat-sovellus.
  • Pyyhkäise vasemmalle paljastaaksesi Snapchat-tarinat.
  • Päivitä se ladataksesi kaikki tarinat.
  • Sammuta mobiilidata tai wifi.
  • Katso tarina niin monta kertaa kuin haluat.
  • Tarinasi määrä tallennetaan vain sovelluksen välimuistiin.
  • Koska internet on pois päältä, sitä ei lähetetä palvelimelle.
  • Et voi ottaa dataa käyttöön seuraaville 24 tunnille, muuten nimesi näkyy tarinan katsojaluettelossa.
  • 24 tunnin kuluttua voit ottaa tiedot käyttöön, ja vaikka tarinanäkymäsi lähetetään palvelimelle, käyttäjä ei näe näkymääsi, koska tarina olisi kadonnut.

katsoa jonkun snapchat-tarinaa hänen tietämättään

Vaihtoehtoinen tapa:

Jos et halua katkaista datayhteyttäsi näin pitkään aikaan, on myös toinen tapa. Tätä varten sinun on avattava Snapchat-sovellus ja pidettävä se yhteydessä tietoihin jonkin aikaa, jotta kaikki tarinat latautuvat. Sitten voit ottaa lentokonetilan käyttöön noin kahdessa minuutissa ja nähdä tarinan, jonka haluat katsoa heidän tietämättään.

Tässä vaiheessa näkymäsi on tallennettu, mutta sitä ei ole lähetetty palvelimelle, koska et ole yhteydessä Internetiin. Heti kun olet takaisin online-tilassa, se lähetetään palvelimelle, ja henkilö näkee näkemyksesi tarinastaan.

Jotta tämä ei tapahdu, sinun on pysyttävä lentokonetilassa ja suljettava Snapchat.

Androidille:

Siirry nyt asetuksiin> asennettu sovellus> valitse Snapchat. Näet alareunassa tyhjentävän välimuisti- ja datavaihtoehdon, napsauta sitä ja sitten! Sovelluksesi välimuisti on nyt poissa, samoin kuin tallennettu näkymäsi. Voit nyt sammuttaa lentokonetilan turvallisesti ja käyttää Internetiä.

katsoa jonkun snapchat-tarinaa hänen tietämättään

iPhonelle:

iPhone-käyttäjille sovelluksen välimuistin tyhjentämisen sijaan sinun on poistettava itse sovellus laitteesta. Tämä poistaa kaikki sovellustiedot puhelimestasi. Tämän jälkeen voit asentaa sen uudelleen Apple Storesta ja jatkaa sovelluksen käyttöä turvallisesti.

Viimeiset sanat:

Tarinan katsominen lentokonetilassa ja sovelluksen poistaminen on hyvä tapa. Vaikka välimuistin tyhjennys toimii koko ajan, tämä menetelmä eliminoi epäonnistumisen mahdollisuuden. Aseta puhelimesi lentokonetilaan, katso tarina, poista sovellus, odota jonkin aikaa, jotta saat yhteyden Internetiin ja asenna sovellus uudelleen! Niin yksinkertaista.