Skip to content

Kuinka käyttää Facebook Payta rahan lähettämiseen muihin paikkoihin? – Vaiheittainen opas

18 de toukokuu de 2022
facebook pay pagos banco tarjetas 19184

Maksujen suorittaminen digitaalisten lompakoiden kautta helpottaa neuvotteluja, joita haluat käydä sähköisillä markkinoilla. Tästä syystä sosiaaliset verkostot ovat mukautettu digitaalisen kaupankäynnin maailmaan. Tässä tapauksessa näemme, että Facebook Pay tarjoaa sinulle mahdollisuuden lähettää maksuja muihin paikkoihin yksinkertaisella tavalla.

Facebook Payn kautta lähettämisen edut ja haitat

Vuoksi sosiaalisten verkostojesi yhteys toisiinsa, tällä digitaalisella lompakolla voit tehdä tapahtumia Instagram-, Messenger- tai WhatsApp-tililtäsi. Huomaat, kuinka helppoa on lähettää rahaa ystävillesi Messengerin kautta ja maksaa Facebook Paylla WhatsApp Businessissa. Tietysti voit tehdä sen myös Facebookin kautta PayPalilla.

Tästä syystä sinulla on valta suorittaa maksusi missä tahansa oletkin, yksinkertaistat aikaasi Metassa. Sitten voit saada erilaisia ​​etuja käyttäessäsi Facebook Payta, kuten:

 • Marketplacessa sinulla on mahdollisuus lähettää tai vastaanottaa rahaa mistä tahansa tuotteesta.
 • Jos käytät sitä Instagramista, voit tehdä haluamasi ostokset. Lisäksi sen avulla voit tehdä lahjoituksia.
 • Sovelluksen suunnittelu tekee siitä helppoa pitää kirjaa kuluistasi. No, se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kuulla liiketoimiasi.
 • Se hyödyttää pientä tai keskisuuria yritystäsi, koska sen avulla on helppo suorittaa maksuja käytännössä lyhyessä ajassa.
 • Sinä pystyt päästä live-chatiin asiakaspalvelua varten. Siellä voit tuoda esiin kaikki sovelluksesi toimintaa koskevat huolenaiheet.

Tästä digitaalisesta lompakosta on vaikea löytää haittoja. Saatat kuitenkin kohdata ongelmia kumppanitilien kanssa. Saatat myös huomata sovellukseesi rekisteröimiesi korttien välinen ristiriita. Mutta älä huoli, ne ovat tilanteita onnistut säätämään itsesi tai turvautua Facebookin apuun sen ratkaisemiseksi.

Kuinka voin luoda ensimmäisen maksutilini Facebook Payssa?

Tämä sovellus tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä tarvittavat muutokset profiiliisi. Tällä tavalla tunnet paljon enemmän mukavaa lompakon asettelua. Siihen suuntaan voit lisätä suosikkimaksutapojasi nopeampaa ja helpompaa käyttöä varten.

lähettää rahaa Facebook Paylla muihin paikkoihin

Paras tapa luoda Facebook Pay -tili, jotta voit aloittaa sähköisen kaupankäynnin, on seuraava:

 1. Varmista, että laitteessasi on Facebookin uusin versio.
 2. Avaa oikealla puolella oleva valikkopalkki ja valitse Näytä tilisi asetukset.
 3. Valitse sitten Facebook Pay -osio ja jatka muokata maksutapoja. Siellä voit lisätä luotto- tai maksukorttisi.
 4. On myös aika yhdistää PayPal-tiliisi.
 5. Nyt voit aloittaa liiketoimien tekemisen chatin kautta.
 6. tila Vahvista, että maksu tapahtuu PIN-kooditodennuksen kautta jonka he sinulle antavat Samoin se on mahdollista tehdä sormenjälkitunnistimen tai kasvojentunnistuksen kautta.

Tämä konfigurointi on tehtävä jokaisessa Meta-universumiin liittyvät sosiaaliset verkostot. No, Facebookissa tekemäsi asetukset eivät riitä, koska ne eivät heijastu automaattisesti. Lisäksi voit valita, mitä niistä käytät tai et käytä maksujen suorittamiseen.

Kuinka nostan rahaa Facebook Paysta ja siirrän ne tililleni?

Kun olet liittynyt tähän digitaaliseen lompakkoon, sinulla on valtuudet suorittaa ja vastaanottaa maksuja sähköisessä kaupankäynnissä ostoksia tehdessäsi. Nämä rahat, jotka saat tällä tavalla, voit siirtää ne pankkiin mieltymystesi mukaan yksinkertaisella tavalla.

Sitten sinun on syötettävä Facebook Pay -asetukset, jotta rahasi nostaminen ja siirtäminen muualle on paljon helpompaa. Sinulla on myös mahdollisuus siirtää ne tekstiviestillä sovelluksen sisällä. Koska menettely on samanlainen kuin rahan lisääminen Wechatiin ja sen toimintoihin.

Kuinka aktivoida Facebook Pay missä tahansa maassa?

Ota tämä hyödyllinen Meta-lompakko käyttöön etsimällä asetukset Facebook-tililtäsi. On kuitenkin tärkeää, että varmistat ensin, onko se voimassa maassa, jossa asut.

Facebook Pay on aktiivinen useissa maissa Kuten Intia, vuodesta 2019 lähtien sen maine nousi, kun se lanseerattiin Yhdysvalloissa. Lisäksi se on saatavilla yli 30 maassa Latinalaisessa Amerikassa ja Espanjassa.

Veloittaako Facebook Pay palkkion?

Lompakon käyttö ei aiheuta minkäänlaista lisämaksua, mutta sinun on oltava varovainen, koska on tapahtumia, jotka edellyttävät prosenttiosuutta. Tämä koskee tiettyjä PayPalissa tehtyjä liikkeitä tai tämän sosiaalisen verkoston Marketplacen kautta tehtyjä ostoksia.

Mutta Facebook Pay -tilisi omistamisesta ja maksujen suorittamisesta sinulta ei veloiteta palkkioita. Jos näkisit erilaisia ​​mainoksia sovellusta käyttäessäsi, tiedämme, että tämä on yrityksen selviytymistila.